:

Tilausajoja

Tilausajo · tilausajoa · tilausajot · tilausajoja

Hakuehdolla tilausajoja löytyi yhteensä 553 yritystä. Tulokset 21—40:

 

HM-Liikenne Oy KEMINMAA

Tilausliikennettä

HM-liikenne on Keminmaalla toimiva tilausajoa tuottava yritys. Meiltä saatte ammattitaitoista sekä ystävällistä palvelua vuosien kokemuksella. Toiminta on keskittynyt Meri-Lapin alueelle: Kemi, Tornio, Keminmaa. Tarvittaessa pidempikin matka onnistuu. Kalustomme koostuu kahdesta Mercedes-Benz 1+16 paikkaisesta Sprinter pikkubussista sekä Mercedes-Benz 1+8 paikkaisesta tila-autosta ja VW Transporter 1+8 paikkaisesta tila-autosta. Soita ja kysy lisää!

Hakusana:tilausajot
 
 

Magnus Buss & Taxi (på svenska) TAMMISAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Charterresor i Finland och utomlands med vår omfattande busspark. Kundvänlig betjäning i sällskap med vår språkkunniga och angenäma personal. Vi sköter även om bitjänster och andra angelägenheter som hör till ett resande med heltäckande arrangemang. Ha en njutbar resa!

 
 

Charter bus Engsbo Ab Oy ÖVERMALAX

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Charter Bus Engsbo tilausliikennettä kotimaassa ja ulkomailla. Liikennöimme kuutta 16-54 paikkaista linja-autoa ja minibussia. Yhdessä minibussissa inva-varustus. Tarvittaessa hoidamme myös laivaliput, hotellit, päivälliset, aamiaiset yms asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme mukavuutta, turvallisuutta ja ammattitaitoiset kaksikieliset kuljettajat. Linja-autoyritys sijaitsee Vaasan eteläpuolella ja on ehtinyt liikennöidä suuressa osassa Suomea sekä Baltiaa, Puolaa, Venäjää, Norjaa ja Ruotsia.

 
 

Charter bus Engsbo Ab Oy (på svenska) ÖVERMALAX

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Företaget söder om Vasa har i dag sex stycken bussar med plats för 16-54 personer samt minibuss. Minibussen har utrustning för handikapptransport. Företaget kör charterresor i Finland och utomlands. Vid behov sköter vi även om båtbiljetter, hotell, middagar, morgonmål o. likn. enligt kundens önskemål. Vi erbjuder bekväma, säkra transporter med skickliga tvåspråkiga chaufförer. Bussbolagets resor har redan företagits i stora delar av Finland samt Baltikum, Polen, Ryssland, Norge och Sverige.

 
 

Taksipalvelu Star Cab Oy - Mikkelin invataksi - Mikkelin palvelutaksit MIKKELI

Taksi, tilausajoja, tilataksipalveluja, invataksi

Palvelumme kattavat vaativien henkilökuljetusten osaamisen pyörätuolissa, paareilla tai taksinpenkillä. Kauttamme saatte invakuljetukset ammattitaidolla. Oletpa matkalla lennolle, laivalle, messuille, ottelumatkalle tilataksilla, olemme palveluksessasi toivomustesi mukaan.

Palvelu:tilausajo
 
 

Raumair Oy RAUMA

Taksikuljetusta, kuriiripalveluja

Hoidamme henkilöauto- ja pikkubussi-kalustolla 1 + 16h henkilö- ja kuriirikuljetuksia Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentoasemilta, Raumalta ja Raumalle. Sopimushinnat lentoyhtiöiden kanssa. Sopimukset koskevat Raumalaisia yhteistyökumppaneita. Hoidamme myös yksilöityjä asiakaskuljetuksia. Hintakyselyt ja tilaukset voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla: raumair@raumair.fi.

Palvelu:tilausajot
 
 

Tilausliikenne E Karhu Ky KITEE

Kauppakamarin jäsen

Tilausajoja, ryhmämatkoja

Olemme täyden palvelun ryhmä- ja tilausmatkojen järjestäjä. Tarjoamme asiakkaan toivomuksen mukaista kuljetusta pienryhmille tai jopa 200 henkilön ryhmille. Järjestämme matkoja. Matkaamme myös Suomen rajojen ulkopuolelle, erityisesti Venäjän Karjalaan. Meillä on matkatoimisto-oikeudet. Huolehdimme tarvittaessa ohjelmapalveluista, ruokailuista, majoituksesta ja hankimme viisumit sekä kaikki tarvittavat luvat ja paperit. Esa Karhu 040 557 5396 ja Liisa Karhu 050 536 6966. Lisätietoa kotisivuilta.

 
 

Toreniuksen Liikenne Oy HELSINKI

Linja-autoliikennettä, tilausajoja

Toreniuksen Liikenne Oy on rekisteröitynyt matkanjärjestäjä (nr 95/95/MJ). Järjestämme vuosikymmenten kokemuksella laadukkaita ryhmämatkoja. Meillä on tieto parhaista kohteista, taukopaikoista ja kyky suunnitella aikataulut sopiviksi. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki matkaan liittyvät varaukset ja palvelut. Valittavana on 16 ja 50 paikkaiset bussit. Kysy lisää, niin räätälöimme juuri sinun ryhmäsi toiveiden mukaisen matkan!

Hakusana:tilausajo
 
 

Porin Tilausajo Oy PORI

Kauppakamarin jäsen

Tieliikenteen tavarankuljetusta

Porin Tilausajo Oy on 1959 perustettu autoilijoiden omistama kuljetusliike, josta on tullut ajan saatossa olennainen osa porilaista talouselämää. On kyseessä sitten rakennus, tietyö, teollisuuslaitos toimintoineen, satamaliikenne tai yksityishenkilön risukuorma, useimmiten mukana on yhtiömme autoja. Olemme Porin Tilausajossa ymmärtäneet asian niin, että osaamisemme pitää kattaa maantiekuljettamisen koko kirjo, sloganimme mukaisesti, kirjekuoresta laivalohkoon.

Hakusana:tilausajot
 
 

Nevakivi Oy PUDASJÄRVI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Linja-autoliikennettä

Nevakivi Oy on tilausajoihin, linjaliikenteeseen sekä koululaiskuljetuksiin keskittynyt yritys. Yritys harjoittaa linjaliikennettä Oulun ja Koillismaan alueella. Tilausajot suoritetaan laadukkaasti varustetuilla turistibusseilla niin lähelle kuin kauaskin. Lähes 80-vuotinen liikennöinti jatkuu, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuunnellen ja kunnioittaen. Aikataulut ja reitit löydät kotisivulinkkimme kautta. Sivuiltamme löydät myös virtuaaliesittelyn autoistamme. Tervetuloa tutustumaan!

Palvelu:tilausajo
 
 

Pertunmaan Linjaliikenne Ky KUORTTI

Linja-autoliikennettä, tilausajoja

Luotettavaa tilausajo- ja linja-autoliikennepalvelua joka säällä alkaen vuodesta 2001. Tilausajoliikenteessä on käytettävissä kaksi 50 paikkaista, yksi 25 paikkainen ja kolme 17 paikkaista bussia. Mukavuusvarusteina kaikissa 50 paikkaisissa autoissa on mm. videot ja wc:t. Soita ja kysy palveluistamme. Lisätietoa löydät kotisivulinkin kautta!

Palvelu:tilausajo, tilausajoliikennettä
 
 

Busstrafik Widjeskog - Linja-autoliikenne Widjeskog SMÅBÖNDERS

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Yrityksellämme on tilausajoihin 19-54 - paikkaisia linja-autoja. Tämän lisäksi yrityksellä on linja-liikennettä Teerijärvelle, Kruunupyyhyn ja Kokkolaan. Tilausajomme palvelee koko Kokkolan seudulla.

Palvelu:kotimaan tilausajot
 
 

Vesilahden Liikenne Ky NARVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausliikennettä

Vesilahden Liikenne Ky - tien päällä, turvallisesti. Asemapaikkamme sijaitsee pienessä ja kauniissa Vesilahden kunnassa, noin 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Teemme tilausajoja, koululaiskuljetuksia sekä valmismatkatoimintaa kotimaan ja naapurimaiden alueilla. Käytössämme on kaksi 50 hengen tilausajobussia kaikilla mukavuuksilla, paikallisliikennebussi sekä kaksi pikkubussia pienimuotoisempiin kuljetustarpeisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:tilausajo
 
 

Autopurkaamo Harri Salo-Taksi Harri Salo KUIVASKYLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopurkaamo

Olemme virallinen romuautojen vastaanottopiste. Otamme vastaan romuautot, sekä myymme auton vara- ja purkuosia sekä renkaita. Meillä myös kattava taksipalvelu 24 h/vrk henkilöautolla, 1+8 hengen tilatakseilla ja 1+16 hengen sekä uutuutena 1+26 hengen pikkubussilla tilausliikenteessä.Uutuus! Kulje tyylikkäästi limusiinilla! Soveltuu hyvin hääkuljetuksiin tai polttareihin. Palveluun kuuluu auton lisäksi kuljettaja. Ota Yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:tilausajo
 
 

Kuljetuspalvelu S & P Avikainen kommandiittiyhtiö MIKKELI

Taksi, taksipalveluja, ryhmämatkoja, ohjelmapalveluja

Ajossa kaksi hyvin varusteltua 1+8 sekä 1+9 tilataksia. Suunnitteletpa sitten lyhyttä tai pitkää yksityismatkaa, ryhmämatkaa kotimaahan tai vaikkapa esim. Karjalaan kotiseutuja katsomaan, niin soita Samulle 0400-651 168 ja pyydä tarjous. Muista myös kysyä ohjelmapalveluita.

Hakusana:tilausajot
 
 

Matka-Kyllönen Oy KUHMO

Tilausliikennettä

Matka-Kyllönen Oy tarjoaa tilaus- ja linjaliikennettä. Matkatoimisto tarjoaa lomamatkoja, ryhmämatkoja ja Karjalanmatkoja. Kauttamme myös viisumipalvelut. Järjestämme bussimatkan niin kotimaahan kuin myös ulkomaille. Tarpeittesi mukaan valittavana on 20, 23, 24 paikkaiset pikkubussit ja 50, 59 paikkaiset isot bussit. Soita ja kysy lisää.

Palvelu:tilausajot Kuhmo
 
 

Tilausmatka Roine Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Tilausmatka Roine Oy - Koulukyytejä, tilausajoa ja palveluliikennettä pääsääntöisesti Lohjan alueella, mutta koulukyytejä tehdään myös Siuntiossa sekä muuta tilausajoa ympäri Suomea - aina asiakkaan tarpeen mukaan.

 
 

Sepän Lomapalvelut - Anni ja Tapani Seppä SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lomakeskus, taksipalveluja, majoitusta, maatilamatkailua, lomahotelli, lomahuoneistojen vuokrausta

Paistaa tai pakastaa meillä viihdyt!Vuokrattavana ympäri vuoden tasokkaita 6 hengen hirsimökkejä.Meiltä saat myös taksi- ja tilausajopalvelut. Sijaitsemme kalaisan Sävijärven rannalla Suodenniemellä. Tutustu palveluihimme kotisivuilta!!

Palvelu:tilausajo
Yhteystiedot: Taksi -ja Tilausajot
040 745 0884

 
 

Cab Line VIHTI

Tilausliikennettä, tilausajoja

Mihin tahansa, milloin tahansa, miten monta henkilöä tahansa – tilausajot aina erityisen joustavasti, luotettavasti ja laadukkaasti. Cab line tarjoaa taksipalvelut Lohjan, Vihdin ja Helsingin alueella luotettavasti ja ammattitaidolla. Lisäksi tarjoamme renkaillesi lämpimän kausisäilytyksen.

 

Muuta hakua

Tilausajoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus