Silmälääkärit

Silmälääkäri · silmälääkärit · silmälääkärejä · silmälääkäreitä

Hakuehdolla silmälääkärit löytyi yhteensä 67 yritystä. Tulokset 1—20:

Mehiläinen Oulu OULU

Lääkärikeskus, silmälääkäripalveluita, yksityisiä lääkäripalveluita, urheilulääkäri

Mehiläinen Oy on Suomen johtava yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja. Tällä hetkellä Mehiläisen palveluverkostoon kuuluu yhteensä 20 lääkärikeskusta, työterveyden palvelupisteet sekä 8 sairaalaa. Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun lääkäritalossa. Sinua palvelee n. 140 yksityislääkäriä lähes kaikilta erikoisaloilta. Lääkärikeskus sijaitsee lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa, Kauppurienkadun ja Koulukadun risteyksessä.

 

Näkökeskus Ylivieska - Oulainen - Haapavesi YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Optikkoliike, silmälasiliike

Palvelua ammattitaidolla vuodesta 1979 Ylivieskassa, Oulaisissa ja Haapavedellä. Meiltä löydät tunnetut ja turvalliset merkkituotteet, kuten Armani, Dior, Gucci, Dolce Gabbana, Serengeti Ja Titan. Vaativaan urheilukäyttöön Adidas Sport voimakkuuksilla. Laajasta valikoimasta myäs kehykset, aurinkolasit, linssit sekä piilolasit. Fenno-optiikasta kehys- ja linssiteknologian edelläkävijät. Piilolasien verkkokauppa. Jokaisesta Liikkeestämme löydät Optikko ja Silmälääkäripalvelut. Tervetuloa!

Palvelu:silmälääkäri, silmälääkäripalvelut
 

Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy - Lääkärikeskus Ite - Kauppakeskus Iso Myy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lääkärikeskus, silmälääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita, terveyspalveluja

Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy on vuodesta 1990 lähtien keskittynyt uudenaikaisten sairaala- ja lääkäripalvelujen tarjontaan Joensuun keskustassa. Ite tarjoaa monialaisia ja korkeatasoisia erikoislääkärien palveluja, työterveydenhuoltoa ja laboratoriopalveluja koko Itäisen Suomen alueelle. Itessä tavoitteena on nopea hoitoon pääsy, yksilöllinen hoitosuhde ja hoidon hyvä tulos. Palveluihimme kuuluu lähes kaikki lääkäripalvelut, yksityinen leikkaussalitoiminta, työterveyshuolto ja laboratoriopalvelut

Hakusana:Silmälääkäri
 

Fenno Optiikka - Ylöjärven Näkökeskus YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Optikkoliike, silmälääkäri, piilolinssejä

Täydet optikko- ja silmälääkäripalvelut. Monipuoliset kehys- ja piilolasivalikoimat. Muita palveluitamme mm. silmälasien korjaukset ja huolto, linssien hionta, erityistyölasimääritykset, piilolasisovitukset. Panostamme hyvään laatuun ja palveluun. Meiltä saat kaikki tunnetuimmat kehysmerkit ja hiukan harvinaisemmatkin. Ammattitaidolla autamme sinua löytämään juuri sinun työhösi ja vapaa-aikaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon – tyytyväisyystakuulla. Meiltä myös piilolinssitarvikkeet.

Työtapa:silmälääkärit
Yhteystiedot: Ajanvaraus, silmälääkärit ja optikot
03 348 5530
03 348 5531 (fax)

Silmälääkäri, Helena Bragge


 

Laser-Porus Oy - Uudet entistäkin nopeammat ja tarkemmat laserit OULU

Lääkäriasema, silmälääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita

Oulun Laser-Porus on Pohjois-Suomen ensimmäinen silmälaserkeskus - toiminta aloitettiin jo vuonna 1997, joten 15. toimintavuosi on meneillään. Aloitimme PRK-leikkauksilla. Lasik-menetelmä on ollut käytössämme vuodesta 2000 alkaen. Laserleikkaus kokonaan laserilla eli FemtoLasik® aloitettiin vuonna 2008. Laser-Porus on keskittynyt silmien taittovirhekirurgiaan. Toimimme Oulun Mehiläisessä, jossa tehdään myös tavanomaiset silmätutkimukset ja esim. luomiplastiat ja kaihileikkaukset.

Palvelu:silmälääkäripalvelu
 

Kauppakeskus Pasaati Oy KOTKA

Tavaratalo, liikekeskus, kauppakeskus

Uudistettu Pasaati on Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus, josta löytyy johtavat liikkeet kaikilta eri aloilta. Löytyy niin muodista, sisustamisesta, vapaa-ajasta kuin herkuttelusta kiinnostuneille. Myös kauneudenhoito-, terveys- ja pankkipalvelut löytyy. Toriparkissa tilaa 500:lle autolle. Klikkaa logoa, niin löydät kotisivuiltamme lisää tietoa ja yhteystiedot liikkeisiin.

Tuote:silmälääkäri
 

Silmäasema Lohjantähti Oy LOHJA

S-ryhmän jäsen

Optikko, optikkoliike, silmälasiliike, silmälääkäri, optikkopalveluita, silmälääkäripalveluita

Silmäasema on täyden palvelun optikkoliike, josta saat kaiken näkemiseen liittyvän samasta paikasta. Silmäasema toimii erityisen tiiviissä vuorovaikutuksessa silmälääkärien kanssa. Jokaisen Silmäaseman yhteydessä toimii myös silmälääkärin vastaanotto. Tervetuloa!

Aihepiiri:silmälääkäri
 

Nygårds Optik Ab (på svenska) NÄRPIÖ

Optikko, silmälaseja, silmälääkäripalveluita

Nygårds Optik - En optiker som ser dig! Hos oss blir du professionellt bemött. Råd och personlig service vid utprovning av glas och kontaktlinser och vid val av bågar, som passar din karaktär. Egen verkstad för inslipning och reparation. Garanterar snabb leverans och service av glasögon. Vi verkar i Österbotten.

 

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala HELSINKI

Silmälääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala toimii täyden palvelun periaatteella. Tarjoamme silmiin liittyvän tutkimuksen, hoidon, silmäkirurgian sekä laserkirurgian. Helsingin Yksityinen Silmäsairaala toimii konsultoivana yksikkönä diagnostiikassa.

Palvelu:silmälääkäri
 

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala - Silmätutkimuslaboratorio HELSINKI

Yksityisiä lääkäripalveluita

Helsingin Yksityisen Silmäsairaalan silmätutkimuslaboratorion toiminta laajenee ja muuttaa uusiin tiloihin osoitteeseen Kaivokatu 6, 5. kerros.

Palvelu:silmälääkäri
 

Nygårds Optik Ab NÄRPIÖ

Optikkopalveluita, silmälaseja, silmälääkäripalveluita

Nygårds Optik - Optikko joka näkee sinut! Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua kokeillessanne silmälaseja ja piilolinssejä. Markkinoiden suosituimmat merkit löydät meiltä. Oma korjaamo, jossa hiomme ja korjaamme, takaa silmälasien nopean toimituksen ja huollon. Toimimme Pohjanmaalla.

Palvelu:Silmälääkärin yksityisvastaanotto
Yhteystiedot: Silmälääkäri, Jaakko Leinonen
+358 6 224 1138

Silmälääkäri, Ingela Sandvik-Wahlroosin
+358 6 224 1138

 

Lääkärikeskus Aava Oy HELSINKI

Työterveyspalveluja, yksityisiä lääkäripalveluita

Lääkärikeskus Aava on yksi Suomen suurimmista yksityisistä terveyspalveluiden tarjoajista. Yrityksellä on kattava toimipisteverkosto Etelä-Suomessa. Vastaanottavia lääkäreitä on noin 600, ja he edustavat lähes kaikkia kliinisen lääketieteen erikoisaloja. Lääkärikeskus Aava on johtava työterveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottaja Uudellamaalla. Huolehdimme 64 000 asiakkaan työterveydestä joka päivä.

Palvelu:silmälääkäri
 
 

Optiikka-Asema KOUVOLA

Optisten laitteiden vähittäismyyntiä, optiikan vähittäismyyntiä

Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen hyvään palveluun, nopeisiin toimituksiin, osaavaan henkilökuntaan, laajaan tuotevalikoimaan ja monipuolisiin optikon ja silmälääkärin palveluihin. Tervetuloa monipuoliseen näköalan paikaan!

Palvelu:silmälääkäri
 
 

Optikko Pajula Oy VAAJAKOSKI

Optisten laitteiden vähittäismyyntiä

Optikko Pajula on Vaajakosken keskustassa toimiva optikkoliike, joka on jo vuodesta 1989 alkaen tarjonnut monipuolista palvelua ja laadukkaita ratkaisuja parempaan näkemiseen. Tavoitteena on hyvä näkö, terveissä silmissä.

Palvelu: silmälääkäreitä
 
 

Optikkoliike Näkökulma HOLLOLA

Optisten laitteiden vähittäismyyntiä, optiikan vähittäismyyntiä

Meiltä saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa; meillä on sekä optikko- että silmälääkäripalvelut. Viihtyisissä tiloissamme voit valita sopivat silmälasit joko yhdessä henkilökunnan kanssa tai yksin omassa rauhassa. Oma hiomomme takaa nopeat toimitusajat.

Palvelu:silmälääkäripalvelut
 
 

Näkösoppi - Kaakkuri Citymarket OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Silmälasiliike, optikkopalveluita, silmälaseja

NÄKÖSOPPI- optikkoliikkeet palvelevat viiden myymälän voimin Oulussa ja lähikunnissa. Tarjoamme optiikan huippulaatua ja muodin ykkösmerkkejä. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään ratkaisun näkemiseen liittyvissä asioissa. Kaikki työntekijämme ovat koulutukseltaan optikkoja. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa Kaakkurin Citymarketissa, Kempeleessä, Oulunsalossa, Limingassa ja Muhoksella.

Palvelu:silmälääkäri, silmälääkäripalvelut
 
 

Turun Silmäexpertit Oy TURKU

Silmälääkäri, silmien laserleikkausta

KOKONAISVALTAINEN HOITO SILMIESI HYVÄKSI: Turun Silmäexpertit panostaa laadukkaaseen ja yksilölliseen hoitoon. Noudatamme ISO-9001/2008-laatustandardia. Palveluihimme kuuluvat: taittovirheiden laserleikkaukset LASIK-, LASEK- ja PRK-tekniikoilla, harmaakaihileikkaukset, YAG-laserilla jälkikaihin poistot, silmien luomileikkaukset, näkökenttätutkimukset, silmänpaineen vuorokausikäyrät, silmien valokuvaukset, kyyneltietulpat kuivasilmäisyyden hoitoon sekä Botox -injektiot kasvojen ryppyjen hoitoon.

 
 

Silmäasema Liedon Optiikka LIETO

S-ryhmän jäsen

Optikkoliike, silmälääkäri

Silmäasema on täyden palvelun optikkoliike, josta saat kaiken näkemiseen liittyvän samasta paikasta. Silmäasema toimii erityisen tiiviissä vuorovaikutuksessa silmälääkärien kanssa. Jokaisen Silmäaseman yhteydessä toimii myös silmälääkärin vastaanotto. Silmäasemassamme on myös valokuvaamo.

Palvelu:Silmälääkäri
 
 

Silmäasema Mäntyharju MÄNTYHARJU

S-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Optisten laitteiden vähittäismyyntiä, optiikan vähittäismyyntiä

Silmäasema on täyden palvelun optikkoliike, josta saat kaiken näkemiseen liittyvän samasta paikasta. Silmäasema toimii erityisen tiiviissä vuorovaikutuksessa silmälääkärien kanssa. Jokaisen Silmäaseman yhteydessä toimii myös silmälääkärin vastaanotto.

Hakusana:silmälääkäri
 
 

Opti-Mikko Oy LOHJA

Optikkoliike

Opti-Mikko on Lohjan Virkkalassa toimiva maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut optikkoliike. Oma tuontimme varmistaa yksilölliset ja muodikkaat kehykset houkuttelevaan hintaan. Liikkeessämme on myös jatkuvasti erinomaisia tarjouksia. Avoinna arkisin 10-17, la 9-13 (sopimuksen mukaan myöhempäänkin).

Palvelu:Silmälääkäri
 

Muuta hakua

Silmälääkärit:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.