:

Tekstiiliala

Tekstiiliala

Hakuehdolla tekstiiliala löytyi yhteensä 80 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Marimekko Oyj HELSINKI

Tekstiiliala

Marimekko on suomalainen tekstiili- ja vaatetusalan designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin sekä vaatteita, laukkuja ja muita asusteita.

 
 

Lippumeri Oy TURKU

Tekstiiliala

MAINOS- & YRITYSLIPUT, SALKOLIPUT & BANDEROLLIT Valokuvantarkka jälki on kenties pieni askel maailmalle...mutta suuri laatua arvostavalle asiakkaalle. Sublimaatiotulostuksella saamme aikaan pysyvää ja valokuvan tarkkaa jälkeä.Toimintaamme kuuluu erilaisille kankaille painaminen. Teemme mm. lippuja, viirejä sekä sisustuskankaita. Toimitamme tuotteet sopimuksen mukaan koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme.

 
 

Turun Tekstiilipaino TURKU

Tekstiiliala

Meiltä saat laadukkaat tekstiilipainatukset sekä brodeeraukset eri käyttötarkoituksiin. Toteutamme logot, tekstit tai kuvat mielenne mukaan. Painatukset tai brodeeraukset tehdään joko asiakkaan omille tai meidän toimittamille tekstiileille. Kauttamme saat myös toimisto- ja myynninedistämistuotteet, kuten kynät, käyntikortit, leimasimet, mainosmakeiset, magneetit ym. sekä kattavan valikoiman erilaisia liikelahjoja. Ota yhteyttä!

 
 
 
 
 
 
 
 

KUI Design Oy TURKU

Tekstiiliala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pori Toptex PORI

Tekstiiliala

 
 

LeditSee Oy KIIKALA

Tekstiiliala

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus