:

Tilauslinja-autoja

Tilauslinja-auto · tilauslinja-autot · tilauslinja-autoja

Hakuehdolla tilauslinja-autoja löytyi yhteensä 42 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Dahl-Linjaliikenne Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Dahl-linjaliikenne Oy tilausajokuljetuksia vuodesta 1962 alkaen. Lentokenttäkuljetukset Kokkolan ja Kruunupyyn välillä! Tilausajot ryhmille ja matkanjärjestäjäpalvelut. Teemme yhteistyötä Kokkolan Matkatoimiston kanssa. Järjestämme tilausmatkoja kotimaahan, Venäjälle, Eurooppaan ja ympäri maailmapalloa. Kalustoomme kuuluu yksi 16 hengen minibussi, kaksi 50 hengen bussia sekä yksi 58 hengen bussi. Automme ovat turvallisia ja hyvin varustettuja. Uutta autoissamme langaton internet yhteys.

Palvelu:tilausbussi
 
 

Ab Oskar Haglund Oy VAASA

Linja-autoliikennettä

Ab Oskar Haglund Oy Pohjanmaalainen linja-autoyritys jonka kotipaikka on Vaasa, vuodesta 2004 lähtien. Linja-autoyritys on perustettu vuonna 1951. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista tilausajopalvelua. Toimialue lähtee Vaasasta ja palaa Vaasaan Meiltä löytyy myös muunneltavissa oleva Volvo Carrus invabussi, joka mahdollistaa esteettömän liikkumisen pyörätuoliasiakkaille Meillä on tasokas bussikalusto käsittäen 38-, 45-, 50-, 52- sekä 60-paikkaiset Comfort Plus varustellut turistib

Palvelu: tilausbussi
 
 

Matkalaiho KAUSALA

Tilausajoja

Teemme ammattitaitoista tilausliikennettä koko Suomen alueella, pääasiassa Kouvola, Lahti, Kuusankoski, Kotka, Hamina. Käytössämme on 10 hengen invavarusteisesta bussista 50 hengen turistibussiin oleva kalusto. Jokaisessa autossamme on ilmastointi. Ryhmämatkat, tilausmatkat, luokkaretket, Venäjän matkat, invakuljetukset turvallisesti. Ota yhteyttä Jukka Laiho p. 0400 753 905 ja kysy lisää!

Työvälineet:tilausbussi
 
 

Taksikuljetus Oy HELSINKI

Taksi, tilausajoja

Tarjoamme asiakkaittemme käyttöön takseja, tilatakseja, pikkubusseja ja linja-autoja ammattitaitoisine kuljettajineen kaikkiin henkilökuljetuksiin lähelle ja kauas.

Palvelu:tilausbussi
 
 

A. Kyllönen Oy - Kattilinjat KUHMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Linja-autoliikennettä, tilausajoja

A. Kyllönen - Laatumatkat Laatubusseilla! Tilausajot ja ryhmämatkat nykyaikaisilla ilmastoiduilla turistibusseilla. Kalustossa 13 mukavuuksin varusteltua linja-autoa. Matkailupalveluita hoitaa Linja-autoliike A.Kyllönen, Kainuun Matkatoimisto Oy, Kuhmossa sekä linja-autoliike Kattilinjat Sotkamossa. Kattilinjat on toiminut Sotkamo - Vuokatin henkilökuljetuksissa yli 15 vuotta. Finnairin lennoille ja lennoilta kulkeva bussimme on tästä ollut näkyvin esimerkki.

Palvelu:tilausbussi
 
 

Charter bus Engsbo Ab Oy ÖVERMALAX

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilausajoja

Charter Bus Engsbo tilausliikennettä kotimaassa ja ulkomailla. Liikennöimme kuutta 16-54 paikkaista linja-autoa ja minibussia. Yhdessä minibussissa inva-varustus. Tarvittaessa hoidamme myös laivaliput, hotellit, päivälliset, aamiaiset yms asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme mukavuutta, turvallisuutta ja ammattitaitoiset kaksikieliset kuljettajat. Linja-autoyritys sijaitsee Vaasan eteläpuolella ja on ehtinyt liikennöidä suuressa osassa Suomea sekä Baltiaa, Puolaa, Venäjää, Norjaa ja Ruotsia.

Hakusana:tilausbussit, tilauslinja-autoja
 
 

Toreniuksen Liikenne Oy HELSINKI

Linja-autoliikennettä, tilausajoja

Toreniuksen Liikenne Oy on rekisteröitynyt matkanjärjestäjä (nr 95/95/MJ). Järjestämme vuosikymmenten kokemuksella laadukkaita ryhmämatkoja. Meillä on tieto parhaista kohteista, taukopaikoista ja kyky suunnitella aikataulut sopiviksi. Hoidamme tarvittaessa myös kaikki matkaan liittyvät varaukset ja palvelut. Valittavana on 16 ja 50 paikkaiset bussit. Kysy lisää, niin räätälöimme juuri sinun ryhmäsi toiveiden mukaisen matkan!

Hakusana:tilausbussi
 
 

Pertunmaan Linjaliikenne Ky KUORTTI

Linja-autoliikennettä, tilausajoja

Luotettavaa tilausajo- ja linja-autoliikennepalvelua joka säällä alkaen vuodesta 2001. Tilausajoliikenteessä on käytettävissä kaksi 50 paikkaista, yksi 25 paikkainen ja kolme 17 paikkaista bussia. Mukavuusvarusteina kaikissa 50 paikkaisissa autoissa on mm. videot ja wc:t. Soita ja kysy palveluistamme. Lisätietoa löydät kotisivulinkin kautta!

Palvelu:tilausbussit, tilauslinja-autoja
 
 

Tilausliikenne Kokko Oy RAJAMÄKI

Tilausliikennettä, tilausajoja

Tilausliikenne Kokko Oy tarjoaa laadukkaat tilausajot vuosien tuomalla vankalla kokemuksella. Kalustomme on monipuolinen, joten pystymme kuljettamaan niin pieniä kuin isompiakin ryhmiä. Teemme bussi- ja pakettimatkoja Suomen lisäksi myös ulkomaille. Asiakkaan täysi tyytyväisyys on meille kaikkein tärkeintä. Sen vuoksi otammekin asiakkaamme aina mukaan suunnitteluprosessiin. Tilaa luotettava ja laadukas tilausajo ammattilaisilta - ota yhteyttä!

Palvelu:tilausbussi
 
 

Tilausliikenne Kärkkäinen Oy SAARIJÄRVI

Tilausliikennettä, tilausajoja, tilauslinja-autoja, tieliikenteen tavarankuljetusta

Tilausliikenne Kärkkäinen tarjoaa ammattitaitoiset henkilökuljetuspalvelut. Liikennöinti enimmäkseen Saarijärven seudulla mutta tilausajoa voi varata ympäri Suomea.

 
 

Tilataksi Piirainen Tuomo LENTIIRA

Taksi, tilausajoja

Tilataksi Tuomo Piiraisella on henkilötaksi ja tilabussi 1 + 8 hlö:lle. Pyörätuolivarustus. Matkusta mukavasti ilmastoiduissa autoissamme. Ajan tilausajoja ryhmille, yritysvieraille, kokousmatkoja, ym. muita ryhmämatkoja. Ajan myös Kajaanin lentokentälle ja Kontiomäen rautatieasemalle tarvittaessa. Erikoisuutena Venäjän matkat. Minulla on kokemusta järjestää tarvittaessa viisumit, majoitukset ja ruoat. Varaukset Tuomo puh. 0400386214 Tilausbussi: puh. 0400724694. Matkusta mukavasti!

Hakusana:tilausbussi
 

Muuta hakua

Tilauslinja-autoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus