:

Teollisuusputkistoja

Teollisuusputkisto · teollisuusputkistot · teollisuusputkistoja

Hakuehdolla teollisuusputkistoja löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

RST Oy - Oy Rör & Svetsteam Ab PORI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusputkistoja, sahateollisuutta, puutavarakuivaamo

RST Oy on pitkän linjan osaaja saha- ja puutavarateollisuuden alalla. "Avaimet käteen"-periaaatteella koko puutavarakuivaamon asennus, kiinnitystarvikkeet ja siihen liittyvät putkityöt kautta Suomen. Palveluumme kuuluvat kuivaamoprojektin toteutuksen kaikki osa-alueet kuivaamon mitoituksesta ja rakennussuunnittelusta alkaen. Joustavaan ja tehokkaaseen työhön ratkaisun tarjoaa RST OY! Urakat myös pohjoismaissa. Ota yhteyttä.

 

KK-Metalli Ky KOTKA

Metallialan töitä, metallipalveluita

KK-metalli Ky on vuonna 2008 perustettu metallialan yritys. Toimenkuvaamme kuuluu teollisuuden korjaus- ja huoltotyöt, taloyhtiöiden ja teollisuuden huoltoseisakit, hitsaustyöt ja asennuspalvelut, sekä koneiden ja putkistojen purkutyöt kuljetuksineen. Meillä on käytössä aina ajan tasalla oleva kalusto, jota päivitämme jatkuvasti. Päämarkkina-alueemme on Kymenlaakso, mutta toimimme tarvittaessa kaikkialla Suomessa. Lämmityskattiloiden sekä höyrykattiloiden huolto ja korjaus. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:teollisuusputkistojen asennus
 

Sah-Ko Oy OULU

Metallituotteiden valmistaja, konepaja, teollisuuden kunnossapitopalveluja

Sah-Ko Oy - asiakkaan tarpeisiin mukautuva täyden palvelun keskiraskas konepaja sekä kunnossapidon kumppani vuodesta 1955. Olemme erikoistuneet vaativien hitsattujen ja koneistettujen teräsrakenteiden sopimusvalmistukseen. Tarjoamme monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme teollisuusputkistojen ja säiliöiden sekä niihin liittyvien teräsrakenteiden suunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja korjaukset. Toimimme sekä metallitukkuna että jälleenmyyjänä.

Yhteystiedot: Teollisuusputkistot - Projektijohtaja, Sami Heimonen
020 744 8545

 

Haapasaari Works Oy SALO

Alihankintoja, alihankintakoneistuksia

Teemme levy- ja koneistustöitä sekä laitekokonaisuuksia alihankintana. Toimenkuvaamme kuuluu myös teollisuusputkistojen ja teräsrakenteiden valmistus ja asennus. Palvelemme asiakkaitamme kautta koko Suomen. Kysy lisää Kari Haapasaarelta, 0500 531 067.

Tuote:teollisuusputkisto
 
 

M. Anttila Ky RAAHE

Hydrauliikka, teollisuusputkistoja

Yhtiön toimialana on teollisuusputkitukset mm. automaattivoitelu, hydrauliikka, instrumentti, hst/rst, sekä muut teollisuusputkitukset.

Valmistaa:teollisuusputkistot
 
 

Brugg-Pema Oy SEINÄJOKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

LVI-tuotteiden tukkumyyntiä

Brugg-Pema Oy on suomalainen, vuonna 1986 perustettu LVI-alan maahantuontiyritys. Emoyhtiömme sveitsiläis-saksalainen Brugg Rohrsysteme-konserni on perustettu jo vuonna 1896. Brugg-Pema Oy maahantuo ja markkinoi Brugg Rohrsysteme:n taipuisia putkijärjestelmiä Suomeen ja Baltiaan. Päätuoteryhmät: alue- ja kaukolämpö/kaukojäähdytys, teollisuus, huoltoasemat ja talotekniikka (esim. aurinkokeräimen lämmönsiirtoputkisto). Toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella ja Vantaalla.

Tuote:teollisuusputkistot, teollisuusputkisto
 
 

Kaakamon Metalli Ky TORNIO

Teollisuusputkistoja

Alihankintana tai urakointina teollisuusputkistojen asennukset, hitsaukset ja asennusvalvonta. Teräsrungot ja teräsrakenteet teollisuudelle ja rakennusalalle. Palvelemme koko Suomen alueella, tarvittaessa myös koko maailman laajuisesti. Asiakaskuntamme on pääasiassa teollisuutta, mutta teemme metallituotteita, mm. peräkärryjä mittatilaustyönä myös yksityisille. Soita Tonylle ja kysy lisää.

 
 

Sah-Ko Oy KEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konepaja, teollisuuden kunnossapitopalveluja, metallirakenteita, hitsaustöitä

Sahko on metalliteollisuuden ja teollisuuden alihankintapalveluita tarjoava konepaja. Teollisuuden kunnossapitopalvelut, teollisuuden huoltopalvelut ja teollisuuden korjauspalvelut vankalla ammattitaidolla.Valmistamme vaativat ja koneistetut teräsrakenteet,suunnittelemme,asennamme ja valmistamme teollisuusputkistot painelaitesäädösten mukaan.Metallin myynti metallisalkoina, metallilevyinä, määrämittaisena tai muotoon työstettynä metallina.Metallimyyntimme sekä tukku-että kuluttaja-asiakkaille.

Hakusana:teollisuusputkistot
 
 

Instrumentti-Äijät Oy JÄMSÄ

Teollisuusputkistoja

 
 
 
 

JP-Metalli Oy TURKU

Teollisuusputkistoja

 
 
 
 

PrePipe Oy LAPPEENRANTA

Teollisuusputkistoja

 
 

LVI Velho Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusputkistoja

 
 

Porin Teollisuusputki Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Teollisuusputkistoja

 

Muuta hakua

Teollisuusputkistoja:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus