:

Takan maalaus

Takan maalaus

Hakuehdolla takan maalaus löytyi yhteensä 5 yritystä.

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, sisustussuunnittelua, rakennustarvikkeita

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Tuote:tulisijat, takat, uunit
Yhteystiedot: Kodin sisustaminen,, maalaus
044 521 5530

Takat, uunit
044 521 5540

 
 

Taattu Pinta SAMMATTI

Maalaustöitä

Taattu Pinta on maalari Juha Järvisen perustama maalausliike Lohjan Sammatissa. Yli viidentoista vuoden kokemus sekä tahto tehdä työt huolella ja asiakasta kunnioittaen, tekevät työsi toteuttajan valinnasta helpon. Taattu Pinta tekee maalaus- ja pinnoitustyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla niin sisällä kuin ulkona. Periaatteena on tehdä jokainen työ niin hyvin ja hyvillä materiaaleilla, että työnlaatu toimii hyvänä mainoksena yritykselle vielä vuosienkin päästä.

Palvelu:ikkunoiden maalaus, takan maalaus, maalaukset, takan pinnoitus, kattojen maalaus, seinien maalaus, maalausta, lattian maalaus
Tuote:maalausliike
 
 

Firma Guy Backlund Service - Fma G. Backlunds Service PIETARSAARI

Rakennusala

Laatujälkeä rakentamiseen ja remontointiin. Teen kylpyhuoneremontit, laatoitustyöt, tapetoinnit, maalaus ja sisustustyöt sekä pintaremontit Pietarsaaressa ja lähikunnissa. Valmistan yksilölliset muuraustyöt, tulisijat ja takat.

Palvelu:maalaus, takan muuraus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus