:

Sopimusajo

Sopimusajo

Hakuehdolla sopimusajo löytyi yhteensä 68 yritystä. Tulokset 1—20:

Taksi Tomi Kannisto

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksi, palvelutaksi

Tomi Kanniston taksi on palveluksessanne erityistarpeet huomioiden vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Taksikuljetuksina henkilö-, ryhmä- ja pyörätuolikuljetukset, sopimus- ja tilausajot. Automme on 4:lle, 8:lle tai 13:lle (invavarustus) matkustajalle, myös pyörätuolihissi. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron, MasterCard, Visa, Diners, American Express ja taksikortti. Tilaukset: 0500 61 61 61.

Palvelu:sopimusajo
 

Trans Tuovinen Oy HAMMASLAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, laitureita

Kuljetusliike Trans Tuovinen Oy - Erikoiskuljetusten ammattilainen. Tilausajot ja sopimusajot ammattitaidolla ja luotettavasti koko Suomen alueella. Kalustomme mahdollistaa korkeiden ja leveiden kuljetusten suorittamisen vaivattomasti. Lavanostimet ja tiilinostimet kuuluvat auton varustukseen. Kerro meille "mitä haluat kuljettaa ja minne" ja katsomme parhaan kuljetusratkaisun sinun tarpeisiin. OTAMME VASTAAN TILAUSAJOA !! Kauttani myös laitureiden myynti ja asennus!

Palvelu:sopimusajot
 

Helsingin Pirssiauto Oy VANTAA

Taksi, tilausajoja

TILAUSAJOT ja VAMMAISKULJETUKSET. Yrityksemme tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kuljetuksia yritys-, edustus- ja messuryhmille sekä vammaiskuljetukset. Pitempikin matka taittuu mukavasti.KELAN ajot laskutamme puolestanne. Vantaan lisäksi toiminta-alue Helsinki, Espoo, Kauniainen sekä tietenkin koko Suomi tarvittaessa. Tervetuloa matkalle mukaan!

Palvelu:sopimusajo
 
 

Aaro E. Mäkelä Oy VANHAKYLÄ

Tilausajoja

Monitaitoinen satavuotias. Perheyrityksen rehti henki kulkee mukana Mäkelän matkoilla: henkilökuntamme palvelee alusta loppuun asti miellyttävästi ja turvallisesti.

Palvelu:sopimusajot
 
 

Kuljetuspalvelu Paukama Ky JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, muutto

Kauttamme saat Jakelukuljetukset, Suorat kuljetukset, sopimusajot yrityksille, muuttopalvelut, hyllytyspalvelut, Sora- ja maa aineskuljetukset sekä talvisin lumen ajot ja lumen kuljetukset. Lue lisää palveluistamme kotisivulinkin kautta tai ota yhteyttä!

Palvelu:sopimusajot
 
 

Tilausliikenne Kokko Oy RAJAMÄKI

Tilausliikennettä, tilausajoja

Tilausliikenne Kokko Oy tarjoaa laadukkaat tilausajot vuosien tuomalla vankalla kokemuksella. Kalustomme on monipuolinen, joten pystymme kuljettamaan niin pieniä kuin isompiakin ryhmiä. Teemme bussi- ja pakettimatkoja Suomen lisäksi myös ulkomaille. Asiakkaan täysi tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Sen vuoksi otammekin asiakkaamme aina mukaan suunnitteluprosessiin. Tilaa luotettava ja laadukas tilausajo ammattilaisilta - ota yhteyttä!

Palvelu:sopimusajo
 
 

Rahtipower Oy TURKU

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Olemme turkulainen sopimuskuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Palveluvalikoimaamme kuuluvat sopimuskuljetusten lisäksi kappaletavarakuljetukset ja rahdit. Asiakaskuntaamme ovat pääasiassa yritykset erityisesti huolintaliikkeet. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuljetuspalveluistamme.

Palvelu:Sopimusajo
 
 

Auto ja kuljetus J. Törmänen Ky KEMIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Kauttamme vankalla ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa sopimusajot, maansiirtotyöt ja kaivinkoneurakoinnit. Meiltä voit myös vuokrata ammattilaiskuljettajan koneisiin ja laitteisiin. Soita ja kysy lisää.

Palvelu:sopimusajot
 
 

Kuljetus Kari Huttunen Oy VANTAA

Tieliikenteen tavarankuljetusta, elintarvikekuljetusta

Kuljetus Kari Huttunen Oy on erikoistunut tieliikenteen sopimusajoihin. Palveluihin kuuluvat mm. kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset ja elintarvikekuljetukset Suomessa vankalla ja pitkällä kokemuksella.

Palvelu:Sopimusajot
 
 

Kuljetus Laine Jari RAPATTILA

Tieliikenteen tavarankuljetusta

LUOTETTAVAA KULJETUSPALVELUA: Kappaletavara,- jakelu- ja irtotavarakuljetukset sopimusajona. Hoidamme myös kotimuutot, kantoapua tarvittaessa. Toimimme Etelä-Karjalan alueella. SOITA ja kysy lisää!

Palvelu:sopimusajo
 
 

Kuljetuspalvelu A. Siltanen NAANTALI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Olen erikoistunut pienkuljetuksiin mm. kappaletavarakuljetukset, kevytkuljetukset ja leipomotuotteiden kuljetukset sekä huonekalukuljetukset ja sopimuskuljetukset Etelä-Suomen alueella (Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Paimio). Käytössäni on 12m³ auto. Soita Ari Siltanen, p. 050 587 3481 ja kysy lisää kuljetuspalveluistamme!

Palvelu:sopimusajot
 
 

Taksipalvelu Simonen Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksi, tilausliikennettä, tilausajoja

Yhteystiedot: Edustus- ja sopimusajot, Yhteydenotto
0400 433 555
(09) 565 33 88 (fax)

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus