:

Teollisuuden kunnossapitopalveluita

Teollisuuden kunnossapitopalvelu · teollisuuden kunnossapitopalvelut · teollisuuden kunnossapitopalveluja · teollisuuden kunnossapitopalveluita

Hakuehdolla teollisuuden kunnossapitopalveluita löytyi yhteensä 147 yritystä. Tulokset 1—20:

Konecranes Oyj HYVINKÄÄ

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, nostolaitteita, nostopalveluja, teollisuusautomaatiota

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, joka toimittaa tuottavuutta lisääviä nostoratkaisuja ja palveluita valmistus- ja prosessiteollisuudelle, ydinvoimaloille, laivanrakennusteollisuudelle ja satamille. Meillä on resurssit, teknologia ja asenne, joiden avulla täytämme Lifting Businesses TM -asiakaslupauksemme: emme nosta vain taakkoja, vaan kokonaisia liiketoimintoja.

Palvelu:teollisuuden vuosihuollot, teollisuuden asennukset
 

Eristys-Toimi Oy TURKU

Eristysliike, teollisuuden kunnossapitopalveluja, eristeitä

Eristys-Toimi Oy on vuonna 1956 perustettu eristystarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa. Suoritamme myös teollisuuseristykset ja LVI-eristykset. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa Parocin tekniset lvi- ja laivaeristeet sekä Armaflex ja Mobius solukumieristeet. Eristys-Toimen valikoimaan kuuluu myös työkaluja eristyspeltisepille ja LVI-eristäjille sekä valmiit eristypeltiosat. Toimitamme tuotteitamme laajalle asiakaskunnalle ympäri Suomea. Lisäksi harjoitamme vientiä ulkomaille.

 

Sat-Electric Oy KOKEMÄKI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkösuunnittelua

Sat Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnitteluun ja -urakointiin sekä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Kokemäellä, mutta toimialueemme on koko Satakunta. Teemme sähköalan töitä teollisuudelle ja kiinteistöille. Toimintaamme kuuluu sähkötyöt, sähkösuunnittelu, sähkökeskusvalmistus ja sähkötarvikemyynti.

Palvelu:teollisuuden sähköasennus
 

Sah-Ko Oy OULU

Metallituotteiden valmistaja, konepaja, teollisuuden kunnossapitopalveluja

Sah-Ko Oy - asiakkaan tarpeisiin mukautuva täyden palvelun keskiraskas konepaja sekä kunnossapidon kumppani vuodesta 1955. Olemme erikoistuneet vaativien hitsattujen ja koneistettujen teräsrakenteiden sopimusvalmistukseen. Tarjoamme monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme teollisuusputkistojen ja säiliöiden sekä niihin liittyvien teräsrakenteiden suunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja korjaukset. Toimimme sekä metallitukkuna että jälleenmyyjänä.

Palvelu:teollisuuden kunnossapitotyöt
Yhteystiedot: Teollisuuden kunnossapito - Myyntipäällikkö, Kai Väisänen
020 744 8521

Teollisuuden kunnossapito - Työnjohtaja, Jere Meriläinen
050 3477 260

Teollisuuden kunnossapito - Työnjohtaja, Jari Sirkko
050 5963 939

 
 

Majortek Oy PIISPANRISTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Olemme erikoistuneet veden erottamiseen öljystä purifikaattorilla. Purifikaattori on vedenerotin, joka poistaa öljyssä olevan veden ja kaasut. Laitteen patentoitu toimintaperiaate höyrystää öljyssä olevan veden alipaineen ja lämmön avulla. Vesihöyry ja kaasut poistetaan laitteesta alipainepumpun kautta. Ota yhteyttä!

 
 

Telatek Service Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Olemme erikoistuneet paikanpäällä tehtävään koneistukseen, pinnoitus- ja kunnossapitotekniikkaan sekä laite- ja koneasennuksiin.

 
 

T:mi Fire Safe Seppo Saari MUSTASAARI

Erikoisalarakennusta

Palokatkotöitä, Palosuojausta, Ruoppausta, Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Palvelu:Teollisuuden kunnossapitopalveluja
 
 

Kailatec Oy - Kunnossapidon tavaratalo OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Teknistä osaamista vuodesta 1985. Kailatec Oy on erikoistunut Oulussa Kunnossapidon tavarataloksi, toiminta-alueena koko Suomi! Tuoteryhmiimme kuuluu: hydrauliikka, pneumatiikka, liittimet, hitsauslaitteet, mekaaninen voimansiirto, painepesurit, nostolaitteet ja varusteet, pumput, laakerit, sylinterit, venttiilit, letkut, työsuojaimet, työkalut...

 
 

SSG Pajaservice Oy PIRKKALA

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, työstökonehuoltoja

Pajaservice on tehnyt vuodesta 1998 työstökoneiden asennukset, huollot ja kunnossapidot konepaja-, metalli-, ajoneuvo-, voimalaitos-, muovi- ja rakennusaineteollisuudelle. Mm. betonielementtitehtaiden korjaukset sekä huollot. Asiakaslähtöinen, joustava ja ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee teitä haastavimmissakin tehtävissä. Palveluihimme kuuluu mm: työstökonehuollot, vuosihuollot, vikakorjaukset ja varaosapalvelut. Asiakkaitamme on Suomessa kuin ulkomaillakin. Ota yhteyttä!

Hakusana:teollisuuden kunnossapito
 
 

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, teollisuuskoneiden korjausta

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy huoltaa ja kunnossapitää kuljettimet, kompressori- ja paineilmalaitteet, materiaalin siirtolaitteistot, nostimet yms. ja muut rautarakenteet. Lisäksi teemme hydrauliikkatyöt, teollisuuskonekorjaukset, maansiirtokonekorjaukset ja asennukset. Soita ja kysy lisää, puh 0400 620084/ Aimo Mäyrä, tai iltaisin 03 3431911.

Palvelu:teollisuuden kunnossapito
 
 

AM-Montage Oy JYVÄSKYLÄ

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

on teollisuuden mekaanisiin asennuksiin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Pääosin asiakaskuntamme muodostuu paperi- ja sellutehtaista, kone- ja laitevalmistajista, sahoista, vaneritehtaista, lastulevytehtaista,betonituotetehtaista sekä voimalaitoksista.

Hakusana:Kemian teollisuus
 
 

Hokotek Oy PORI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, putkia

Teollisuudelle prosessiputkitukset ja niihin liittyvät teräsrakenteet ja laiteasennukset. Toimimme kautta Suomen ja naapurimaissa. SOITA ja tiedustele palveluistamme!!!

Palvelu:teollisuuden prosessiputket
Asiakkaina:teollisuus
 
 

Cleaning & Recycling C & R Systems Oy PÄLKÄNE

Jätehuoltoa

C & R Systems Oy on Pälkäneeltä käsin toimiva yritys, jonka asiakaskunta koostuu lähinnä teollisuuden toimijoista. Yritys palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella tarjoten nykyaikaisen ja taloudellisen ratkaisun lastuamisnesteiden kierrätyspuhdistukseen ja nesteiden palauttamiseen takaisin uusiokäyttöön nopeasti. Vastuulliset teollisuusyritykset haluavat huolehtia myös ympäristöstä ja C & R Systems Oy pyrkii järjestämään asiakkailleen helpoimman tavan nesteiden kierrätykseen tuomalla puhdistus

Hakusana:teollisuus, lastuamishuolto teollisuudelle, teollisuuden kunnossapitopalvelut, teollisuuden kunnossapito, teollisuuden kunnossapitopalveluja, teollisuuden kunnossapitoa, teollisuuden palvelut
 
 

Foster Wheeler Energia Oy ESPOO

Höyrykattiloiden valmistaja

Foster Wheeler Energia Oy on osa maailmanlaajuista Foster Wheeler AG-konsernia, joka on energian tuotantoteknologian edelläkävijä koko maailmassa. Suomen yksikössä kehitetään edistyksellisimpiä tapoja turvata riittävä energian saanti myös tulevaisuudessa. Olemme erikoistuneet voimalaitos- ja teollisuuskattiloihin sekä niiden kunnossapitoon ja huoltoon. Yritys on maailmanlaajuisesti arvostettu projektiosaaja, jolla on vuosikymmenten kokemus ja projektitoimintaa useassa maassa.

Hakusana:teollisuuden kunnossapitopalveluja
 
 

Sah-Ko Oy KEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konepaja, teollisuuden kunnossapitopalveluja, metallirakenteita, hitsaustöitä

Sahko on metalliteollisuuden ja teollisuuden alihankintapalveluita tarjoava konepaja. Teollisuuden kunnossapitopalvelut, teollisuuden huoltopalvelut ja teollisuuden korjauspalvelut vankalla ammattitaidolla.Valmistamme vaativat ja koneistetut teräsrakenteet,suunnittelemme,asennamme ja valmistamme teollisuusputkistot painelaitesäädösten mukaan.Metallin myynti metallisalkoina, metallilevyinä, määrämittaisena tai muotoon työstettynä metallina.Metallimyyntimme sekä tukku-että kuluttaja-asiakkaille.

Hakusana:teollisuuden kunnossapito
 
 

Söörsähkö, Söörmek SÖÖRMARKKU

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkötöitä, teollisuuden sähköasennusta

Luotettavaa ja ammattitaitoista toimintaa vuodesta 2004. Söörmek Oy on teollisuuden kunnossapidon ammattitaitoinen kumppani, joka tarjoaa korkeatasoista ja joustavaa osaamista tuotantotilojen ja laitteiden kunnossapitoon. Söörsähkö tekee niin teollisuuden kuin rakennussektorin sähköasennukset. Soita, niin kerromme lisää!

 
 

Hydro-Oulu OULU

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Olemme erikoistuneet hydrauliikan ja pneumatiikan sekä kunnossapidon tuotteisiin. Toimitamme lähes kaikki merkit hydrauliikasta muihin kunnossapitotuotteisiin. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus kunnossapidon eri tehtävistä. Toimintaamme vie eteenpäin halu ratkaista asiakkaan ongelmat, oli sitten kyseessä suunnittelu, hankinta, valmistus, huolto tai asennus. Olemme avoinna Ma-pe 8-17

 
 

Hitsaus & Asennus LuomaSET Oy RIIHIMÄKI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja

Tarjoamme teollisuuteen kunnossapitopalveluita, koneiden korjausta ja huoltoa, hitsauspalveluita ja cnc-polttoleikkausta. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:teollisuuden kunnossapito, kunnossapitopalveluita
Asiakkaina:teollisuus
 

Muuta hakua

Teollisuuden kunnossapitopalveluita:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus