:

Siivousyritykset

Siivousyritys · siivousyritykset · siivousyrityksiä

Hakuehdolla siivousyritykset löytyi yhteensä 10 yritystä.

Aton-Yhtiöt HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, yrityssiivousta

Aton-Yhtiöt on toiminut Suur-Helsingin alueella yli 35 vuoden ajan. Vankka kokemus antaa meille erinomaiset edellytykset hoitaa kaikki toimistosiivouksen tehtäväalueet. Siivouspalvelumme pitää huolen siitä, että asiakkaan haluama laatutaso ylläpidetään. Kokemuksemme on osoittanut, että panostus henkilökuntaan luo parhaat edellytykset toimia asiakkaiden parhaaksi. Pitkät työsuhteet ja asiakkaan ns. "omat siivoojat" luovat luottamuksellisuuden ja välittämisen ilmapiirin.

Hakusana:siivousyritys
 
 

Total Kiinteistöpalvelut Oy JYVÄSKYLÄ

Turvapalveluyritys, siivousyritys, verkkokauppa, kiinteistönhoitoa, logistiikkapalveluja

Total Kiinteistöpalveluilla on pitkä kokemus kiinteistöjen huoltamisesta ja siivouksesta. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kiinteistöpalvelut yhdellä oven avauksella. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme räätälöi parhaiten tarpeesi täyttävän palvelupaketin nopeasti ja edullisesti. Voit valita palveluja perusaskareista vaativiin asiantuntijatöihin. Lisätietoja saat kotisivuiltamme.

 
 

Siivous Marinka RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita

Siivous Marinka ja Mari Kinnunen tarjoaa kotitalouksille luotettavaa puhtautta ja siisteyttä. Toimin Raahen seutukunnan alueella: Raahe, Pyhäjoki, Vihanti ja Siikajoki. Siivouspalvelut kotitalouksille: kotisiivous, viikkosiivous, perussiivous, ikkunoiden pesu, saunan pesu, saunan lauteiden pesu, kylpyhuoneen pesu. • Kaikkien palvelupakettien hinta on 31,00€/tunti. • Yli 10 km päässä Raahesta hinta on 33,00€/tunti. • Muistathan kotitalousvähennyksen!

Palvelu:siivousfirma Raahe
 
 

Samifix NURMIJÄRVI

Siivousyritys

 

Muuta hakua

Siivousyritykset:

Ammattilaiset:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus