:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2769 yritystä. Tulokset 141—160:

Optimasiivous Oy - Optima Vahinkopalvelu TURKU

Siivouspalveluita

Optima vahinkopalvelu ja erikoispuhdistuspalvelu tarjoaa Turun talousalueella palovahinko kohteiden jälkisiivous,hajunpoisto ja saneeraus palveluita. Kuolinasuntojen kalmasiivousia ja kalmavahinko saneerauksia. Vesivahikojen jälkitorjunta palveluja Rikospaikkojen erikoispuhdistus palveluja. Lisäksi vaativia erikoispuhdistus palveluita kuten homepuhdistukset, desinfiointipuhdistukset ja erillaiset hajunpoistot kuten otsonointipalvelu.

 

Optimasiivous Oy - Optima Vahinkopalvelu - Tampere TAMPERE

Siivouspalveluita

Optima vahinkopalvelu ja erikoispuhdistuspalvelu tarjoaa Tampereen talousalueella palovahinko kohteiden jälkisiivous,hajunpoisto ja saneeraus palveluita. Kuolinasuntojen kalmasiivousia ja kalmavahinko saneerauksia. Vesivahikojen jälkitorjunta palveluja Rikospaikkojen erikoispuhdistus palveluja. Lisäksi vaativia erikoispuhdistus palveluita kuten homepuhdistukset, desinfiointipuhdistukset ja erillaiset hajunpoistot kuten otsonointipalvelu.

 
 

UCCO-palvelut TORNIO

Kiinteistönhoitoa, kotisiivouksia, remonttipalveluita

Tarjoamme asiakkaillemme siivous- talonmies ja kotipalveluita. Palvelumme on suunnattu niin yhden hengen talouksille, perheille kuin eläkeläisillekin. Ensisijainen työskentelyalueemme on Meri-Lappi, mutta voit ottaa yhteyttä myös kauempaa. Meiltä saat myös ammattitaitoisen remontti- ja rakennusmiehen kodin pieniin remontteihin. Katso lisätietoa kotisivuiltamme www.uccopalvelut.fi tai soita rohkeasti 0408480746!

Palvelu:siivous, siivousta
 
 

Laitinen Seija Tmi HYVINKÄÄ

Siivouspalveluita

Teemme talo-, koti- ja myymäläsiivoukset sekä monet muut puhdistusalan työt vankalla ammattitaidolla. Toimin pääasiassa alueella Hyvinkää - Järvenpää. Ota yhteyttä ja sovitaan työstä. Muista kotitalousvähennys!!! Asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä: mikä kelpaa itselle, kelpaa myös asiakkaalle.

 
 

Turun Rakennuspesu Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Ikkunanpesuja

Pesemme ikkunat, markiisit, mainoskilvet. Myös graffitien poistot. Graffitien poistot kattavasti Turun seudulla.

Palvelu: siivousliikkeitä
 
 

TLSP - Tornion Lattiahuolto ja Siivouspalvelu Oy TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, teollisuussiivousta

Tornion Lattiahuolto ja Siivouspalvelu Oy - TLSP erikoissiivous, teollisuussiivous ja palosiivous Lapin Lääni ja Kemi - Tornio. Ammattitaitoiset siivouspalvelut yrityksille, rakennusliikkeille, vakuutusyhtiöille ja teollisuudelle, vuodesta 1987. Olemme palovahinkojen siivoukseen ja tulipalojen jälkivahinkojen korjaamiseen erikoistunut siivousliike. Tulipalosiivoukset, palosaneeraus ja purkutyöt kokemuksella. Myös savuvahinkojen siivous, vesivahinkosiivoukset ja hajunpoistot / otsonointi.

Palvelu:palovahinkojen siivous, jälkivahinkojen siivous, siivouspalvelut yrityksille, vesivahinkojen siivous, siivous
 
 

Siivousliike A. Schroderus SOTKAMO

Siivouspalveluita

Siivouspalvelut Sotkamon ja Vuokatin talousalueella. Teen kotisiivoukset, liiketilojen siivoukset, rakennussiivoukset, toimistosiivoukset ja muuttosiivoukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Kodin suursiivoukset, viikkosiivoukset, ikkunanpesut sopimuksen mukaan. Kysy tarjous: Arto Schroderus - 040 910 5551.

Hakusana:liiketilojen siivous
 
 

Siivouspalvelut E. Vainionpää LAPUA

Siivouspalveluita

Siivouspalvelut E. Vainionpää on Etelä-Pohjanmaalla toimiva siivousliike. Tarjoamme monipuolista siivouspalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Erikoisosaamistamme ovat rasvaisten ja hyvin likaisten tilojen siivous.

Palvelu:Siivousliike
 
 

Juha-Pekan Kiinteistösiivous Oy TAALINTEHDAS

Siivouspalveluita

Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen huolto, siivous ja kunnossapito sekä ulko- ja viheralueiden huolto ja puhtaanapito. Talvisin hoidamme myös lumiurakoinnit. Kauttamme myös pesulapalvelut. Soita ja kysy lisää!

 
 

Rovaniemen Monitoimikeskus-Säätiö ROVANIEMI

Kierrätyskeskus, siivouspalveluita, työpajatoimintaa

Rovaniemen Monitoimikeskus -säätiö on sosiaaliseen työllistämiseen erikoistunut, työn kautta valmennus-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja tuottava Yritys.

 
 

Siivouspalvelu ja Kodinhoito Sofia HORMISTO

Siivouspalveluita yrityksille, siivouspalveluita

Luottamuksella ja ammattitaidolla kotisiivoukset, liiketila- ja yrityssiivoukset Satakunnassa. Soita ja pyydä tarjous. Palvelen.

Palvelu:siivousta, kodin siivous
 
 

Osuuskunta ProfeKemi - Siivouspalveluita Kemi KEMI

Siivouspalveluita, kotisiivouksia

ProfeKemi palvelee sinua kotisiivous ja siivouspalvelu asioissa Kemi - Keminmaa alueella. Meiltä saat kotiisi siistijän, kertasiivouksen tai sopimussiivous palvelut. Olipa kysymyksessä kodinhoito, saunanpesu, ikkunanpesu tai muu siivoustyö palvelemme mielellämme. Huolehdimme kotisi siistimisestä tarpeesi mukaan. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Kysy lisää palveluistamme.

Palvelu:siivous, siivouspalvelut
 
 

Osuuskunta Työpudas PUDASJÄRVI

Siivouspalveluita

Olemme Työosuuskunta Pudasjärvellä. Teemme pääasiallisesti kotitalouksien siivouksia Pudasjärven kunnan alueella ja sivukylillä. Hoidamme mm. viikkosiivoukset,suursiivoukset,ikkunanpesut,saunanpesut sekä pienemmät kodin siivoukset. Meillä käy Oulunkaaren palveluseteli maksuvälineenä.

 
 

Dila Diakonialaitos Lahti LAHTI

Hoivapalvelua

Diakoniasäätiö ylläpitää diakonialaitosta, joka täydentää ja tarjoaa vaihtoehtoja yhteiskunnan järjestämään koulutukseen sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin. Laitoksen palvelut kehittyvät yhteiskunnan tarpeiden mukaan. Lisäksi diakonialaitos harjoittaa kirkon palvelutehtävää yksiköissään ja toteuttaa projekteissaan kansallista ja kansainvälistä diakoniaa.

Palvelu:Siivouspalvelut
 
 

Mökki- ja Ateriapalvelut Maarit Niva RUKATUNTURI

Pitopalvelu

Pitopalvelu, Catering ja ateriapalvelut Rukan ja Kuusamon alueella ammattitaidolla. Tarjoamme mökkeihin aamiaiset, lounaat, päivälliset ja illalliset katettuna tai tarjoiltuna. Teemme myös siivoupalvelut/mökkien siivoukset sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä 0407325038.

Hakusana:mökkien siivous
 
 

Siivouspalvelu Pirjo Helttunen KULUNTALAHTI

Siivouspalveluita

Siivouspalvelut Pirjo Helttunen tarjoaa ammattitaitosta siivouspalvelua. Yritys kuuluu Laatutakuu OmaSiivooja-yrittäjiin.

Palvelu:siivouspalvelut, siivous
 
 

Raision Tiptop Kotipalvelut

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalvelu, siivousta

Raision Tiptop Kotipalvelut palvelee kotitalouksia Raisiossa ja lähialueilla. Yrityksen toimintaperiaatteita ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus sekä ammattitaito Raision Tiptop Kotipalveluilla on vastuuvakuutus ja yritys on ennakkoperintärekisterissä. Yrityksen henkilöstö on allekirjoittanut vaitiolosopimuksen koskien kaikkia yrityksen asiakkaita. Kotityöpalvelun ammattitutkinnon suorittanut yrittäjä Satu Saarinen kouluttautuu edelleen kehittääkseen Raision Tiptop Kotipalveluiden toi

 
 

Päivi Lahtinen Ky VILJAKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Puhdas koti - iloinen mieli. Oliko työviikkosi rasittava? Ei tee mieli siivota? Päivi Lahtinen siivoaa kotisi raikkaan puhtaaksi arkeen sekä juhlaan. Huomioin myös mahdolliset pesuaineallergiat sekä tuoksuallergiat. Ammattisiivooja tuntee erilaiset kotien pinnat, materiaalit ja tekstiilit. Siivouksen lopputuloksessa silmäsi lepää ja mielesi rentoutuu. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

Palvelu:siivousta, siivous
 
 

APUAKKA PANTTILA

Kotipalvelu, kotisiivouksia

Toimimme mökki- tai kotivahtina kun itse olet esim. matkoilla ja samalla voimme laittaa pihasi kuntoon tai tehdä suursiivouksen. Talvella auraamme mökkitiesi. Ja lastenhoito ongelmissakin olemme käytettävissänne. Pitopalvelu järjestää häät, ylioppilasjuhlat ja muut perhejuhlat sekä yritystapahtumat jopa 200 hengelle. Kausisiivoukset kuten kevätsiivous - tai joulusiivous ammattitaidolla, samoin viikkosiivoukset. Alueena Etelä-Pohjanmaa. Yksityisten kannattaa hyödyntää 60 % kotitalousvähennys.

Palvelu:siivouspalveluja
 

Muuta hakua

Siivousta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus