:

Tekstiilituotteita

Tekstiilituote · tekstiilituotteet · tekstiilituotteita

Hakuehdolla tekstiilituotteita löytyi yhteensä 344 yritystä. Tulokset 1—20:

 

JK-Brossi Oy HUITTINEN

Tekstiilituotteiden valmistaja, mainoslahjoja, liikelahjoja

JK-Brossi Oy on erikoistunut liikelahjatekstiilien myyntiin ja brodeeraukseen. Yrityksen tuotevalikoiman kaksi suurinta tuotemerkkiä ovat James Harvest Sportswear ja Printer Active Wear, joiden valtuutetuksi jälleenmyyjäksi yritys valittiin keväällä 2000. Näiden laadukkaiden tuotemerkkien ja ammattitaitoisen brodeerauksen ansiota pystymme tarjoamaan asiakkailleen erittäin laadukkaita asukokonaisuuksia, perinteisestä business-pukeutumisesta aina muodikkaaseen vapaa-ajan pukeutumiseen asti.

 
 

Greif Flexibles Finland Oy KOKKOLA

Tekstiilituotteiden valmistaja, pakkaustarvikkeiden valmistaja, suursäkkejä

Valmistamme suursäkkejä asiakkaiden tarpeiden mukaan.Tarjoamme täydellisen valikoiman joka sisältää mallit, joissa on 1, 2 tai 4 nostokohtaa. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuus, suurteollisuus,elintarviketeollisuus ja kemianteollisuus.

 
 

Import Numero 1 Oy ESPOO

Tekstiilituotteita, ravintolatekstiilejä

Import Numero 1 Oy, on arvostettu uuden sukupolven teknisten tekstiilien, majoitus- ja ravintolatekstiilien - ja ratkaisujen maahantuoja. Olemme oikea valinta silloin, kun tarvitset korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja kestäviä tuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. Toimitamme myös majoitus- ja ravintolatekstiilit pesuloiden ja sairaaloiden käyttöön.

 
 

Design Studio Mari Seppänen KURIKKA

Tekstiilituotteiden valmistaja

Design by Storyteller® -mallistojen suunnittelussa on erityisesti huomioitu vaatteen monipuolinen käytettävyys. Mallistojen tuotteilla voi luoda erilaisiin tilanteisiin monia, vastakkaisiltakin tuntuvia tyylivaikutelmia. Neuleet ja trikootuotteet valmistetaan mallista riippuen XS-XXXL -kokoina. Malliston neuleita valmistetaan myös asiakkaan mittojen mukaan

 
 

Helmeriina PORI

Tekstiilituotteiden valmistaja, verkkokauppa

Helmeriina on käsityö- ja tekstiilialan pienyritys. Meiltä saat mm. logot ja nimikointibrodeeraukset. Katso kotisivuiltamme oma kodintekstiilimallistomme.

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus