:

Telttojen vuokraus

Telttojen vuokraus

Hakuehdolla telttojen vuokraus löytyi yhteensä 10 yritystä.

 

Telttarent Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Telttoja

Harkitsetko yritystapahtumasi järjestämistä ulkoilmatilaisuutena tai kaipaatko lisätilaa perhejuhliisi puutarhaan? Haluatko säväyttää messuosastollasi vai kaipaako uusia ideoita toimistosi myyntinäyttelyyn? Telttarent tarjoaa nimensä mukaisesti kaikenlaisia telttoja pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Tarjonnastamme mainittakoon kätevät pikapystytysteltat, tuhatpäisen yleisön suuret tapahtumateltat, promootioteltat sekä perinteiset hää- ja catering-teltat. Tutustuthan monipuoliseen tarjontaamme!

Palvelu:telttavuokraus, telttojen vuokraus
Tuote:Catering teltat
 
 

Telttavuokraus Santala Oy NUMMIJÄRVI

Telttoja

Avaimet käteen - telttojen vuokraus, pystytys ja purku paikan päällä kymmenien vuosien kokemuksella kautta Suomen! Häät, yritysjuhlat, syntymäpäivät, olutfestivaalit, musiikkijuhlat, markkinat, suurtapahtumat. Kunnalliset ja yksityiset tapahtumajärjestäjät ovat luottaneet Telttavuokraus Santalaan jo vuosia. Telttamme ovat kaikki palamattomasta materiaalista valmistettuja ja 100% vettä pitäviä. Malleja on useita. Katettua tilaa jopa 3000 m2. Klikkaa kotisivuille, soita ja kysy lisää!

Palvelu:teltan vuokraus, telttavuokraus
Tuote:teltta
 
 

Ärjylä Oy KUUSAMO

Ohjelmapalveluja

Olemme täydenpalvelun ohjelmapalvelu yritys Kuusamon alueella. Meiltä saat niin äänentoistopalvelut tapahtumiin kuin myös telttojen vuokraus onnistuu kauttamme. Myös karaoke ja dj-palvelut tilattavissa tapahtumiin. Managerointi on myös vahva osaamisalueemme. Soita ja ota yhteyttä niin laitetaan tapahtumat pystyyn!

Palvelu:telttojen vuokraus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus