:

Talojen korjausta

Talojen korjaus · talojen korjausta

Hakuehdolla talojen korjausta löytyi yhteensä 27 yritystä. Tulokset 1—20:

Tiki-Sähkö Oy PREITILÄ

Antenniasennusta, valvontajärjestelmiä, sähkötöitä

Laadukasta sähköasennusta yli 30 vuoden kokemuksella Varsinais-Suomen alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat sähköurakointi, sähköasennukset, sähkösaneeraukset, valvontajärjestelmien asennukset, antennien asennus ja korjaus sekä kaikki tähän alaan liittyvät työt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kysy lisää!

Palvelu:sähkövikojen korjaus, omakotitalojen sähköistykset
 

Rakentajat Varheenmaa Oy YLISKULMA

Rakennusliike, remonttipalveluita

Rakentajat Varheenmaa - monipuolisen rakentamisen osaaja yli 25 vuotta! Yrityksellämme on kolmen AAA-luottoluokitus. Hoidamme avaimet käteen -periaatteella rakennustyön aina alun suunnittelusta tavaranhankintaan. Uudisrakentamisen lisäksi teemme kotiisi remontit ja saneeraukset, asennamme keittiökalusteet, takat sekä saunakalusteet vuosien ammattitaidolla. Peruspalveluihimme kuuluu myös kosteiden tilojen remontointi. Toimimme koko Turun talousalueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:talon perustukset, omakotitalon rakentaja, kosteusvaurioiden korjaus, omakotitalon rakentaminen
 

A'vot Sähkö JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, sähköasennusta

Avot Sähkö Oy. Kun tarvitset osaavaa sähkömiestä, kannattaa kääntyä puoleemme. Teemme sähköurakoinnit, sähkösuunnitelmat ja sähköasennukset vankalla kokemuksella pieniin ja suuriin kohteisiin. Meillä on S1-luvat, AT-luvat ja paloilmoitin oikeudet. Olemme valtuutettu teleurakoitsija: teemme antenniasennukset ja antennisisäverkon saneeraukset, kiinteistöjen ATK-sisäverkot ja sisäverkon saneeraukset, teollisuuden, kiinteistöjen ja teollisuuslaitteistojen huoltotyöt ja vikakorjaukset.

Hakusana:huolto ja korjaus, omakotitalojen sähköistys
Yhteystiedot: Hissihuolto: hissien huolto ja korjaus, 24h HISSIPÄIVYSTYS
0400 156 629

 

KylmäLehto Oy KUIVANTO

Kylmälaitteita, ilmalämpöpumppuja

Kylmälehto - kylmälaitteet ja ilmalämpöpumput Päijät-Hämeessä ja Lahdessa. Palvelemme ammattitaidolla yksityiset, yritykset ja teollisuutta. Myymme, asennamme ja huollamme omakotitalojen ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. Kauttamme Panasonic, Mitsubishi, Daikin ja Fujitsu lämpöpumput. Yritysten kylmälaitehuolto ja asennukset sekä omakotitalojen ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto Orimattila, Lahti, Iitti, Hollola, Heinola, Asikkala, Järvelä alueilla.

Hakusana:korjaus, ilmalämpöpumppu omakotitaloon
 

BMK-Saneeraus RIIHIMÄKI

Erikoisalarakennusta, hirsirakennusta

Olemme erikoistuneet vanhojen hirsi- ja rintamamiestalojen peruskorjauksiin, teemme kaikki rakennustyöt sokkelista harjapelteihin. Osaamisemme kattaa myös muiden vanhojen rakennusten korjaus- ja muutostyöt, kuten hirsien vaihdot ja vanhojen hirsitalojen kengitykset. Meiltä saatte myös kaikki muut rakentamiseen liittyvät palvelut mm. kosteiden tilojen saneeraukset, sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä julkisivusaneeraukset. Toimimme 100km säteellä Riihimäestä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:vanhan talon saneeraus, rintamamiestalon korjaus, omakotitalon peruskorjaus
 
 

Joensuun HS-Kiinteistösaneeraus Oy JOENSUU

Rakennusliike, rakennuspalveluja

Tarjoamme monipuolista rakentamista Joensuun alueella. Vuonna 1993 perustetun yrityksemme päätoimialaa ovat talonrakennuksen pääurakointi, uudisrakennukset ja -laajennukset, korjausrakentaminen, muutostyöt, teollisuushallit, liikehuoneistojen saneeraukset, laajennukset ja teollisuustilojen muutostyöt. Olemme erikoistuneet jälkiasennushissien rakentamiseen. Olemme Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys ja meillä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntävä Pätevyysluokitus.

Hakusana:vesivahinkojen korjaus, omakotitalojen peruskorjaus, palovahinkojen korjaus
 
 

Lohjan RakTek Oy LOHJA

Remonttipalveluita

Lohjan RakTek Oy - Korjausrakentamisen ammattilainen läntisellä Uudella maalla. Toimialaamme kuuluvat korjausrakentamiseen liityvät työt; toimisto- ja tuotantotilojen muutos- sekä korjaustyöt, rakennustekninen kunnossapito, sadevesisyöksyjen korjaus, ovien vaihto/kunnostus, alakattokorjaukset, omakoti- ja kerrostaloihin liittyvät saneeraukset, laajennukset sekä märkätilojen työt. Uudisrakentamisessa omakoti-, rivi-, pari- sekä pienkerrostalot.

Hakusana:alakattojen korjaus, omakotitalon saneeraus, sadevesisyöksyjen korjaus
 
 

Rakentajapalvelu H. Vinkki TORNIO

Saneerausta

Rakentajapalvelu H. Vinkki on rakennussaneerauksen ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Meiltä avaimet käteen periaattella sekä uudisrakennukset että rakennussaneeraukset. Teemme huoneisto-, keittiö-, kylpyhuone-, liiketilaremontit, putkistosaneeraukset, kosteusvauriokorjaukset, homevauriokorjaukset, laattayöt, keittiöremontit ja kylpyhuoneremontit. Meiltä löytyy VTT:n märkätilasertifikaatti. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!!

Hakusana:Kosteusvaurio korjaukset, Home talo
 
 

Talo- ja huoneisto remontit JST KEMI

Saneerausta, remontteja

Talo ja huoneistoremontit JST - kokemuksella saneerauskorjaukset Kemi-Tornio alueella, tarvittaessa myös muualla Suomessa. Palvelemme taloyhtiöt ja yksityiset ulkovuorausten ja sisätilojen remonttitarpeissa. Vesivahinkokorjauksiin, vedeneristyksiin ja märkätilaremontteihin VTT-C-8413-12 sertifikaatti. Pienet ja suuret sisustusremontit urakkana tai tuntityönä kerros-, rivi- ja omakotitaloihin. Esim. kylpyhuoneet, saunat, keittiöt, parvekkeet, terassit, pintaremontit, portaat ja lattiatyöt.

Palvelu:vesivahinko korjaus
 
 

Sähkötyö Janne Ahonen Ky HAUKIPUDAS

Sähkötöitä

Toimimme Oulun alueella ja sen ympäristökunnissa. Kohteenamme on pääasiassa omakotitalot, niin uudiskohteet, kuin remonttityömaat. Urakat laskemme asiakkaan omista kuvista. Tarjouslaskentaan kuuluu aina henkilökohtainen tapaaminen, jossa katsotaan kohteen sähköasennukset huone huoneelta läpi. Teemme niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt 13 v:n kokemuksella edullisesti. Yrityksen pohjana on vankka ammattitaito ja luotettavuus. Meidän kauttamme saa myös laadukkaat asennustarvikkeet. Ota yhteyttä!

Palvelu:Omakotitalon sähköistys, Sähkövikojen korjaus
 
 

Hoffta-Sähkö TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköasennusta

Hoffta-Sähkö tarjoaa asiantuntevaa ja laadukasta sähköalan osaamista yrityksille ja yksityisille. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti isännöintitoimistot ja taloyhtiöt. Teemme sähköjen vikakeikat ja muut asennustyöt. Olemme sähköasennusalan yritys, jonka päätoimialueena ovat pientalot, huoneistosaneeraukset, liiketilat ja asuintalot. Pyydä tarjous omasta kohteestasi. Toimintamme on keskittynyt Pirkanmaalle, mutta voit toki ottaa yhteyttä kauempaakin.

Palvelu:pistorasian korjaus, ulkovalojen korjaus, omakotitalojen sähkötyöt
 
 

Tmi Saneeraus Markku Lahdelma PIIKKIÖ

Talonrakennusta

Vankalla ammattitaidolla uudisrakentamiset, saneeraukset ja vanhojen talojen korjaukset. Laatukäsikirja ISO 9001/2000. Soita ja kysy lisää. Kotitalousvähennys., Vankalla ammattitaidolla uudisrakentamiset, saneeraukset ja vanhojen talojen korjaukset. Laatukäsikirja ISO 9001/2000. Soita ja kysy lisää. Kotitalousvähennys.

Hakusana:hirsitalon korjaaminen, talojen entisöinti
 
 

Elecser Ky KAASMARKKU

Sähköasennusta

Sähköasennus, sähkölaitehuolto sekä teollisuuden kunnossapito. Elecser Ky on S2 asennusluvat omaava sähköalan yritys. Teemme sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin Satakunnan alueella. Olipa kyseessä uuden rakennuksen sähköistys, saneerauskohteen muutostyöt, pistorasian asennus tai sähkölaitteen korjaus, voit ottaa yhteyttä luottavaisin mielin. Palvelemme yksityiset ja yritykset.

Hakusana:omakotitalon sähköistys, sähkölaitteiden korjaus
 

Muuta hakua

Talojen korjausta:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus