:

Tatuointiliikkeet

Tatuointiliike · tatuointiliikkeet · tatuointiliikkeitä

Hakuehdolla tatuointiliikkeet löytyi yhteensä 19 yritystä.

 

Blue Dragon Tattoo Studio HELSINKI

Tatuointeja

Haluatko hyvän tatuoinnin? Meiltä niitä saa! Olemme yksi Suomen vanhimmista studioista ja täytämme vaativimmatkin toiveet niin hygienian, laitteiden, tarvikkeiden kuin ammattitaidonkin suhteen. Yli 20 vuoden kokemuksella tarjoamme sinulle tasokkaan työn jäljen. Ääretön mielikuvituksemme auttaa loihtimaan sinulle itsesi näköisen ja yksilöllisen teoksen. Suoritamme myös kuvien ehostusta, jatkamista ja peitekuvia.Tervetuloa!!

Palvelu:tatuointiliikkeet
 
 

Hidden Bones Tattoo HELSINKI

Tatuointistudio

Olemme tatuointistudio pääkaupunkiseudulla. Hidden Bones on erikoistunut custom-tatuointeihin ja suunnittelee aina asiakkaan toiveiden mukaisesti uniikin tatuoinnin. Mieluisat aiheet ovat muun muassa Fantasia, Japanese, Horror, Photorealismi, Lettering, Comic, Pin Up. Teen mielelläni myös mustaharmaa-kuvia. Tatuoinnit myös ilman ajanvarausta, Walk-in. Ota yhteyttä puhelimitse tai käy luonani konsultaatiossa. Kotisivulla kuvia!

Palvelu:tatuointiliike
 
 

New Look 4U TAMPERE

Parturi-kampaamo, parturi, tatuointiliike, hiusten värjäystä, tatuointeja

Olemme täyden palvelun Parturi-Kampaamo aivan Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla. Teemme ammattitaidolla vaativimmatkin kampaukset sekä leikkaukset miehille ja naisille. Tiloissamme toimii myös tatuoija sekä lisäksi teemme kaikki hiusten pidennykset sekä ripset naisille. Soita ja varaa aika. Tervetuloa

 
 

Kivun Kauneus HELSINKI

Tatuointiliike, lävistysliike

Kivun Kauneus on lävistys- ja tatuointiliike Helsingin Kalliossa. Toteutamme yksilölliset kuvat ja lävistykset hyvällä meiningillä ja luovalla hulluudella höystettyinä. Löydät meidät katutason alapuolelta, osoitteesta Kalliolanrinne 3. Paikan päälle pääset kätevästi vaikkapa ratikalla (1, 1A, 3B, 8 ja 9) tai Kampista lähtevillä busseilla. Ota yhteyttä tai piipahda käymään!

 
 
 
 

Ozzy's tattoo RAAHE

Tatuointiliike

 
 

La Muerte Ink HELSINKI

Tatuointiliike

 
 
 
 
 
 
 
 

Tmi Adrenaline Tattoo HELSINKI

Tatuointiliike

 
 
 
 

Brahe Tattoo RAAHE

Tatuointiliike

 
 

K-9 Piercing TURKU

Tatuointiliike

 

Muuta hakua

Tatuointiliikkeet:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus