Tennishallit

Tennishalli · tennishallit · tennishalleja

Hakuehdolla tennishallit löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Manhattan Sport Center Oy Ab TURKU

Tenniskenttä, sulkapallohalli

Monipuolinen urheilukeskus Turun keskustan tuntumassa, Manhattanin liiketalon 4. kerroksessa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden monenlaiseen liikuntaan, kuten perinteiseen tennikseen, pöytätennikseen, sulkapalloon, squashiin, salibandyyn ja lentopalloon. Hallissa toimii myös hyvin varusteltu Pro Shop, josta saat kätevästi ja edullisesti kaikki tarvitsemasi pelivälineet ja asusteet. Tervetuloa liikkumaan! HUOM ! NYT VOIT TEHDÄ ITSE PELIVUOROVARAUKSET KÄTEVÄSTI NETISSÄ !

Palvelu:tennishalli
 
 

Hämeenlinnan Tenniskeskus Oy HÄMEENLINNA

Tenniskenttä, urheilutoimintaa, tennishalli

Hämeenlinnan Tenniskeskus Oy on perinteikäs ja laadukas pelipaikka. Käytettävissä on neljä sisäkenttää sekä yksi ulkokenttä. Tervetuloa pelaamaan!

Palvelu:tennishalli
 
 

Kajaanin Tennishalli Oy KAJAANI

Urheilutoimintaa, liikuntapalveluja

Kajaanin Tennishallissa on kaksi tenniskenttää,yksi sulkapallokenttä sekä golf lyöntimattoja n,kahdellekymmenelle. Halli on avoinna syyskuusta toukokuuhun ma-to 9-21 pe 9-19 la 10-18 su 12-21. Ulkokentille voidaan varata vuoroja kesäisin kenttien ilmoitustaululla olevista varauslistoista. Talvisin pelivuoroja voi varata arkisin klo 9-19 välisenä aikana soittamalla puh. 08-626211 Hinnat; tenniskenttä 19€/tunti, sulkapallokenttä 15€/tunti, golf 8€/tunti.

Palvelu:Tennishalli
 
 

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy LAHTI

Urheilutoimintaa, tennishalli

Olemme monipuolinen urheilukeskus, josta löydät 4 tenniskenttää, 5 sulkapallokenttää sekä 5 squashkenttää. Meillä on myös golfsimulaattori, pöytätennis ja kuntosali. SAUNA JA KUNTOSALI KÄYTETTÄVISSÄ VELOITUKSETTA PELIVUORON YHTEYDESSÄ. Viihtyisässä kahviossamme on varusteiden myyntiä, huoltoa sekä vuokrausta. Hinnaston löydät kotisivuiltamme.

Palvelu:tennishalli
 

Muuta hakua

Tennishallit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.