:

Taksikuljetuksia

Taksikuljetus · taksikuljetusta · taksikuljetukset · taksikuljetuksia

Hakuehdolla taksikuljetuksia löytyi yhteensä 122 yritystä. Tulokset 1—20:

Helsingin Pirssiauto Oy VANTAA

Taksi, tilausajoja

TILAUSAJOT ja VAMMAISKULJETUKSET. Yrityksemme tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kuljetuksia yritys-, edustus- ja messuryhmille sekä vammaiskuljetukset. Pitempikin matka taittuu mukavasti.KELAN ajot laskutamme puolestanne. Vantaan lisäksi toiminta-alue Helsinki, Espoo, Kauniainen sekä tietenkin koko Suomi tarvittaessa. Tervetuloa matkalle mukaan!

Palvelu:taksikuljetus
 
 

Taksikuljetus Oy HELSINKI

Taksi, tilausajoja

Tarjoamme asiakkaittemme käyttöön takseja, tilatakseja, pikkubusseja ja linja-autoja ammattitaitoisine kuljettajineen kaikkiin henkilökuljetuksiin lähelle ja kauas.

 
 

Raumair Oy RAUMA

Taksikuljetusta, kuriiripalveluja

Hoidamme henkilöauto- ja pikkubussi-kalustolla 1 + 16h henkilö- ja kuriirikuljetuksia Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoasemilta, Raumalta ja Raumalle. Sopimushinnat lentoyhtiöiden kanssa. Sopimukset koskevat Raumalaisia yhteistyökumppaneita. Hoidamme myös yksilöityjä asiakaskuljetuksia. Hintakyselyt ja tilaukset voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: raumair@raumair.fi.

 
 

Erkki Laitinen Ky ISTUNMÄKI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Palveluihimme kuuluu kiviaines -,lavettikuljetukset sekä taksi palvelut. Ota yhteyttä : Erkki Laitinen 0400-805913 Janne Laitinen 0400-343413

Palvelu:taksikuljetukset
 
 

Sepän Lomapalvelut - Anni ja Tapani Seppä SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lomakeskus, taksipalveluja, majoitusta, maatilamatkailua, lomahotelli, lomahuoneistojen vuokrausta

Paistaa tai pakastaa meillä viihdyt!Vuokrattavana ympäri vuoden tasokkaita 6 hengen hirsimökkejä.Meiltä saat myös taksi- ja tilausajopalvelut. Sijaitsemme kalaisan Sävijärven rannalla Suodenniemellä. Tutustu palveluihimme kotisivuilta!!

Palvelu:taksikuljetukset
 
 

Jämsän Taksi JÄMSÄ

Taksikeskus, taksipalveluja

Jämsän taksiasema palvelee 24 h vuorokaudessa! Luotettavaa taksipalvelua!

Hakusana:taksikuljetus
 
 

Airport Taxi Rovaniemi ROVANIEMI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Airportbus.fi - edullisesti ja nopeasti kaupungista kentälle ja kentältä kotiin. Meidän kautta myös kuljetukset Rovaniemeltä koko Lappiin, hiihtokeskuksiin esim. Ylläs, Levi, Saariselkä, Luosto-Pyhätunturi, Suomu ja Salla. Tarjoamme lisäksi monipuolista kuljetuspalvelua ja tilausajoa ympäri Suomen. Lisätietoa palveluistamme saat kotisivuiltamme. Soita ja tilaa turvallinen kyyditys!

Hakusana:taksikuljetusta
 
 

TAKSI SOMERO - Tmi Petri Salmén SOMERO

Taksi

Taksi Salmen puh. 0400 533 870

Hakusana:taksikuljetus
 
 

TAKSIKULJETUS VILLE RANTA-PERE KERAVA

Taksi, tilausajoja

Tarjoamme laadukkaita taksi- ja tilausajopalveluita Kirkkonummen seudulla. Tarvittaessa liikennöimme myös koko Suomen alueella. Haluamme tarjota parasta taksi- ja tilausajopalvelua joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Täsmällisyys ja sovittujen asioiden hoitaminen on meille tärkein asia. Työntekijämme ovat kielitaitoisia, pitkään alalla olleita ja sitoutuneita työhönsä. Voit tilata taksin soittamalla numeroon 0400 870 657.Tilauksen voi lähettää myös sähköpostilla.

 
 

Taksi Saimaa Oy LAPPEENRANTA

Taksi, taksikeskus

Taksi Saimaa Oy - Täyden palvelun taksikeksus Lappeenrannassa. TILAA TAKSI numerosta 0200 60 400. Puhelun hinta on 1,08 €/puhelu + 1,00 €/min . Välitämme tilauksia kaikille Kanta-Lappeenrannan 82 taksille. Lisäksi koulutamme taksinkuljettajia Etelä-Karjalan maakunnan alueella. Taksikeskuksemme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelu:taksikuljetus
 
 

Hartihaus Oy KAUHAJOKI

Talonrakennusta

Henkilökuljetuspalvelut ja pienet tavarakuljetukset Kauhajoella tai asiakkaan tarpeen mukaisesti kaikkialle suomeen! Toteutamme myös ammattitaidolla rakentamiseen ja saneeraamiseen liittyvät työt Seinäjoen seudulla. Lisätietoa kotisivuiltamme, tervetuloa!

Hakusana:taksikuljetus
 
 

Taksi Jari Kortetmaa KANNUS

Taksi

Taksi Jari Kortetmaa tarjoaa luotettavat taksipalvelut, invakuljetukset, koululaiskuljetukset ja sairaskuljetukset Kannuksen alueella 1+8 paikkaisella pikkubussilla. Myös paarikuljetukset Kannuksen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Palvelu:taksikuljetus Kannus
 
 

Taksi Juhani Palomäki LUOPA

Taksi

 

Muuta hakua

Taksikuljetuksia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus