Silmälääkärit

Silmälääkäri · silmälääkärit · silmälääkärejä · silmälääkäreitä

Hakuehdolla silmälääkärit löytyi yhteensä 70 yritystä. Tulokset 1—20:

Mehiläinen Oulu OULU

Urheilulääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita, silmälääkäripalveluita, lääkärikeskus

Mehiläinen Oy on Suomen johtava yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja. Tällä hetkellä Mehiläisen palveluverkostoon kuuluu yhteensä 20 lääkärikeskusta, työterveyden palvelupisteet sekä 8 sairaalaa. Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun lääkäritalossa. Sinua palvelee n. 140 yksityislääkäriä lähes kaikilta erikoisaloilta. Lääkärikeskus sijaitsee lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa, Kauppurienkadun ja Koulukadun risteyksessä.

 

Haukiputaan Optiikka ja Silmälääkärikeskus Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Silmälääkäri, silmälasiliike, optikkoliike, optikko

Haukiputaan Optiikka ja Silmälääkärikeskus on toiminut yli 20 vuotta. Liikkeemme sijaitsee Haukiputaan keskustassa. Liikkeemme on itsenäinen toimija, ketjuun kuulumaton hyvän palvelun optikkopalveluita ja silmälääkäripalveluita tarjoava yritys. Kehysvalikoimamme sisältää laadukkaita merkkejä ja myymme niitä kilpailukykyiseen hintaan. Kehysvalikoimissamme on myös todella edullisia kehyksiä. Laadukkaat silmälasit ja nopea toimitus taataan paikanpäällä tapahtuvalla linssien hionnalla.

Yhteystiedot: Silmälääkäri, Esko Vatjus
085472647

 

Ylivieskan Näkökeskus YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Optiikan vähittäismyyntiä, optisten laitteiden vähittäismyyntiä, silmälasiliike, optikkoliike

Palvelua ammattitaidolla vuodesta 1979 myös Oulaisissa ja Haapavedellä. Meiltä löydät tunnetut ja turvalliset merkkituotteet, kuten Armani, Dior, Gucci, Dolce Gabbana, Serengeti Ja Titan. Vaativaan urheilukäyttöön Adidas Sport voimakkuuksilla. Kehykset, aurinkolasit, linssit ja piilolasit laajasta valikoimasta. Fenno-optiikasta kehys- ja linssiteknologian edelläkävijät. Piilolasien verkkokauppa. Kattavat optisen alan palvelut ja silmälääkäri. Tervetuloa!

Palvelu:silmälääkäri, silmälääkäripalvelut
 

Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy - Lääkärikeskus Ite - Kauppakeskus Iso Myy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja, yksityisiä lääkäripalveluita, silmälääkäri, lääkärikeskus

Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy on vuodesta 1990 lähtien keskittynyt uudenaikaisten sairaala- ja lääkäripalvelujen tarjontaan Joensuun keskustassa. Ite tarjoaa monialaisia ja korkeatasoisia erikoislääkärien palveluja, työterveydenhuoltoa ja laboratoriopalveluja koko Itäisen Suomen alueelle. Itessä tavoitteena on nopea hoitoon pääsy, yksilöllinen hoitosuhde ja hoidon hyvä tulos. Palveluihimme kuuluu lähes kaikki lääkäripalvelut, yksityinen leikkaussalitoiminta, työterveyshuolto ja laboratoriopalvelut

Hakusana:Silmälääkäri
 

Fenno Optiikka - Ylöjärven Näkökeskus YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Optikkoliike, silmälääkäri, piilolinssejä

Täydet optikko- ja silmälääkäripalvelut. Monipuoliset kehys- ja piilolasivalikoimat. Muita palveluitamme mm. silmälasien korjaukset ja huolto, linssien hionta, erityistyölasimääritykset, piilolasisovitukset. Panostamme hyvään laatuun ja palveluun. Meiltä saat kaikki tunnetuimmat kehysmerkit ja hiukan harvinaisemmatkin. Ammattitaidolla autamme sinua löytämään juuri sinun työhösi ja vapaa-aikaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon – tyytyväisyystakuulla. Meiltä myös piilolinssitarvikkeet.

Työtapa:silmälääkärit
Yhteystiedot: Ajanvaraus, silmälääkärit ja optikot
03 348 5530
03 348 5531 (fax)

Silmälääkäri, Helena Bragge


 

Laser-Porus Oy - Uudet entistäkin nopeammat ja tarkemmat laserit OULU

Yksityisiä lääkäripalveluita, silmälääkäri, lääkäriasema

Oulun Laser-Porus on Pohjois-Suomen ensimmäinen silmälaserkeskus - toiminta aloitettiin jo vuonna 1997, joten 15. toimintavuosi on meneillään. Aloitimme PRK-leikkauksilla. Lasik-menetelmä on ollut käytössämme vuodesta 2000 alkaen. Laserleikkaus kokonaan laserilla eli FemtoLasik® aloitettiin vuonna 2008. Laser-Porus on keskittynyt silmien taittovirhekirurgiaan. Toimimme Oulun Mehiläisessä, jossa tehdään myös tavanomaiset silmätutkimukset ja esim. luomiplastiat ja kaihileikkaukset.

Palvelu:silmälääkäripalvelu
 

Kauppakeskus Pasaati Oy KOTKA

Tavaratalo, liikekeskus, kauppakeskus

Uudistettu Pasaati on Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus, josta löytyy johtavat liikkeet kaikilta eri aloilta. Löytyy niin muodista, sisustamisesta, vapaa-ajasta kuin herkuttelusta kiinnostuneille. Myös kauneudenhoito-, terveys- ja pankkipalvelut löytyy. Toriparkissa tilaa 500:lle autolle. Klikkaa logoa, niin löydät kotisivuiltamme lisää tietoa ja yhteystiedot liikkeisiin.

Tuote:silmälääkäri
 

Silmäasema Lohjantähti Oy LOHJA

S-ryhmän jäsen

Optikkoliike, optikkopalveluita, silmälääkäripalveluita

Silmäasema on täyden palvelun optikkoliike, josta saat kaiken näkemiseen liittyvän samasta paikasta. Silmäasema toimii erityisen tiiviissä vuorovaikutuksessa silmälääkärien kanssa. Jokaisen Silmäaseman yhteydessä toimii myös silmälääkärin vastaanotto. Tervetuloa!

Aihepiiri:silmälääkäri
 

Nygårds Optik Ab (på svenska) NÄRPIÖ

Optikko, silmälaseja, silmälääkäripalveluita

Nygårds Optik - En optiker som ser dig! Hos oss blir du professionellt bemött. Råd och personlig service vid utprovning av glas och kontaktlinser och vid val av bågar, som passar din karaktär. Egen verkstad för inslipning och reparation. Garanterar snabb leverans och service av glasögon. Skickligt urmakeriarbete: Moderna klockor och reparationsdugliga mekaniska ur, även väggklockor och golvklockor. Vi verkar i Österbotten, Närpes, Kristinestad, Kaskö området.

 

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala HELSINKI

Silmälääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala toimii täyden palvelun periaatteella. Tarjoamme silmiin liittyvän tutkimuksen, hoidon, silmäkirurgian sekä laserkirurgian. Helsingin Yksityinen Silmäsairaala toimii konsultoivana yksikkönä diagnostiikassa.

Palvelu:silmälääkäri
 

Helsingin Yksityinen Silmäsairaala - Silmätutkimuslaboratorio HELSINKI

Yksityisiä lääkäripalveluita

Helsingin Yksityisen Silmäsairaalan silmätutkimuslaboratorion toiminta laajenee ja muuttaa uusiin tiloihin osoitteeseen Kaivokatu 6, 5. kerros.

Palvelu:silmälääkäri
 

OmaOptikko OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Silmälasiliike, optikkoliike, näöntarkastusta

OmaOptikko - ammattitaitoinen optikko ja silmälasiliike Oulun keskusta. Meiltä uutusmallit ja klassikot. Silmälasit, kehykset, linssit, aurinkolasit ja CooperVision piilolinssit kaiken ikäisille. Yksilöllisiä muotikehyksiä ja erilaisia merkkikehyksiä kattava valikoima, mm. Dolce&Gabbana, Gucci, Dior, Armani, Ray Ban, Prada ja Kenzo. Palvelu, kokemus ja nykyaikainen tutkimuslaitteisto takaavat sinulle parhaan mahdollisen näkemisen. Näöntarkastus ja piilolinssien sovitus palvelut. Tervetuloa!

Toimialue:Oulun Lääkäritalo Mehiläisen katutasossa, kätevästi silmälääkärin läheisyydessä
 

Nygårds Optik Ab NÄRPIÖ

Silmälääkäripalveluita, silmälaseja, optikkopalveluita

Nygårds Optik - Optikko joka näkee sinut! Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua kokeillessanne silmälaseja ja piilolinssejä. Markkinoiden suosituimmat merkit löydät meiltä. Oma korjaamo, jossa hiomme ja korjaamme, takaa silmälasien nopean toimituksen ja huollon. Taitavaa kellosepäntyötä: Uudenaikaiset kellot sekä korjauskelpoiset mekaaniset kellot, myös seinäkellot sekä lattiakellot. Toimimme Pohjanmaalla, Närpiö, Kristiinankaupunki, Kaskinen alueella.

Palvelu:Silmälääkärin yksityisvastaanotto
Yhteystiedot: Silmälääkäri, Jaakko Leinonen
+358 6 224 1138

Silmälääkäri, Ingela Sandvik-Wahlroosin
+358 6 224 1138

 
 

Optiikka-Asema KOUVOLA

Optiikan vähittäismyyntiä, optisten laitteiden vähittäismyyntiä

Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen hyvään palveluun, nopeisiin toimituksiin, osaavaan henkilökuntaan, laajaan tuotevalikoimaan ja monipuolisiin optikon ja silmälääkärin palveluihin. Tervetuloa monipuoliseen näköalan paikaan!

Palvelu:silmälääkäri
 
 

Optikko Pajula Oy VAAJAKOSKI

Optisten laitteiden vähittäismyyntiä

Optikko Pajula on Vaajakosken keskustassa toimiva optikkoliike, joka on jo vuodesta 1989 alkaen tarjonnut monipuolista palvelua ja laadukkaita ratkaisuja parempaan näkemiseen. Tavoitteena on hyvä näkö, terveissä silmissä.

Palvelu: silmälääkäreitä
 
 

Optikkoliike Näkökulma HOLLOLA

Optiikan vähittäismyyntiä, optisten laitteiden vähittäismyyntiä

Meiltä saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa; meillä on sekä optikko- että silmälääkäripalvelut. Viihtyisissä tiloissamme voit valita sopivat silmälasit joko yhdessä henkilökunnan kanssa tai yksin omassa rauhassa. Oma hiomomme takaa nopeat toimitusajat.

Palvelu:silmälääkäripalvelut
 
 

Näkösoppi - Kaakkuri Citymarket OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Silmälaseja, optikkopalveluita, silmälasiliike

NÄKÖSOPPI- optikkoliikkeet palvelevat viiden myymälän voimin Oulussa ja lähikunnissa. Tarjoamme optiikan huippulaatua ja muodin ykkösmerkkejä. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään ratkaisun näkemiseen liittyvissä asioissa. Kaikki työntekijämme ovat koulutukseltaan optikkoja. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa Kaakkurin Citymarketissa, Kempeleessä, Oulunsalossa, Limingassa ja Muhoksella.

Palvelu:silmälääkäri, silmälääkäripalvelut
 
 

Turun Silmäexpertit Oy TURKU

Silmälääkäri, silmien laserleikkausta

KOKONAISVALTAINEN HOITO SILMIESI HYVÄKSI: Turun Silmäexpertit panostaa laadukkaaseen ja yksilölliseen hoitoon. Noudatamme ISO-9001/2008-laatustandardia. Palveluihimme kuuluvat: taittovirheiden laserleikkaukset LASIK-, LASEK- ja PRK-tekniikoilla, harmaakaihileikkaukset, YAG-laserilla jälkikaihin poistot, silmien luomileikkaukset, näkökenttätutkimukset, silmänpaineen vuorokausikäyrät, silmien valokuvaukset, kyyneltietulpat kuivasilmäisyyden hoitoon sekä Botox -injektiot kasvojen ryppyjen hoitoon.

 
 

Silmäasema Liedon Optiikka LIETO

S-ryhmän jäsen

Silmälääkäri, optikkoliike

Silmäasema on täyden palvelun optikkoliike, josta saat kaiken näkemiseen liittyvän samasta paikasta. Silmäasema toimii erityisen tiiviissä vuorovaikutuksessa silmälääkärien kanssa. Jokaisen Silmäaseman yhteydessä toimii myös silmälääkärin vastaanotto. Silmäasemassamme on myös valokuvaamo.

Palvelu:Silmälääkäri
 

Muuta hakua

Silmälääkärit:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.