:

Telttoja

Teltta · teltat · telttoja

Hakuehdolla telttoja löytyi yhteensä 30 yritystä. Tulokset 1—20:

Budget Sport ESPOO

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Budget Sport - nopeammin, helpommin, edullisemmin! Budget Sport on suomalainen urheilukaupan konsepti, joka toimii myös verkossa. Myymälöitämme löydät jo kymmeneltä eri paikkakunnilta. Tavoitteenamme on myydä asiakkaillemme urheilukaupan parhaita merkkituotteita liikuttavan halvoilla hinnoilla. Verkkokaupastamme saat nopeat toimitukset ja monipuoliset maksutavat, joiden ansiosta ostaminen on yksinkertaista ja helppoa.

Tuote:teltat
 
 

Marrow Oy HELSINKI

Mainoslippuja, messupalveluita, lippuja, näyttelytelineitä

Tarjoamme asiakkaillemme valtakunnallisesti myymälämainontaan, messuihin, yritys- ja urheilutapahtumiin sekä muihin promootioihin liittyviä myynninedistämis- ja markkinointituotteita.

Palvelu:teltat
 
 

Telttarent Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Telttoja

Harkitsetko yritystapahtumasi järjestämistä ulkoilmatilaisuutena tai kaipaatko lisätilaa perhejuhliisi puutarhaan? Haluatko säväyttää messuosastollasi vai kaipaako uusia ideoita toimistosi myyntinäyttelyyn? Telttarent tarjoaa nimensä mukaisesti kaikenlaisia telttoja pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Tarjonnastamme mainittakoon kätevät pikapystytysteltat, tuhatpäisen yleisön suuret tapahtumateltat, promootioteltat sekä perinteiset hää- ja catering-teltat. Tutustuthan monipuoliseen tarjontaamme!

Palvelu:telttavuokraus, telttojen vuokraus
Tuote:Catering teltat
 
 

Jura Gourmet LEMPÄÄLÄ

Pitopalvelu

Jura Gourmet tuo mukanaan ammattitaitoiset kokit ja veden kielelle ensi minuuteista! Salaisuutemme piilee siinä, että kokkimme valmistavat ruoan paikanpäällä parhaista raaka-aineista ja järjestävät näyttävän lisänumeron juhliinne! Jura Gourmet tarjoaa näyttävän ja maittavan pitopalvelun juhlaan kuin juhlaan: kaikenkattavat pitopalvelu paketit yksityis, -yritys ja yleisötapahtumiin. Jura Gourmet palvelee pirkanmaalla ja lähiympäristössä. Hinnat alk 12€/hlö. Soittamalla selviää - varaa ajoissa.

Palvelu:teltat
 
 

Telttavuokraus Santala Oy NUMMIJÄRVI

Telttoja

Avaimet käteen - telttojen vuokraus, pystytys ja purku paikan päällä kymmenien vuosien kokemuksella kautta Suomen! Häät, yritysjuhlat, syntymäpäivät, olutfestivaalit, musiikkijuhlat, markkinat, suurtapahtumat. Kunnalliset ja yksityiset tapahtumajärjestäjät ovat luottaneet Telttavuokraus Santalaan jo vuosia. Telttamme ovat kaikki palamattomasta materiaalista valmistettuja ja 100% vettä pitäviä. Malleja on useita. Katettua tilaa jopa 3000 m2. Klikkaa kotisivuille, soita ja kysy lisää!

Palvelu:teltan vuokraus, telttavuokraus
Tuote:teltta
 
 

Ärjylä Oy KUUSAMO

Ohjelmapalveluja

Olemme täydenpalvelun ohjelmapalvelu yritys Kuusamon alueella. Meiltä saat niin äänentoistopalvelut tapahtumiin kuin myös telttojen vuokraus onnistuu kauttamme. Myös karaoke ja dj-palvelut tilattavissa tapahtumiin. Managerointi on myös vahva osaamisalueemme. Soita ja ota yhteyttä niin laitetaan tapahtumat pystyyn!

Palvelu:telttojen vuokraus
 
 

Oy Scanhall Ab KOKKOLA

Muovituotteiden valmistaja

 
 
 

Muuta hakua

Telttoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus