:

Tilataksit

Tilataksi · tilataksit · tilatakseja

Hakuehdolla tilataksit löytyi yhteensä 196 yritystä. Tulokset 1—20:

Mikkelin Ulataksi Oy - Taksi Mikkeli MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksikeskus

Tilaa taksi numerosta: 0600 30055. Ylläpidämme tilausvälityskeskusta 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Toimisto sijaitsee Mikkelin keskustassa, Naisvuoren näkötornin juurella. Koulutamme taksinkuljettajia alueellemme. Kalustomme koostuu 1+4 ja 1+6 henkilöautoista ja 1+8 henkilön pikkubusseista, myös pyörätuolivarustuksella. Taksiin unohtuneet arvotavarat toimitamme poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon, pienempiä esineitä voit tiedustella torin taksiasemalta suoraa kuljettajalta.

Hakusana:suuret tilataksit
Palvelu:tilataksi
 

Invataksi A. Grekula Oy OULU

Taksi, palvelutaksi

Ari Grekula on toiminut invataksin kuljettajana vuodesta 1977 ja yrittäjänä vuodesta 1984 lähtien. Invataksi A.Grekula Oy:n liikeidea on tarjota yksilö- ryhmä- ja invakuljetuksia Oulun ja sen ympäristökuntien alueella kuljetusasiakkaiden erityistarpeet huomioiden. Invataksi A. Grekula Oy:n arvoja ovat asiakastyytyväisyys, luotettavuus ja täsmällisyys, jotka takaavat kuljetusasiakkuuksien jatkuvuuden sekä sujuvan yhteistyön asiakkaiden kanssa ja näiden myötä koko yritystoiminnan jat

Palvelu:tilataksi
 

Taksi Tomi Kannisto

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksi, palvelutaksi

Tomi Kanniston taksi on palveluksessanne erityistarpeet huomioiden vuoden jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Taksikuljetuksina henkilö-, ryhmä- ja pyörätuolikuljetukset, sopimus- ja tilausajot. Automme on 4:lle, 8:lle tai 13:lle (invavarustus) matkustajalle, myös pyörätuolihissi. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa Electron, MasterCard, Visa, Diners, American Express ja taksikortti. Tilaukset: 0500 61 61 61.

Palvelu:tilataksi
 

Helsingin Pirssiauto Oy VANTAA

Taksi, tilausajoja

TILAUSAJOT ja VAMMAISKULJETUKSET. Yrityksemme tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kuljetuksia yritys-, edustus- ja messuryhmille sekä vammaiskuljetukset. Pitempikin matka taittuu mukavasti.KELAN ajot laskutamme puolestanne. Vantaan lisäksi toiminta-alue Helsinki, Espoo, Kauniainen sekä tietenkin koko Suomi tarvittaessa. Tervetuloa matkalle mukaan!

Palvelu:tilataksi
 

Rovaniemen Aluetaksi Oy ROVANIEMI

Taksi

Rovaniemen Aluetaksi Oy on Rovaniemen kaupungin alueella toimiva taksien tilausvälitysyhtiö, jonka välitykseen kuuluu noin 70 autoa. Palvelumme toimii 24h/vrk. Kalustomme on korkealuokkaista ja ammattitaitoiset sekä kielitaitoiset kuljettajamme tekevät teidän matkastanne turvallisen ja miellyttävän. Ikkunamainokset takseihin myy Rovaniemen Aluetaksi Oy.

Palvelu:Tilataksi
 

Taksiasema Suomussalmi SUOMUSSALMI

Taksi

Suomussalmen taksiasema palvelee 24h/7vrk Keskus puh.0600398700. Puhelun hinta klo 6-20 1,16e+pvm klo 20-6 1,40e+pvm. Tätä kautta voitte tilata myös tilataksit/bussitaksit 1+8 yrityksille ja ryhmille. Invataksit pyöratuoli ja paarivarustuksilla. Kelan korvaamat matkat puh. 0600398008.

Palvelu:Tilataksi
 
 

Taksi O. Heino Ky ORIMATTILA

Taksi

Käytössämme on 4 kpl 1+8 hengen taksia, joista 3 invavarustuksella, 1+14 hengen matalalattiabussi ja 1+16 paikkainen linja-auto, meiltä myös kiireettömät paarikuljetukset.

Palvelu:tilataksi
 
 

Taksikuljetus Oy HELSINKI

Taksi, tilausajoja

Tarjoamme asiakkaittemme käyttöön takseja, tilatakseja, pikkubusseja ja linja-autoja ammattitaitoisine kuljettajineen kaikkiin henkilökuljetuksiin lähelle ja kauas.

Palvelu:tilataksi
 
 

HM-Liikenne Oy KEMINMAA

Tilausliikennettä

HM-liikenne on Keminmaalla toimiva tilausajoa tuottava yritys. Meiltä saatte ammattitaitoista sekä ystävällistä palvelua vuosien kokemuksella. Toiminta on keskittynyt Meri-Lapin alueelle: Kemi, Tornio, Keminmaa. Tarvittaessa pidempikin matka onnistuu. Kalustomme koostuu kahdesta Mercedes-Benz 1+16 paikkaisesta Sprinter pikkubussista sekä Mercedes-Benz 1+8 paikkaisesta tila-autosta ja VW Transporter 1+8 paikkaisesta tila-autosta. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:tilataksi
 
 

Taksipalvelu Star Cab Oy - Mikkelin invataksi - Mikkelin palvelutaksit MIKKELI

Taksi, tilausajoja, tilataksipalveluja, invataksi

Palvelumme kattavat vaativien henkilökuljetusten osaamisen pyörätuolissa, paareilla tai taksinpenkillä. Kauttamme saatte invakuljetukset ammattitaidolla. Oletpa matkalla lennolle, laivalle, messuille, ottelumatkalle tilataksilla, olemme palveluksessasi toivomustesi mukaan.

Palvelu:tilataxi, tilataksi
 
 

Raumair Oy RAUMA

Taksikuljetusta, kuriiripalveluja

Hoidamme henkilöauto- ja pikkubussi-kalustolla 1 + 16h henkilö- ja kuriirikuljetuksia Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoasemilta, Raumalta ja Raumalle. Sopimushinnat lentoyhtiöiden kanssa. Sopimukset koskevat Raumalaisia yhteistyökumppaneita. Hoidamme myös yksilöityjä asiakaskuljetuksia. Hintakyselyt ja tilaukset voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: raumair@raumair.fi.

Palvelu:tilataksi
 
 

Rissalan Tila SYVÄNNIEMI

Maatilamatkailua, maatilamajoitusta

Viihtyisä, ympärivuotinen maatilamajoitus marjatilalla kalaisan ja puhtaan Valkeinen-järven rannalla. Tule ja viihdy uudessa saunamökissä! Tarjoamme myös kuljetuspalvelua tilataksilla ja kesällä sesonkiaikaan tuoreita ja raikkaita vadelmia. Tervetuloa!

Palvelu:tilataksi
 
 

Kuljetuspalvelu S & P Avikainen kommandiittiyhtiö MIKKELI

Taksi, taksipalveluja, ryhmämatkoja, ohjelmapalveluja

Ajossa kaksi hyvin varusteltua 1+8 sekä 1+9 tilataksia. Suunnitteletpa sitten lyhyttä tai pitkää yksityismatkaa, ryhmämatkaa kotimaahan tai vaikkapa esim. Karjalaan kotiseutuja katsomaan, niin soita Samulle 0400-651 168 ja pyydä tarjous. Muista myös kysyä ohjelmapalveluita.

Hakusana:tilataksi
 
 

Palvelutaksi Nykänen Ky LAHTI

Taksi

Ammattitaitoista kuljetuspalvelua Lahdessa ja lähialueilla jo vuodesta 1995!

Palvelu:tilataksi
 
 

Jämsän Taksi JÄMSÄ

Taksikeskus, taksipalveluja

Jämsän taksiasema palvelee 24 h vuorokaudessa! Luotettavaa taksipalvelua!

Hakusana:tilataksi
 
 

Raseborgs Taxi & Buss Ab DRAGSVIK

Tilausajoja

Taxitransporter i Raseborgtrakten. Taksipalvelut Raaseporin alueella. Raseborgs Taxi & Buss Ab tarjoaa niin perinteisen taksikyydin 1+4 paikkaisella taksilla, tilausajot 1+16 paikkaisella minibussilla. 1+8 paikkaisella invataksilla kuljetamme erityistarpeita tarvitsevat asiakkaat. Palvemme kellon ympäri. Asiakkaitamme palvelemme sekä suomen, että ruotsin kielellä.

Hakusana:tilataksi
 
 

Airport Taxi Rovaniemi ROVANIEMI

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Airportbus.fi - edullisesti ja nopeasti kaupungista kentälle ja kentältä kotiin. Meidän kautta myös kuljetukset Rovaniemeltä koko Lappiin, hiihtokeskuksiin esim. Ylläs, Levi, Saariselkä, Luosto-Pyhätunturi, Suomu ja Salla. Tarjoamme lisäksi monipuolista kuljetuspalvelua ja tilausajoa ympäri Suomen. Lisätietoa palveluistamme saat kotisivuiltamme. Soita ja tilaa turvallinen kyyditys!

Hakusana:tilataksit, tilatakseja
 
 

Turun Taksikeskus Oy TURKU

Taksi

Syntyperäinen turkulainen, Turun Taksikeskus Oy välittää!Kaupungin parhaat kyydit luotettavasti ja joustavasti aina sopivalla autolla. Myös 1+8 henkilön tilataksit ja 1+16 pikkubussit. Soita ja kysy lisää, myös ennakkotilaukset!

Palvelu:tilataksi
 
 

Invataksi ja tilausliikenne Jalonen Oy PERNIÖ AS

Taksi, taksipalveluja

Invataksi ja tilausliikenne Jalonen Oy tarjoaa ammattitaitoisia ja luotettavia taksi ja tilausliikennepalveluita Salon seudulla.

Hakusana:tilataksi
 
 

Taksi Loviisa LOVIISA

Taksi, taksipalveluja

Tilaa taksi kotiovelle numerosta 050 355 5677. Kalustoomme kuuluu taksit 1+8-paikkainen VW Caravelle. Tilausajot teemme sopimushinnoilla pidemmällekkin, tilausajojen tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen tilaa@taksiloviisa.fi. Tavarakuljetukset teemme pakketiautolla sopimuksen mukaan. Soita ja kysy lisää 050 355 5677.

Palvelu:tilataksi
 

Muuta hakua

Tilataksit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus