:

Teatterit

Teatteri · teatterit · teattereita · teattereja

Hakuehdolla teatterit löytyi yhteensä 111 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Komediateatteri Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teatteri, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Tampereen Komediateatteri sijaitsee keskustassa, helppojen kulkuyhteyksien varrella. Tunnelmallinen, linnamainen Komediateatterin Juhlatalo herättää ihailua sekä ulkoa että sisältä. Vuosien varrella on tuotettu todella monipuolista ja hauskaa kulttuuritarjontaa kaikenikäisille. Uusi näyttämö avattiin syksyllä 2006, kun 256 -paikkainen katsomo saatiin saneerattua arkkitehti Pertti Nevan johdolla. Teatterin sisäpihalla sijaitseva katettu ulkoilmakatsomo laajenee kesällä 2012!

Hakusana:Teatteri, Teatteriesityksiä, Teatteritoimintaa
 

Suomen Kansallisteatteri HELSINKI

Teatteri, nähtävyys, kulttuuri

Suomen Kansallisteatteri on ollut merkittävä tekijä suomalaisessa kulttuurielämässä 1800-luvulta lähtien. Sen neljällä näyttämöllä esitetään vaihtuvia näytelmiä niin isoille kuin pienillekin katsojille. Väliajalla voit nauttia virvokkeita teatteriravintola Morkussa ja ostaa tuliaisia teatterin myymälästä. Ravintola toteuttaa myös yritystilaisuudet, kysy lisää ryhmämyynnistä puh. 010 7331 332.

Palvelu:teatteri
 
 

Espoon Kaupunginteatteri ESPOO

Teatteri, kulttuuritoimintaa

Espoon Kaupunginteatteri on vuonna 1988 perustettu ammattiteatteri ja ainoa aikuisille tarkoitettu ammattiteatteri ohjelmisto rakentuu omasta tuotannosta ja koti- sekä ulkomaisista vierailuesityksistä. Omat tuotannot toteutetaan pääosin teatterialalla työskentelevien freelancetaiteilijoiden voimin. Taiteellinen linja on kunnianhimoinen ja selkeä.

Palvelu:Espoon Kaupunginteatteri, Espoon Teatteri, Kansainvälinen teatteri
 
 

Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri Oy HÄMEENLINNA

Teatteri, pukuvuokraamo, kulttuuritoimintaa

Lipunmyynti osoitteessa Keinusaarentie 5 Ammattiteatteri Hämeenlinnassa Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Esitetilauksen voit tehdä kotisivuillamme

Palvelu:teatteri
 
 

Turun Linnateatteri TURKU

Kauppakamarin jäsen

Teatteri, kulttuuritoimintaa, nähtävyys

Linnateatteri on nuori turkulainen ammattiteatteri, mutta se on jo vakiinnuttanut paikkansa teatterinystävien sydämessä.

 
 

Aurinkobaletti TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tanssiteatteri, nähtävyys

Turkulainen ammattitanssiteatteri Aurinkobaletti on perustettu vuonna 1981. Ryhmän perustaja Raija Lehmussaari toimi Aurinkobaletin taiteellisena johtajana ja pääkoreografina aina vuoteen 2004 asti. Ohjelmistossa on teoksia sekä lapsille että aikuisille.

 
 

Åbo Svenska Teater TURKU

Kauppakamarin jäsen

Teatteri, nähtävyys

Turunmaan seudun ainoalla ruotsinkielisellä ja kunnallisella ammattiteatterilla on tärkeä osa alueen sekä valtakunnan kulttuurissa ja historiassa. Yhteistyössä Turun ruotsalaisen teatteriyhdistyksen kanssa teatteri jatkaa toimintaansa jo toistasataa vuotta.

 
 

Helsingin kaupunginteatteri HELSINKI

Teatteri, julkisia palveluita, nähtävyys, kulttuuri

Helsingin teatterisäätiön ylläpitämä Helsingin Kaupunginteatteri on yksi Suomen suurimmista teattereista. Sen monipuoliseen tarjontaan kuuluu muun muassa musikaaleja, musiikkiesityksiä, draamaa, komediaa, klassikonäytelmiä, lastennäytelmiä ja tanssiteoksia.

 
 

Kajaani Info KAJAANI

Matkailupalveluja

Kajaanilaisten kulttuuriosaaminen on vahvaa - kaupunginteatteri on alueteatteri ja kulttuurikeskus Kaukametsä on musiikkielämän keskus. Kajaani tanssii! on vuosien saatossa kasvanut valtakunnallisesti merkittäväksi tanssitapahtumaksi ja Kajaanin Runoviikko on jo 33-vuotias suomalaisen sanataiteen suurtapahtuma.

Aihepiiri:Teatteri
 
 

Riekkomäen Palvelu Oy RAUMA

Hoitokoti

Riekkomäen Palvelu tarjoaa asumispalveluja vammaisille. Lisäksi tarjoamme päivätoimintaa ja virkistäytymispalveluja. Toimintamme perustuu asiakkaiden omien tarpeiden huomioimiseen. Nykyaikaiset tilamme on suunniteltu kehitysvammaisten asumis- ja päivätoimintaa varten. Kaikissa huoneissamme on oma kylpyhuone ja hoitokotimme on kodinomainen yhteisö. Palvelukodissamme on 19 hoitopaikkaa. Asukkaamme ovat pääsääntöisesti kehitysvammaisia. Klikkaa kotisivuillemme ja tutustu palveluumme.

Hakusana:kehitysvammaisten teatteri
 
 

Ak Sound & Music Service METSÄKYLÄ

äänentoistolaitteita, ohjelmapalveluja, äänentoistolaitteiden vuokrausta

AK SOUND & MUSIC SERVICE on 95 perustettu viihdealan yritys, jonka toimenkuvaan kuuluu erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien tekninen suunnittelu ja toteutus. Palveluitamme ovat äänentoistopalvelut, valaistuspalvelut, laitevuokraus, ohjelmapalvelut, lavarakenteet, taivasvalot, maisemavalaistus, kokonaispaketit yrityksille. Toimialueemme on lähinnä Etelä-Suomi. KYSY LISÄÄ!

Palvelu:teatteri
 
 

Teatteri Hevosenkenkä ESPOO

Lastenteatteri

Teatteristamme on vuosien saatossa kehittynyt yleisön rakastama kulttuurikeskus, jonka tarkoituksena on saada iloiset ilmeet lapsille ja lapsenmielisille! Sijaitsemme Espoossa Juhannusmäellä ja toimimme vanhassa idyllisessä teatterirakennuksessa, joka toimi aikoinaan kansakouluna. Olemme saaneet tunnettuvuutta myös valtakunnallisesti esiintymällä ulkomailla. Esiinnymme sekä suomen että ruotsin kielellä! Ole hyvä ja tutustu lisää oheisen kotisivulinkin kautta!

 
 

Turun Nuori Teatteri TURKU

Teatteri, nähtävyys

Turun Nuori Teatteri on toiminut Turun keskustassa jo yli 30 vuotta. Teatterin tekoon osallistuu vuosittain yli 300 lasta ja nuorta.

 
 

Kuhmo Talo KUHMO

Toimitilojen vuokrausta, kulttuuritoimintaa

Kuhmo-talo on rakennettu vastaamaan Kuhmon Kamarimusiikin huippumuusikoitten ja vaativan yleisön tarpeita. Kuudentoista toimintavuotensa aikana talo on osoittautunut erinomaiseksi toimintaympäristöksi myös lähes kaikelle muullekin. Teatterin ja viihteen tekijät, kokousten ja näyttelyiden järjestäjät, turistit, kiertueroudarit ja yleisöt, kuhmolaiset ja muualta tulleet ovat antaneet innostavan palautteen: Kuhmo-talo palvelee niin tilaisuuksien järjestäjiä, rakentajia, taiteilijoita kuin yleisöä

Palvelu:Cocktailtilaisuus teatteri
Kohderyhmä:teatteri, Teatteriesitys
Asiakkaina:Kiertävä teatteriryhmä
 
 

Tanssiteatteri ERI TURKU

Kauppakamarin jäsen

Teatteri

Tanssiteatteri ERIn monipuoliseen ohjelmistoon kuuluu lukuisia mielenkiintoisia tilausesityksiä aina pienimuotoisista näytöksistä kokoillan tanssiteoksiin.

 
 

Turun Ylioppilasteatteri TURKU

Kauppakamarin jäsen

Teatteri

TYT tarjoaa monipuolista ja ajan hermolla olevaa ohjelmistoa, näytelmiä jotka yhdistää toisiinsa määrätietoisuus.

 
 

Taiga-Matto

Teatteri, nähtävyys

Siperialais-suomalainen kiertävä nukketeatteri viihdyttää lapsia.

 

Muuta hakua

Teatterit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus