:

Surukukkia

Surukukka · surukukkaa · surukukat · surukukkia

Hakuehdolla surukukkia löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

Interflora HELSINKI

Kukkakauppa

Interflora on todellista ammattitaitoa. Asiakkaalle se on merkki laadusta, palvelusta, osaamisesta ja ajan hermolla pysymisestä. Interfloran jäsenkauppiaiden ammattitaidosta saamme nauttia arki- ja juhlatilaisuuksissa sekä kukkien välityksessä Suomessa ja 140:ssä muussa maassa. Interflora on esimerkki koko maailman kukkakauppojen yhteistyöstä. Berliiniläinen kukkakauppias Max Hûbner keksi tämän ajatuksen "Kukkatervehdys on melkein kuin menisit itse!" jo viime vuosituhannella.

Tuote:surukukat
 

Kukkatalo Muotikukka LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kukkakauppa

Täyden palvelun kukkatalo tarjoaa kukat taimista leikkokukkiin. Perinteiset sidontatyöt rippi- ja ylioppilasjuhliin, häihin, hautajaisiin sekä merkki- ja juhlapäivien yhteyteen ammattitaidolla 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme myös kukkakoristelut juhlapaikalle ja kirkkoon. Dataflora ja Teleflora kukkavälitys ja kukkakuljetus Lohjan ja lähiseudun tilaisuuksiin. Tule ja valikoi parhaat.

Valmistaa:surukukat
 
 

Pyhäranta Gloriosa HELSINKI

Kukkakauppa

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva tilauskukkakauppa. Palvelemme asiakkaitamme sydämellä ja ajatuksella. Useasti asiakkaamme suusta kuultu kommentti on: "Kyllähän sinä tiedät ja osaat." Juuri siksi niin monet asiakkaamme antavat meille vapaat kädet sidontatöiden osalta ja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Olemmekin ylpeitä työstämme ja käsityötaidoistamme.

Hakusana:Surukukat
 
 

Lundellin Kukka Ky KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kukkakauppa

Olemme monipuolinen ja palveleva kukkakauppa Kokkolassa ja sijaitsemme Kokkolan Linja-autoasemalla. Olemme tehneet laadukkaita sidontatöitä ammattitaidolla jo kaksikymmentä vuotta. Vehreä ja kaunis leikkokukkavalikoimamme on laaja ja suosimme kotimaisia kukkia. Toimitamme kukkalähetykset myös kotiinkuljetuksella, ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:surukukat
 
 

Kaarinanseudun Hautaustoimisto Oy KAARINA

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme omaisesi tai läheisesi hautausjärjestelyistä. Hautaustoimistomme palvelee surukoteja kymmenien vuosien kokemuksella - kohdaten läheiset lämmöllä ja asiantuntemuksella. Teemme muistotilaisuudestasi toiveidesi mukaisen. Saat kaikki palvelut samasta paikasta: arkun, kukkalaitteet, hautakivet, valokuvauksen ja videoinnin, pitopalvelun sekä myös perunkirjoituksen. Voit myös hakea etukäteen hautausjärjestelyvihkosen liikkeestämme Kaarinan keskustasta.

Palvelu:surukukat
 
 

Ahtialan Kukka LAHTI

Kukkakauppa, surukukkia

Monipuolinen kukkakauppa, leikkokukat, ruukkukukat, kesäkukat, kukkasidontatyöt. Kukkien kuljetus, syntymäpäiväkukat, juhlakukat, yrityskukat, hautajaiskukat, hääkukat, rippikukat, valmistujaiskukat, ylioppilaskukat, ristiäiskukat. Kukkakursseja, askartelukursseja. Erittäin monipuolinen, ammattitaitoinen palvelu.Monipuoliset kotisivut, paljon kuvia tuotteistamme, myös hintatiedot nähtävillä.

 
 

SeijaSarin Kukka PORI

Kukkakauppa

SeijaSarin Kukka on kukkakauppa Porissa Kolmiokadulla. Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme tietää kaiken kukista ja osaa myös tehdä juuri oikeat asetelmat kaikkiin juhliin "etikettiä" noudattaen. Teemme kukkasidontaa ammattitaidolla tuoreista leikkokukista. Toteutamme näyttävät kimput ja asetelmat asiakkaan toivomusten mukaan. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa erilaisten juhlatilaisuuksien kukat. Tervetuloa! Aukioloajat: ma-pe 9-18 la 9-17 su suljettu

Palvelu:surukukat
 

Muuta hakua

Surukukkia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus