:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2769 yritystä. Tulokset 121—140:

 

Hoivakoti Iltatuuli KAUSALA

Hoitokoti

Iltatuuli Kausala on vuonna 2009 toimintansa aloittanut yksityinen tehostetun palveluasumisen hoivakoti Iitin keskustassa Kausalassa, maalaismaisemissa. Me tarjoamme vanhuksille turvallisen ja virikkeellisen kodin, jossa saa hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Hoidosta meillä vastaa ammattitaitoinen ja toiminta-ajatukseen sitoutunut henkilökunta. Meille sukulaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita!

Palvelu:Siivouspalvelu
 
 

Kotipalvelu Helenius HELSINKI

Kotihoitopalveluita

Kotipalvelu Helenius on luotettavaa ja ammattitaitoinen kotiapu- ja siivousalan yrittäjä. Tarjoan lämminhenkistä ja yksilöllistä palvelua kodinhoidon, asiointipalvelun ja monipuolisten siivousalan töiden osalta. Palvelen asiakkaitani pääkaupunkiseudulla Helsingissä ja Vantaalla.

Hakusana:Siivouspalvelut
 
 

Koti & Yritys Apupalvelu Apurico Ay KUOPIO

Siivouspalveluita

Koti & Yritys Apupalvelu Apurico Ay on apupalveluyritys joka tarjoaa palveluitaan kotitalouksille sekä yrityksille. Apurico astelee avuksenne askareihinne tai ahertaa ne puolestanne. Apurico ahertaa askareesi apunasi tai puolestasi kotona, mökillä, pihalla. Tai kaipaako yrityksesi apua. Apurico avuksenne lisätöihin ahertamaan ja vapauta ammattihenkilöstö osaamista vastaaviin töihin. Tarjoan apuani niin kotitalouksille kuin yrityksille. Apurico ojentaa auttavan kätensä ja astelee avuksenne.

 
 

Sinkon siivous MYLLYKOSKI

Siivouspalveluita

Sinkon siivous - kaikenkattavat siivouspalvelut kotitalouksille sekä yrityksille Kouvolan talousalueella 20km säteellä. Minulta saat säännölliset tai kertaluontoiset kotisiivoukset ja toimistosiivoukset joustavasti tarpeesi mukaan. Kauttani myös ikkunanpesut, suursiivoukset ja muuttosiivoukset. Soita 040 5177 513 ja kysy lisää!

Palvelu:siivouspalvelu yrityksille, siivouspalvelut kotitalouksille
Yhteystiedot: Sinkon siivous, Tiina Sinko
040 5177513

 
 

OULUN LAITEPALVELU HAUKIPUDAS

Siivouspalveluita

Oulun laitepalvelu vuokraa otsonointilaitteet oulun alueella kotitalouksiin ja yrityksiin. Otsonointia myös palveluna johon sisältyy laitteiden asennus, otsonointi, laitteiden nouto ja lopputuuletus. Meiltä saa myös vuokrata rakennuskuivaimia. OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS marko_siurua@hotmail.com tai 0414338 722

 
 

Hoivapalvelu MaijaLiisa ÄÄNEKOSKI

Hoiva-alan palveluita, siivouspalveluita, kotisiivouksia, kotiapua

Hoivapalvelu MaijaLiisa tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista apua kotiin, asiakkaille, joiden oma toimintakyky ei enää riitä arjen pyörittämiseen. Ikääntyessä, toimintakyvyn heikentyessä, sairastuessa, kuntoutuessa, hoitaessasi läheistäsi tai muuten elämäntilanteen muuttuessa ja elämän kriisitilanteissa tarvitaan usein apua. Kauttamme kotiapu, hoivapalvelut, kotisairaanhoito, asiointiapu ja siivouspalvelut. Aina juuri teidän tarpeisiinne sopiva palvelu.

 
 

Isännöintipalvelut BS Oy VAASA

Isännöintitoimisto, kiinteistönhoitoa

Täyden palvelun isännöintipalvelut pienille ja keskisuurille taloyhtiöille. Autamme niin talous-, hallinto- kuin teknisissä haasteissa. Suunnittelemme työt taloyhtiön huoltokirjan tavoitteen mukaan. Palvelemme kiinteistönhoidon tehtävissä. Haluamme olla mukana kasvattamassa taloyhtiön omaisuuden arvoa ja asukkaiden asumisviihtyisyyttä. Välitämme vuokra-asuntoja ja hoidamme asiakkaidemme muuttoja. Noudatamme alan eettisiä ohjeita. Mikään työ ei ole meille liian pieni!

Palvelu:siivouspalvelut
 
 

Kiinteistöpalvelut Liljeblad Oy LOHJA

Kiinteistönhuoltoa, kiinteistönhoitoa

Palvelevaa kiinteistönhultoa Lohjalla. Palvelumme on suunnattu kaupungissa olevien kiinteistöjen ylläpito ja huoltotilanteiden varalle. Tarjoamme seuraavia palveluja: kiinteistöhuolto, kunnossapito, ulkoalueiden hoitopalvelut, siivouspalvelut, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, lukituspalvelut ja tarvittaessa vaikka lastenhoitopalvelut. Kysy rohkeasti niin minä autan. Liljeblad 0440 474 723 - 24h päivystys.

Hakusana:siivouspalvelut
 
 

Riike SEINÄJOKI

Siivouspalveluita, stailausta

Riike tarjoaa kodin stailaus- ja siivouspalvelut. Miltä kuulostaisi kodin stailaus? Siivousapu? Maalauspalvelut? Oletko mahdollisesti myymässä kotisi? Lähestyvätkö juhlat? Eikö aikasi riitä kaikkeen? Tarvittaessa autan mielelläni kaikenlaisissa apua tarvitsevissa töissä. Jos mielessäsi on tapetin repimisestä seinän maalaamiseen ja aina leivontaan saakka avun tarvetta, ota yhteyttä!

Hakusana:siivouspalvelu
 
 

Tornion Hautauspalvelu TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Emme koskaan voi etukäteen tietää, miten reagoimme sinä päivänä kun menetämme läheisen ihmisen. Surun kohdatessa olemme apunasi kaikissa hautausalan palveluissa. Palvelemme: ma-pe 10-16 ja sopimuksen mukaan myös liikeajan ulkopuolella, iltaisin sekä viikonloppuisin. Konttorissamme teitä palvelee Tatu Marttinen 040 8433558.

Hakusana:kuolinpesän siivous
 
 

AP-mökkipalvelut KUUSAMO

Mökkitalonmies, mökkien huoltoa

AP-mökkipalvelut - Kattavat mökkipalvelut Rukalla, Kuusamossa. Palveluihimme kuuluu: mökkihuolto, mökkien tarkistukset, siivouspalvelut, avainpalvelu, liinavaatevuokraus sekä pienet huollot/korjaustyöt. Olemme myös LR aloe vera tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä Kuusamossa. Tutustu lisää verkkosivuiltamme. Soita ja kysy 040 729 8538 lisää!

Palvelu:mökkien siivous
 
 

SUOMEN BESTLAATU PALVELUT Oy - Siivouspalvelu - Yrityssiivous - Ylläpitosiivous Helsinki VANTAA

Siivouspalveluita, siivousala

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy on kokenut siivousliike Helsinki-Vantaa-Espoo akselilla. Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut, yrityssiivoukset ja ylläpitosiivoukset yrityksille pk-seudulla. Tilaa vaikka toimiston tai teollisuuskiinteistön siivous meiltä!

Palvelu:siivouspalvelu helsinki, siivouspalvelu
 
 

A. Salon Siivous ILMOLAHTI

Siivouspalveluita

A.Salon Siivous - Siivousalan ammattilaisena ja yrittäjä yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialani ulottuu kotisiivouksista toimistosiivouksiin ja kerrostalojen yhteistilojen siivouksiin ja siistimisiin. Myös muuhun kodinhuoltoon liittyvät tehtävät onnistuvat sovittavissa rajoissa. Työssäni käytän mielelläni omia välineitä ja puhdistusaineita, koska työn korkea laatu ja hyvä lopputulos on minulle ensiarvoisen tärkeää. Soita 040 5905791 ja kysy lisää!

 
 

AP-mökkipalvelut Oy KUUSAMO

Mökkitalonmies, mökkien huoltoa

AP-mökkipalvelut - Kattavat mökkipalvelut Rukalla, Kuusamossa. Palveluihimme kuuluu: mökkihuolto, mökkien tarkistukset, siivouspalvelut, avainpalvelu, liinavaatevuokraus sekä pienet huollot/korjaustyöt. Olemme myös LR aloe vera tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä Kuusamossa. Tutustu lisää verkkosivuiltamme. Soita ja kysy 040 729 8538 lisää!

Palvelu:mökkien siivous
 

Optimasiivous Oy - Optima Vahinkopalvelu HELSINKI

Siivouspalveluita

Palvelemme asiakkaita kaikissa vahinkotilanteissa. Asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt, kuin julkiset laitokset, sekä isoimpana asiakasryhmänä huoltoyhtiöt ja isännöitsijätoimistot. Palvelumme on saanut kiitosta nopeasta vasteajasta ja ammattitaitoisesta työstä. Meiltä saa toimintaraportin päivystystyöstä, josta ilmenee yksityikohtaiset tiedot, kuten tilauksen vasteajat, käytetyt työmenetelmät ja aineet.Toimintaraportti helpottaa asiakkaitamme laskutus- ja vakuutusasioissa.

 

Muuta hakua

Siivousta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus