:

Siivousta

Siivous · siivousta · siivoukset · siivouksia

Hakuehdolla siivousta löytyi yhteensä 2769 yritystä. Tulokset 161—180:

 

ZICO VANTAA

Siivousta

Jo vuodesta 2006 toiminut siivouspalvelu Zico tekee kiinteistösiivoukset lujalla ammattitaidolla. Hoidamme yrityksesi tai taloyhtiösi siivoukset luotettavasti ja tehokkaasti. Toimialueeseemme kuuluu pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Lahti sekä Turku. Hinnat sovitaan aina tilauksen pituuden, kohteiden ja sopimuksen mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä. Siivous- ja työvälineet sekä siivousaineet sisältyvät hintaan. Käytössämme on ainoastaan ympäristöystävällisiä pesuaineita.

 
 

Trivsel PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivousliike, siivouspalveluita

Olemme nuori, innokas ja innovatiivinen yritys, jonka pyrkimyksenä on olla paras ja tehokkain yritys alallaan. Aikomuksenamme on kasvaa ja kehittyä siivousyritykseksi, joka herättää luottamusta ja huolehtii kaikenlaisista siivoustehtävistä. Taitavan henkilökuntamme avulla tarjoamme tehokasta siivousta, joka johtaa kustannusten kurissa pysymiseen.

Palvelu:julkisten tilojen siivous
Standardi:Räätälöidyt siivouspalvelut
 
 

J & J Monialapalvelut Ky HELSINKI

Korjausrakentamista, siivouspalveluita

J & J Monialapalvelut Ky on Helsinkiläinen remontti- ja siivousalan yritys. Voit kääntyä Juhan puoleen remonttiasioissa, Juha kunnostaa pesuhuoneet, saunat, keittiöt, wc:t, tapetoinnit sekä sisä- ja ulkomaalaukset. Jaanalta saat apua kodin ja yrityksen kaikkiin siivoustarpeisiin. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja taloyhtiöitä ym. Uudenmaan alueella. Soita ja kysy lisää !

Yhteystiedot: Siivouspalvelut, Jaana Kivikko
041 724 1820

 
 

Puhdasmaailma Ky KUOPIO

Siivousliike

Puhdasmaailma on nykyaikaisen kotisiivouksen ammattilainen. Toimimme Kuopiossa ja Iisalmella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa koti- ja toimistosiivoukset, tekstiilipohjaisten huonekalujen ja mattojen pesut, tilavaatteiden vakumointi, ilman puhdistus ja suolaus, homeitiöiden poisto huoneilmasta sekä autojen sisä- ja ulkopesut.

Palvelu:siivouspalvelu, siivous
 
 

Siivousapu ArjaMari Oy FORSSA

Siivouspalveluita

Luotettavaa siivouspalvelua 15 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla! Hoidamme kaikki siivoukset huolellisesti, käyttäen vain laadukkaita ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Tarjoamme kotitalouksille suursiivoukset, ikkunoiden pesut, lattioiden pesut, ja vahaukset, saunan siivoukset, remonttisiivoukset, muuttosiivoukset. Yrityssiivoukset räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme myös taloyhtiöiden porrassiivoukset.

 
 

WIMA Kiinteistöpalvelut Oy LOHJA

Siivouspalveluita

Minun kauttani onnistuvat erilaiset kotipalvelut, muun muassa siivous, pihanhoito sekä hoivapalvelut, joihin ei vaadita sairaanhoitajan pätevyyttä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Hakusana:siivous
 
 

Siivouskolmio Oy HÄMEENLINNA

Siivousliike

Siivouskolmio Oy on Hämeenlinnassa toimiva siivousalan yritys. Siivoustyöt pirteällä palveluasenteella. Tarjoamme siivouspalveluitamme niin yksityisille kotitalouksille, yrityksille sekä myös taloyhtiöille ja teollisuuden tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat niin kotisiivoukset, toimistosiivoukset, ylläpito- ja perussiivoukset, teollisuussiivoukset sekä rakennusten loppusiivoukset.

 
 

T:mi Maarit Elijoki - Siivouspalvelut Akaa AKAA

Siivouspalveluita

Siivouspalvelut Akaa - Kotisiivoukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Vanhuksille suunnattu siivousapu, arjessa selviytymisen tueksi. Ota rohkeasti yhteys kun tarvitset siivousapua esim. ikkunoiden pesu, muuttosiivous tai sopimussiivous helpottamaan arkeasi. Tutustu lisää nettisivuillamme!

Palvelu:Sopimus siivoukset, Siivouspalvelut Akaa, siivouspalvelut kotitalouksille, siivouspalvelut ikäihmisille, Siivouspalvelut
 
 

T:mi EINI IRENE ESPOO

Siivousliike

Siivouspalvelu Eini on nimensä veroinen, iloinen ja pitkällä kokemuksella palveleva siivousalan ammattilainen. Teemme siivoustöitä pääsääntöisesti Pohjois-Suomessa akselilla Inari - Saariselkä - Oulu, mutta erikoisalaamme eli lattiavahauksia teemme koko Suomen alueella - ja sopimuksesta tietenkin myös muita siivouspalveluja! Muista, että meiltä saat Lapin alueella myös laadukasta mökkihuoltopalvelua.

 
 

Hyttinen Kimmo Timo Tapani HEINOLA

Muuttokuljetusta

Ammattitaitoista ja luotettavaa muuttopalvelua yrityksille ja yksityisille räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluihini kuuluu: yritysmuutot, yksityismuutot, arkistomuutot, varastojen tyhjennykset/siivoukset, kuolinpesän tyhjennykset sekä lumenpudotukset.

Palvelu:varastojen siivoukset
 
 

Reinharts palvelut HELSINKI

Siivouspalveluita

Laadukasta siivouspalvelua ammattitaidolla Uudenmaan alueella, olkaa hyvä! Toiminta-ajatuksenamme on siivouspalvelujen tuottaminen kestävällä ja nykyaikaisella tavalla. Lähtökohtanamme ovat asiakkaiden tarpeet ja tavoitteena tarkoituksenmukainen puhtaustaso laadukkaasti, ekologisesti ja turvallisesti. Meille tärkeää on tyytyväinen asiakas, tyytyväinen työntekijä, palvelualttius ja rehellisyys!

Hakusana:siivous
 
 

Tmi SKN-Siivouspalvelut - Kotisiivous Helsinki, Vantaa, Espoo - Siivouspalvelu Helsinki, Vantaa, Esp HELSINKI

Siivousliike, siivouspalveluita

SKN-Siivouspalvelut tarjoaa luotettavaa ja laadukasta siivouspalvelua alueella Helsinki, Espoo ja Vantaa. Palveluihimme kuuluvat mm. Kotisiivous, toimistosiivous, muuttosiivous ja loppusiivous. Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa siivous ammattilaiselta Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla

Hakusana:siivouspalvelu vantaa, siivouspalvelu espoo
Palvelu:siivouspalvelu, siivouspalveluita yksityisille, siivous, siivousliike, siivousta, siivouspalveluita yrityksille, siivouspalveluita
 
 

Siivous Jaana Laaksonen ESPOO

Siivousliike, siivouspalveluita

Yritys ja kotisiivousta yli 10 vuoden kokemuksella.

Palvelu:siivouspalvelu, siivousliike, siivous
 
 

Kotityöpalvelu Manteli T:mi TAMPERE

Siivouspalveluita kotitalouksille, kotipalveluita

Kotityöpalvelu Manteli tarjoaa luotettavaa monipuolista kotiapua koteihin yli kymmenen vuoden kokemuksella.Lähtökohtana asiakkaan tarpeet ja toiveet. Tarjontaan kuuluu mm. siivous, pyykihuolto, leivonta, ruuanlaitto asiointi- ja saattaja-apu ym. Manteli toimii Tampereen Hervannassa.

Palvelu:siivous
 
 

Justiinan Hyvinvointipalvelut Oy VARKAUS

Vanhusten palveluja

Justiinan kotipalvelu tuottaa ja välittää erilaisia hyvinvointipalveluja luottamuksenne arvoisesti ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää! Meillä käy maksuvälineenä myös palvelusetelit! PITOPALVELU Mitä tarjottavaa juhliin? Jätä huolesi meidän hoidettavaksemme. Valmistamme herkulliset tarjottavat juhliisi toiveidesi mukaan; niin suolaiset kuin makeat. Kysy myös vuokratiloistamme, jotka soveltuvat erityisesti muistotilaisuuksiin. Meiltä myös astiavuokrausta! - saattohoidot

Hakusana:siivous
 
 

Airin Hoitopiste KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kotipalveluita, yksityistä kotihoitoa

Luotettavaa yksityistä kotihoitoa. Vanhustenhoitoa AMMATTITAIDOLLA ja KOKEMUKSELLA! Ota yhteyttä kun tarvitset kotona sairaanhoitoa, ruoanlaittoa, siivousta, ikkunoiden pesua, asiointiapua. Teemme asiakaslähtöistä hoiva- ja hoitotyötä. Asiakkaamme ovat itse maksavia tai palveluseteliasiakkaita. Itse maksavat voivat hyödyntää kotitalousvähennyksen. Teemme työmme koulutetun henkilökunnan ja 18 toimintavuoden tuomalla kokemuksella.

Palvelu:siivouspalvelu, siivous
 
 

Ekri Ky VIHTI

Siivousta, siivouspalveluita kotitalouksille, kotipalveluita

Siivouspalveluja ja kotipalveluja yrityksille ja yksityisille luotettavasti, Nurmijärvi-, Siuntio, Lohja-, Tammisaari-, Helsinki -sektorilla. Ritva Sinervolla yli 40 v. vankka kokemus siivousalalta. Pienrakentajille myös raivaussiivoukset ja loppusiivoukset. Muista hyödyntää 60 % kotitalousvähennys työn osuudesta!

 

Muuta hakua

Siivousta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus