:

Taksipalveluita

Taksipalvelu · taksipalvelut · taksipalveluja · taksipalveluita

Hakuehdolla taksipalveluita löytyi yhteensä 546 yritystä. Tulokset 1—20:

Mikkelin Ulataksi Oy - Taksi Mikkeli MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksikeskus

Tilaa taksi numerosta: 0600 30055. Ylläpidämme tilausvälityskeskusta 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Toimisto sijaitsee Mikkelin keskustassa, Naisvuoren näkötornin juurella. Koulutamme taksinkuljettajia alueellemme. Kalustomme koostuu 1+4 ja 1+6 henkilöautoista ja 1+8 henkilön pikkubusseista, myös pyörätuolivarustuksella. Taksiin unohtuneet arvotavarat toimitamme poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon, pienempiä esineitä voit tiedustella torin taksiasemalta suoraa kuljettajalta.

Palvelu:taksipalvelut
 

Taksi Tomi Kannisto

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksi, palvelutaksi

Tomi Kanniston taksi on palveluksessanne erityistarpeet huomioiden vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Taksikuljetuksina henkilö-, ryhmä- ja pyörätuolikuljetukset, sopimus- ja tilausajot. Automme on 4:lle, 8:lle tai 13:lle (invavarustus) matkustajalle, myös pyörätuolihissi. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron, MasterCard, Visa, Diners, American Express ja taksikortti. Tilaukset: 0500 61 61 61.

Palvelu:taksipalvelut, taksipalvelut yrityksille
 

Taksipalvelu Paavo Palo ENONTEKIÖ

Taksi, tilausajoja

Enontekiöläinen Taksipalvelu Paavo Palo on paikallinen ja luotettava kuljetusalan yritys, joka tarjoaa taksipalvelut yli 30 v. kokemuksella. Myös muut henkilökyyditykset kuuluvat olennaisena osana palveluihimme. Palvelemme ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Käytössämme on kaksi nykyaikaisin mukavuuksin varusteltua farmariautoa, joiden avulla asiakkaamme pääsee kulkemaan lähelle tai kauas - aivan oman tarpeensa mukaan! Saat meiltä palvelua suomeksi, englanniksi, ruotsiksi tai norjaksi.

 
 

Taxi 6 oulu OULU

Taksi, tilausajoja

Taksiliikenne ja tilausajot. Varaa tyylikäs auto juhlakuljetuksiin. Vaivatonta ja tyylikästä kuljetusta kelillä kuin kelillä. Also available in English, på Svenska, und auf Deutsch.

Hakusana:taksipalveluita
 
 

HM-Liikenne Oy KEMINMAA

Tilausliikennettä

HM-liikenne on Keminmaalla toimiva tilausajoa tuottava yritys. Meiltä saatte ammattitaitoista sekä ystävällistä palvelua vuosien kokemuksella. Toiminta on keskittynyt Meri-Lapin alueelle: Kemi, Tornio, Keminmaa. Tarvittaessa pidempikin matka onnistuu. Kalustomme koostuu kahdesta Mercedes-Benz 1+16 paikkaisesta Sprinter pikkubussista sekä Mercedes-Benz 1+8 paikkaisesta tila-autosta ja VW Transporter 1+8 paikkaisesta tila-autosta. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:taksipalvelut
 
 

Taksipalvelu Star Cab Oy - Mikkelin invataksi - Mikkelin palvelutaksit MIKKELI

Taksi, tilausajoja, tilataksipalveluja, invataksi

Palvelumme kattavat vaativien henkilökuljetusten osaamisen pyörätuolissa, paareilla tai taksinpenkillä. Kauttamme saatte invakuljetukset ammattitaidolla. Oletpa matkalla lennolle, laivalle, messuille, ottelumatkalle tilataksilla, olemme palveluksessasi toivomustesi mukaan.

 
 

Kuljetuspalvelu S & P Avikainen kommandiittiyhtiö MIKKELI

Taksi, taksipalveluja, ryhmämatkoja, ohjelmapalveluja

Ajossa kaksi hyvin varusteltua 1+8 sekä 1+9 tilataksia. Suunnitteletpa sitten lyhyttä tai pitkää yksityismatkaa, ryhmämatkaa kotimaahan tai vaikkapa esim. Karjalaan kotiseutuja katsomaan, niin soita Samulle 0400-651 168 ja pyydä tarjous. Muista myös kysyä ohjelmapalveluita.

 
 

Sepän Lomapalvelut - Anni ja Tapani Seppä SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lomakeskus, taksipalveluja, majoitusta, maatilamatkailua, lomahotelli, lomahuoneistojen vuokrausta

Paistaa tai pakastaa meillä viihdyt!Vuokrattavana ympäri vuoden tasokkaita 6 hengen hirsimökkejä.Meiltä saat myös taksi- ja tilausajopalvelut. Sijaitsemme kalaisan Sävijärven rannalla Suodenniemellä. Tutustu palveluihimme kotisivuilta!!

 
 

Tampereen Aluetaksi Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksipalveluja

Tampereen Aluetaksi Oy:n Taksikeskus toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät palvelut moneen tarpeeseen.Puhelun hinta ( 1,50 € / puh + pvm ).

 
 

Jämsän Taksi JÄMSÄ

Taksikeskus, taksipalveluja

Jämsän taksiasema palvelee 24 h vuorokaudessa! Luotettavaa taksipalvelua!

 
 

Taksikoulu Pirssi OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksipalveluja

Taksikoulu Pirssi tarjoaa taksinkuljettajien koulutusta Oulussa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Koulutustarjontaamme kuuluvat: taksinkuljettajien peruskurssit, alalla olevien taksinkuljettajien jatkokoulutus, Oulun Aluetaksi Oy:n vaatimat mittari, maksu- ja välityspäätekoulutukset sekä paikallistuntemuskoulutus ja Pohjois-Pohjanmaan paikallistuntemuskokeet.

 
 

Invataksi ja tilausliikenne Jalonen Oy PERNIÖ AS

Taksi, taksipalveluja

Invataksi ja tilausliikenne Jalonen Oy tarjoaa ammattitaitoisia ja luotettavia taksi ja tilausliikennepalveluita Salon seudulla.

 
 

Taksi Janipetteri Oy

Taksi, taksipalveluja, tilausajoja

Taksi Janipetteri Oy - Liikuttavaa taksipalvelua. Kaikki taksipalvelut yhdellä soitolla. Tilaa kuudelle matkustajalle sekä matkatavaroille. Tarvittaessa järjestämme myös kuljetukset suuremmille ryhmille yhteistyöverkostomme kautta. Toimimme alueilla: Siilinjärvi ja Kuopio. Kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit käy, myös laskutus onnistuu! Tervetuloa kyytiin!

 
 

TAKSI SOMERO - Tmi Petri Salmén SOMERO

Taksi

Taksi Salmen puh. 0400 533 870

Hakusana:taksipalvelu
 
 

Taksi Loviisa LOVIISA

Taksi, taksipalveluja

Tilaa taksi kotiovelle numerosta 050 355 5677. Kalustoomme kuuluu taksit 1+8-paikkainen VW Caravelle. Tilausajot teemme sopimushinnoilla pidemmällekkin, tilausajojen tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen tilaa@taksiloviisa.fi. Tavarakuljetukset teemme pakketiautolla sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää 050 355 5677.

Palvelu:taksipalvelut
 
 

Taksi Saimaa Oy LAPPEENRANTA

Taksi, taksikeskus

Taksi Saimaa Oy - Täyden palvelun taksikeksus Lappeenrannassa. TILAA TAKSI numerosta 0200 60 400. Puhelun hinta on 1,08 €/puhelu + 1,00 €/min . Välitämme tilauksia kaikille Kanta-Lappeenrannan 82 taksille. Lisäksi koulutamme taksinkuljettajia Etelä-Karjalan maakunnan alueella. Taksikeskuksemme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Palvelu:taksipalvelu
 

Muuta hakua

Taksipalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus