:

Siivoustarvikkeita

Siivoustarvike · siivoustarvikkeet · siivoustarvikkeita

Hakuehdolla siivoustarvikkeita löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

Puhtopojat Oy SUOMUSSALMI

Siivouspalveluita, siivoustarvikkeita, varainhankintaa

Puhtopojat Oy on toiminut pian 30 vuotta, toimintamuotoina alusta alkaen siivouspalvelu, aine- ja tarvikemyynti ja uusimpana toimintamallina koululuokkien, seurojen ja erilaisten yhdistysten varainhankintakampanjoiden suunnittelu. Meiltä tunnetut pesuainemerkit luokkaretkien ja pelimatkojen rahoittamiseen. Myymälästämme yritysten ja kodin siivoustarpeisiin ammattisiivousaineet, -välineet, -koneet, pehmopaperit, eteis- ja tuulikaappimatot jne.

 

Osuuskunta Puolangan Apupiste PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, siivouspalveluita, kotipalveluita, jalkahoitaja

Puolangan Apupisteestä saat kotipalvelua, siivous- ja tilitoimistopalveluita. Ammattitaitoista apua kodin ja yrityksen arkeen. Tarjoamme vanhuksille ja tarvitseville laadukkaita hoiva-, jalka-, siivous-, ja kotipalveluita sekä asiointiapua. Henkilökohtainen apu esim. lastenhoitoon saunotukseen, teatterimatkoille tai lääkärikäynneille. Yrityksille siivous-ja tilitoimistopalvelut. Puodista siivoustarvikkeet, -välineet ja hoivatuotteet.

Palvelu:Siivoustarvikkeita
 
 

Allaway Oy JYVÄSKYLÄ

Kodinkoneiden valmistaja

Allaway Oy on suomalainen Allaway-keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1982. Allawayn tuotteet valmistetaan Suomessa, Jyväskylän tehtaalla. Yhtiön toimintaa ohjaavat asiantuntemus, korkea ammattitaito, ympäristön huomioonottaminen sekä asiakkaiden tarpeiden tiedostaminen. Jälleenmyyjät Kuluttajat: K-Raudat, Hanakat, LVI-liikkeet Tukkuliikkeet Onninen, Ahlsell, Dahl

Hakusana:siivoustarvike, siivoustarvikkeita
 
 

Siivoustuotemarkkinointi Mäkitalo Oy RAUMA

Siivousvälineitä, päivittäistavaroiden tukkumyyntiä

Teollisuusimurit sekä likaakeräävät- ja tuulikaappimatot, työpistematot, siivousaineet, -välineet ja -koneet AUTOGLYM-tuotteet

Tuote:siivoustarvike
 
 

Puhtaasti Mäkinen Tmi LAPUA

Siivouspalveluita, siivousta

Teemme ammattitaidolla kaikki kotisiivoukset, liiketilasiivoukset ja toimistosiivoukset. Palveluihimme kuuluu myös siivoustuotteiden myynti.

Palvelu:siivoustarvike
 
 

Finnmassa KY NAKKILA

Siivoustarvikkeita

Yritys valmistaa laadukkaita kuitukangasliinoja. Palvelemme nopeasti ja joustavasti koko Suomen alueella. Meiltä voit tulla ostamaan myös valmistamiamme tuotteita paikan päältä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

Vammalan Siivoushuolto Oy SASTAMALA

Siivouspalveluita, kotisiivouksia, siivoustarvikkeita, teollisuussiivousta, yrityssiivousta

Vammalan Siivoushuolto tuottaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä sopimus- ja kertasiivouksia kotitalouksille ja yritysasiakkaille. Ammattitaitomme perustuu vankkaan kokemukseen, osaavaan henkilökuntaan sekä erilaisten tilojen, pintamateriaalien sekä puhdistusaineiden ja siivousvälineiden tuntemukseen. Vammalan Siivoushuolto Oy on perustettu 1989. Palvelumme on kotitalousvähennyskelpoista ja meillä myös mahdollisuus arvolisäverovapaaseen siivouspalveluun. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 
 

CleanAri Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivoustarvikkeita

CleanAri Oy - Siivousalan tuotteet, siivousvälineet, siivoustarvikkeet, siivousvaunut, puhdistusaineet, pesuaineet sekä siivouskoneiden myynti, vuokraus ja huolto. Meiltä saat uudet ja käytetyt siivouskoneet kuten yhdistelmäkoneet, lakaisukoneet sekä varaosat. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:siivoustarvikkeet Joensuu
 
 

Pesuainetukku Osola Oy KOTKA

Siivoustarvikkeita

 
 
 
 

Hygi Tex Oy Ab KARJAA

Siivoustarvikkeita

 
 

Moppi Oy PÄLKÄNE

Siivoustarvikkeita

 
 
 

Muuta hakua

Siivoustarvikkeita:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus