:

Teatteriravintolat

Teatteriravintola · teatteriravintolat · teatteriravintoloita

Hakuehdolla teatteriravintolat löytyi yhteensä 10 yritystä.

Ravintola Allotria HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Vuonna 1953 elokuvakustantamo Allotria Filmin elokuvateatteri Allotria avasi ovensa osoitteessa Hämeentie 68. Teatteri tarjosi suuria tunteita suurelta kankaalta kymmenen vuoden ajan. Nyt Allotria on avannut ovensa ruokaravintolana samassa osoitteessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa ja kutsuu viihtymään rennon palvelun, reilun ruoan, laadukkaiden viinien ja hyvien kahvien sekä loistavan ohjelman pariin. Tervetuloa vallattomaan Allotriaan!

Palvelu:teatteriravintola
 

Suomen Kansallisteatteri HELSINKI

Teatteri, nähtävyys, kulttuuri

Suomen Kansallisteatteri on ollut merkittävä tekijä suomalaisessa kulttuurielämässä 1800-luvulta lähtien. Sen neljällä näyttämöllä esitetään vaihtuvia näytelmiä niin isoille kuin pienillekin katsojille. Väliajalla voit nauttia virvokkeita teatteriravintola Morkussa ja ostaa tuliaisia teatterin myymälästä. Ravintola toteuttaa myös yritystilaisuudet, kysy lisää ryhmämyynnistä puh. 010 7331 332.

Yhteystiedot: Teatteriravintola Morkku
(09) 17331 318

 
 

Toppilan Möljä OULU

Kesäteatteri

Toppilan Möljä Toppilansalmessa Oulussa on Suomen Suurin Kesäteatteri, jonka ohjelmistossa on laatunäytelmät, konsertit,teatterivierailut.Kesän 2010 näytelmänä Vain muutaman huijarin tähden. Ravintolassamme ruokailut, A-oikeudet, tilojamme on mahdollista käyttää myös kesätapahtumien, kokousten, kongressien ja muiden kokoontumisien tapahtumapaikkana. Ravintolamme toimii tilausravintolana ja on avoinna tapahtumien aikana.

Palvelu:Teatteriravintola
 
 
 

Muuta hakua

Teatteriravintolat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus