:

Terien huoltoa

Terien huolto · terähuolto · terien huoltoa · terähuoltoa · terien huollot · terähuollot · terähuoltoja · terien huoltoja

Hakuehdolla terien huoltoa löytyi yhteensä 13 yritystä.

Piketa Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkoneliike, kodinkonekauppa, kodinkonehuoltoja

Piketa huoltaa ja myy on kodinkoneet, kylmäkoneet ja kiinteistöpesulalaitteet, sekä niihin tarvittavat varaosat ja tarvikkeet Pirkanmaalla. Verkkokaupan kodinkoneiden huolto-oppaasta yllättävän moneen pikkuvikaan löytyy kotikonsti! Asiakaskäyntejä teemme sopimuksen mukaan. Nettikauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomea, auki 24 h! Takuuhuolto mm. seuraaville merkeille: Rosenlew, Gram, Braun, AEG, Electrolux, Husqvarna, Siemens, Zanussi, Bosch ja Miele. Tervetuloa!

Palvelu:kodinkoneiden huolto
Tuote:partakoneen terät
 
 

TERÄMEKA Ky RAUTALAMPI

Terähuoltoa

Terähuolto, hakkurinterät, höylänterät, tasohiontatyöt, vannesahanterät Vannesahanterien teroitus, pyörösahanterien teroitus, pyörösahanterien paloitus

 
 

Kainuun terähuolto oy - terakauppa.fi KAJAANI

Terähuoltoa, teriä

Kainuun Terähuolto on täyden palvelun teräpalvelutalo, josta saat terät sekä huolto ja teroituspalvelut. Palvelemme kaikissa teräasiaohin liittyvissä kysymyksissä. Monipuolinen alan tuntemus, yhteystyökumppaneidemme laadukkaat tuotteet ja huolellinen työmme takaavat teriemme laadun ja toimivuuden. Meiltä löydät terät lähes kaikkiin puuta, metallia ja muovia työstäviin koneisiin: vannesahanterät, kovametalliterät, leikkuunesteet, vahat, kitkanpoistoaineet, teroitustyökalut, pyöröterät ja laikat.

 
 

Teroituspalvelu Sihvo Oy NUORAMOINEN

Terähuoltoa

Veitsenterävää palvelua kaikkiin teroitusta vaativiin kohteisiin ja helposti postitse kotiin! Teroituspalvelu Sihvo Oy toimii Sysmässä. Palvelemme koko Suomen alueella osaavana teroitusalan ammattilaisena. Teroitamme, huollamme ja korjaamme kaikki karvanleikkuukoneet ja -terät, myös kotitalousveitset, sakset ja lihamyllynterät ym. Meiltä saat myös koneet, varaosat ja tarvikkeet trimmaukseen ja karvanajoon: Moser, Oster, Heiniger, Liscop, Delaval ym.

 
 

Nakkilan Terähuolto Oy NAKKILA

Työkalujen valmistaja, terähuoltoa

NAKKILAN TERÄHUOLTO OY on erikoistunut terien teroitukseen mm. murskaimien terät, pituusleikkurin terät, hakettimien terät sekä elintarviketeollisuuden terät. Ammattitaitoinen, yksilöllinen ja luotettava palvelu 30 vuoden kokemuksella on taannut pitkät ja tyytyväiset asiakassuhteet. Soita ja ota yhteyttä!

Kohderyhmä:hakettimien terät, murskaimen terät, bobinointi terät, hakettimen terät, pituusleikkurin terät, elintarviketeollisuuden terät, teriä
 
 

Rauman Terä- ja Pienkonehuolto RAUMA

Pienkonehuoltoa, terähuoltoa

Rauman Terä- ja Pienkonehuolto on Raumalla kairakadulla toimiva puuntyöstöterien erikoisliike. Teroitamme mm. tavalliset ja kovametalliset sirkkelin- ja klapisirkkelin terät, höylän terät, metalli- ja graafisen alan terät sekä puukot ja kirveet. Tuomme maahan Saksalaisia laadukkaita ammattikäyttöön tarkoitettuja kovametallisirkkelinteriä. Myynnissä myös halvempia ns. hobby-teriä. Huollamme pienkoneet, esim. ruohonleikkurit, moottorisahat ja trimmerit.

Hakusana:sirkkelin terät, klapisirkkelin terä, ruohonleikkurin huolto, moottorisahan terät, höylän terät
 

Muuta hakua

Terien huoltoa:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus