:

Tanssikoulut

Tanssikoulu · tanssikoulut · tanssikouluja

Hakuehdolla tanssikoulut löytyi yhteensä 86 yritystä. Tulokset 1—20:

Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness TAMPERE

Tanssikoulu, urheilutoimintaa, liikuntapalveluja

Liikunta- ja tanssistudio Fiilis Fitness tarjoaa ryhmäliikuntaa ja tanssitunteja aivan Tampereen keskustan tuntumassa. Fiilis vannoo yhteistyön, ammattitaidon, yksilöllisen ohjaamisen sekä tunnelman nimiin. Meillä panostetaan yksilölliseen ohjaamiseen ryhmässä: jokainen huomioidaan, jokaisen tekniikkaa korjataan ja jokaista tsempataan.

Palvelu:tanssitunnit
 
 

Porvoon Tanssistudio Oy PORVOO

Tanssikoulu

Porvoon Tanssistudio tarjoaa perinteikästä tanssinopetusta laaja-alaisella ammattitaidolla. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja nauti kanssamme.

Palvelu:tanssiopetus
 
 

Länsi-Pirkanmaan Musiikkiopisto YLÖJÄRVI

Koulutuspalveluita, julkisia palveluita

Opetuksen tavoitteena on kasvattaa hyvät muusikon perustaidot omaava, harrastuksestaan innostunut nuori. Opetus on monipuolista eri musiikin lajit huomioon ottavaa.

Hakusana:tanssinopetus
 
 

Himo Club Oy HELSINKI

Tanssikoulu

HiMO Club on energinen ja pippurinen tanssi- ja treenistudio naisille! Meillä liikutaan intohimosta tanssiin ja treeniin, tule aloittamaan uusi aikakausi HiMOn tunneilla! Tervetuloa HiMOlle!

 
 

Tanssistudio Funka LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tanssikoulu, tanssinopetusta

Tanssistudio Funka - Tarjoaa taiteen perusopetuksen yleisen ja laajan oppimäärän opetusta klassisessa baletissa ja jazztanssissa. Opetus on tavoitteellista, tasokasta ja tasolta toiselle etenevää. Koulu on aloittanut toimintansa vuonna 1982.

Palvelu:tanssitunti
 
 

HAHAHA Dance School OULU

Tanssinopetusta

Tanssiteatteria tunteella! HAHAHA Dance School perustuu Liisa Hei! and her HAHAHA Dance Companyn luomaan tanssiteatterityyliin ja imagoon. Liisa Heikkisen perustama ammattilaisryhmä ja koreografiat ovat tunnettuja leikkisyydestä, huumorista, rennosta tekemisestä, musiikittomuudesta, musikaalisuudesta, rytmisyydestä ja persoonallisuudesta. HAHAHA Dance School tuo Oulun tanssin kentälle vahvasti taiteeseen keskittyvän, omalaatuisen tanssityylin sekoitettuna vankkaan ammattimaisuuteen.

 
 
 
 
 

Muuta hakua

Tanssikoulut:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus