:

Teollisuuskoneiden korjausta

Teollisuuskoneiden korjaus · teollisuuskoneiden korjausta

Hakuehdolla teollisuuskoneiden korjausta löytyi yhteensä 16 yritystä.

 

MN-Lifttek Oy VANTAA

Teollisuuskoneita, laitteiden myyntiedustaja, koneiden myyntiedustaja, kurottajapalveluita, teollisuuskoneiden korjausta, koneiden myyntiä, teollisuuslaitteita, nostureita

MN-Lifttek Oy on 1995 perustettu yritys, joka on erikoistunut nostolaitteiden myyntiin, huoltoon ja varaosiin. Huollon ja varaosien suhteen pystytään palvelemaan useimmat saatavilla olevat merkit. MN-Lifttek Oy:n asiakkaita ovat esimerkiksi konevuokraamot, rakennusliikkeet ja yksityiset urakoitsijat.

 
 

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, teollisuuskoneiden korjausta

Tampereen Teollisuuskonehuolto Oy huoltaa ja kunnossapitää kuljettimet, kompressori- ja paineilmalaitteet, materiaalin siirtolaitteistot, nostimet yms. ja muut rautarakenteet. Lisäksi teemme hydrauliikkatyöt, teollisuuskonekorjaukset, maansiirtokonekorjaukset ja asennukset. Soita ja kysy lisää, puh 0400 620084/ Aimo Mäyrä, tai iltaisin 03 3431911.

 
 

Aggregaattipalvelu M. Kumpula OY ESPOO

Teollisuuskoneita

Teemme ammattitaidolla aggregaattien ja generaattoreiden asennukset, huollot, korjaukset sekä myynnin. Toimintaamme kuuluu myös varaosapalvelu, aggregaattien maahantuontia sekä vanhojen laitosten saneeraukset eli laitosten modernisointi. Energiatuotannon laitteet, dieselgeneraattorit, generaattorien varaosat, varavoimakoneet ja varavoimalaitteet.

Palvelu:aggregaattien korjaus
 

Muuta hakua

Teollisuuskoneiden korjausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus