:

Sisustusvalaisimet

Sisustusvalaisimet

Hakuehdolla sisustusvalaisimet löytyi yhteensä 12 yritystä.

Tampereen Sähkö Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Valaisinliike, valaisimia, valaisimien vähittäismyyntiä

Hyvä valaistus näkyy ja auttaa näkemään! Se luo sisustukseenne tyylin, tunnelman ja toimivuuden! Valaisimien erikoisliikkeemme on toiminut vuodesta 1945 Tampereen keskustassa ja meillä on kymmenien vuosien ammattiosaaminen ja runsas ja laadukas valikoima yksilöllisiä ja tyyliinne sopivia valaisimia: ulkovalot, työvalot & kohdevalot, tunnelmallinen sisustusvalaistus, erikoisvalaisimet. Osaamme opastaa oikean valon luomisessa ja auttaa valaisimien valinnassa... ja mitä meillä ei ole sitä tilataan.

Tuote:sisustusvalaisimet
 

Raision Sähkö-INSTO Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodintekniikka, sähköliike, sähkötarvikkeita

Raision Sähkö-INSTO Oy - Täyden palvelun sähkötalo. Palvelemme yli 50 ammattilaisen voimin kuluttajia, yrityksiä, yhteisöjä ja liikelaitoksia kaikissa sähköön liittyvissä asioissa. Toimialat: kiinteistö- ja liikerakennuksien sähköistykset, teollisuus- ja automaatioasennukset, verkonrakennus ja tievalaistusasennukset, sähkö- ja korjausasennukset yksityistalouksille, tarvikemyynti, kodintekniikan myynti sekä sähkösuunnittelu. Muista ottaa aina sähköistykset alan ammattilaiselta!

Tuote:sisustusvalaisimet
 
 

Narvi-Sähkö Ky RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Narvi-Sähkö Ky on Raumalla ja lähiympäristössä toimiva täyden palvelun sähköurakointiyritys. Teemme vuosien kokemuksella niin uudis- kuin saneerauskohteiden sähkö- ja teleurakointia sekä suunnittelua. Myymälämme sijaitsee Rauman ydinkeskustassa. Myymälässämme on laaja valikoima sisustusvalaisimia sekä ulkovalaisimia. Myymälämme varastosta löytyvät yleisimmät sähköasennustarvikkeet, kaapelit, Devi-lattialämmitykset, Glamox-lämmittimet ja Naps-aurinkosähkötuotteet.

Hakusana:sisustusvalaisimet
 
 

Pirkanmaan Sähkömiehet Oy TAMPERE

Sähköasennusta

Pirkanmaan Sähkömiehet Oy on vuonna 2007 perustettu tamperelainen sähköalan yritys. Teemme kaikki sähkötyöt vankalla ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Palvelemme mielellämme kaikenkokoisia asiakkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:sisustusvalaisin
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus