:

Terapiapalveluita

Terapiapalvelu · terapiapalvelut · terapiapalveluita

Hakuehdolla terapiapalveluita löytyi yhteensä 64 yritystä. Tulokset 1—20:

Koillismaan Terveys Oy KUUSAMO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yksityinen lääkäri, työterveyshuolto

Koillismaan Terveys oy on syksyllä 2011 toimintansa alottanut yksityisiä terveyspalveluita ja sairaanhoitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kuusamon, Posion, Taivalkosken ja Sallan aleella. Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus.

Palvelu:terapiapalvelut
 

Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto VOIKKAA

Lastensuojelua, ryhmäkoti

Ryhmä- ja kuntoutuskoti Myllykoto on 15-paikkainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluja ja kuntoutusta tuottava lastensuojeluorganisaatio. Toiminta on psyykkiseen ja/tai sosiaaliseen kuntoutukseen, niiden jatkohoitoon, lastensuojelulain mukaisten huostaanotettujen sijoituksiin tai avohuollon tukitoimenpiteisiin liittyvää. Myllykodossa on lääkärin palvelut, kotikoulu, perheterapiaa sekä asumispalvelutoimintaa. Toimialue: Kouvola ja Etelä-Suomi.

Palvelu:terapiapalvelut
 
 

Janaranda YLIVIESKA

Hyvinvointipalveluja, terapiapalveluita, työnohjausta

Tarjoamme hyvinvointi- ja koulutuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ihmisille. Toimintamme painopiste on työnohjaus-, valmennus- ja terapiapalveluissa. Kun tarvitset apua työhyvinvoinnin, parisuhteen tai oman elämäntilanteesi kanssa, ota yhteys. Meillä on taitoa, halua ja kokemusta auttaa asiakkaitamme parempaan elämään. Palvelumme on yksilön hyvinvoinnin näkökulmasta jaettu kahteen osaamisalaan: työnohjauspalveluihin ja terapeuttisiin palveluihin. Lisätietoa nettisivuiltamme!

Palvelu:terapiapalvelu
 
 

UnitCase TURKU

Psykoterapiapalveluita

Psykoterapiapalveluita nuorille, aikuisille, pariskunnille ja perheille. Psykoterapia on vuorovaikutuksellinen hoito- ja kuntoutusmuoto. Unitcase tarjoaa lisäksi myös työnohjaus- ja konsultaatiopalveluita yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille tavoitteena laadullisesti parempi toiminta työssä. Työnohjaus soveltuu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita oman ammattipersoonansa ja oman työyhteisönsä kehittämisestä.

Hakusana:terapiapalvelut
 
 

Katriinan Kammari TURKU

Terapiapalveluita, työnohjausta

Terapiaa Turun seudulla - Tarjoan voimavarakeskeistä perheterapiaa yksilöille, pariskunnille ja perheille kaikissa erilaisissa elämään liittyvissä, pienissä ja suurissa pulmatilanteissa. Kammari tarjoaa myös voimavarakeskeistä yksilö-, ryhmä- ja työyhteisön työnohjausta. Vastaanottoni sijaitsee os. Jarrumiehenkatu 3 a, 20100 Turku. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä esimerkiksi ikäihmisille.

 
 
 
 

TERAPIAPALVELUT MARIANNE KARTANO HARJAVALTA

Terapiapalveluita

Terapiapalvelut tarjoaa sinulle apua hypnoosin ja mielikuvavalmennuksen keinoin. Haastavissa ja vaikeissa elämäntilanteissa arki saattaa viedä voimat ja ihminen voi jumiutua kielteisiin ajatus- ja toimintamalleihin, eikä omin avuin löydä ratkaisua tilanteeseensa. Tällaisissa elämänvaiheissa ulkopuolinen apu voi olla tarpeen. Myös erilaiset pelot, jännittämiset ja riippuvuudet aiheuttavan monille usein toistuvia pulmatilanteita.

 
 

TerveMinä NAANTALI

Terapiapalveluita

 
 

Ritva Ojanen JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Terapiapalveluita

 
 

A-files balance HELSINKI

Terapiapalveluita

 
 

Mentores OULU

Terapiapalveluita

 
 

SOTERIA RY TAMPERE

Terapiapalveluita

 

Muuta hakua

Terapiapalveluita:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus