:

Soittimia

Soitin · soittimet · soittimia

Hakuehdolla soittimia löytyi yhteensä 30 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Keskusmusiikki Lahti Oy LAHTI

Musiikkikauppa

Musiikkiliike: huippumerkit, korkea laatu, koulutettu henkilöstö ja kotimaiset takuut. Myynti, vaihto, ostot ja huollot. Tietokoneohjelmat, äänentoistolaitteet, -asennukset ja musiikkitarvikkeet. Meiltä saat kaikkia musiikkiin liittyviä instrumenttejä, soittimia, vahvistimia, bändikamoja, mikrofoneja, rumpuja.. Vuosien kokemuksella kaikki tarvittava. LIIKE ON AVOINNA ARKISIN 9.00 - 17.30 JA LAUANTAISIN 10.00 - 14.00. TERVETULOA!

Tuote:soittimia
 
 

Jyväskylän Musikantti Oy JYVÄSKYLÄ

Musiikkiliike

Musikantti Oy on vuonna 1986 perustettu soitinkauppa. Myymme soittimia yksityisille kuluttajille, yrityksille ja organisaatioille. Meiltä: soittimet, vahvistimet, äänentoisto-, studio- ja karaokelaitteet ja paljon, paljon muuta. Täyden palvelun soitinliike keskellä Suomea. Kotisivuiltamme löydät myös VERKKOKAUPAN - kannattaa katsoa! Valikoimastamme löytyy myös käytetyt soittimet. Meiltä saat asiantuntevan palvelun - Tervetuloa!

Hakusana:Soittimia
 
 

Musiikkiliike Piano Jylhä MUURAME

Musiikkiliike, verkkokauppaa

Piano Jylhä on harjoittanut pianokauppaa ja soitinkauppaa vuodesta 1965. Periaatteenamme on sukupolvien ajan ollut reilu kaupankäynti. Soittimet, musiikkilaitteet ja tarvikkeet musiikin harrastukseen sekä käytetyt musiikkisoittimet. Keski-Suomen suurin rumpuvalikoima. Avasimme nyt uudet verkkosivut! Paljon tuotemerkkejä: Marshall, Yamaha, Tama-, Pearl - rumpusetit, Carvin vahvistimet, Ibanez kitarat ja kitaravahvistimet, Stagg symbaalit, Roland sähköpianot, syntetisoijat ja sähkörumpusetit.

Tuote:karaoke soittimet
 
 

Soitin Oy SAARIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Musiikkikauppa

Soitin Oy on Saarijärvellä Keski-Suomessa toimiva täyden palvelun soitinliike. Erikoisalaamme ovat harmonikkojen viritys ja huolto. Edustamme Bugari, Fantini ja Suomensoitin harmonikkoja sekä kaksrivisiä. Meiltä myös karaoke- ja muut musiikkilaitteet sekä soittimet. Valikoimastamme löytyvät: haitarit, harmonikat, harmonikkamidit, lisälaitteet, tarvikkeet, 2-riviset, karaokelaitteet, PA-laitteet, hihnat ja remmit. Tuotemerkeistä mainittakon mm. Yamaha & MadBoy. Kauppiaana toimii Teijo Rekonen.

Palvelu:soitinten korjaus, soitinten huolto
 
 

Kuopion Musiikki Ky KUOPIO

Musiikkiliike, verkkokauppa, musiikkitarvikkeita

 
 

Musiikki-Kullas Oy OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Soitinliike

Yhteystiedot: Bändi soittimet
08 - 5146 411

Akustiset soittimet
08 - 5146 412

 

Muuta hakua

Soittimia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus