:

Timanttitöitä

Timanttityö · timanttityöt · timanttitöitä

Hakuehdolla timanttitöitä löytyi yhteensä 44 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen Timanttiporaus Oy VALKEAKOSKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Timanttiporausta, timanttisahausta

Teemme timanttiporaukset ja timanttisahaukset sekä purkutyöt aliurakointina Pirkanmaan sekä Hämeen alueella mm. rakennusliikkeille. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Hakusana:timanttityöt
 
 

Saneeraus ja maalaus Erander Oy PAATTINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, vesieristystä, korjausrakennusta, saneeraustöitä

Eranderissa keskitytään osaamiseen ja korkeaan työnlaatuun. Työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat vesieristyssertifikaatit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Toteutamme asunto-osakeyhtiönne linjasaneeraukset sekä kauppojen ja liiketilojen rakennussaneeraukset kuten myös omakotitalojen sähkötyöt ja lvi-työt Turun lisäksi koko Lounais-Suomen alueella. Olemme rakennussaneerauksen ja uudisrakentamisen kokonaisvaltainen ammattilainen. Soittamalla saat lisätietoa!

Hakusana:timanttityöt
 
 

Timanttityö Huttunen Oy KUOPIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Timanttiporausta, timanttisahausta

Timanttityö Huttunen Oy on vuonna 2003 perustettu timanttiporaukseen, timanttisahaukseen, purkutöihin ja kaivuutöihin erikoistunut rakennusliike. Myös Bobcat-työt, piikkaukset ja vaijerisahaukset. Katso lisätietoa palveluistamme kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Palvelu:Timanttityöt
 
 

Timanttiporaus TH Oy PORVOO

Timanttiporausta, timanttisahausta

Teemme timanttiporaukset ja timanttisahaukset vuosien kokemuksella uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimimme lähinnä Uusimaalla (Porvoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Riihimäki, Kirkkonummi, Loviisa) ja Lahden alueella. Palvelemme niin yksityisiä, rakennusliikkeitä kuin julkista sektoriakin. Kun tarvitset luotettavan ammattilaisen timanttiporauksiin tai -sahauksiin, ota yhteyttä!

Palvelu:timanttityöt
 
 

Imatran Timanttityöt IMATRA

Purkutöitä

Imatran Timanttitöiden päätoimialaa on timantti- ja purkutyöt. Palveluihimme kuuluvat rakennus- ja aliurakointipalvelut, purkutyöt, timanttileikkaukset ja -poraukset, hiontapalvelut, piikkaukset, jyrsinnät sekä apumiespalvelut. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet ja yksityishenkilöt. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella (Imatra - Lappeenranta), mutta sopimuksen mukaan myös koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:timanttityöt
 
 

Joen Timanttityö Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Timanttisahausta

Joen Timanttityö Oy on Joensuun seudulla toimiva yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat: - Timanttiporaukset,Timanttisahaukset,Pienkuormaajapalvelut,Piikkaukset. Yrityksen erityisosaamisena voidaan mainita työt ahtaissa tiloissa. OTA YHTEYTTÄ, KYSY JA TEE TYÖTARJOUS!

 
 

Kärkiporaus MÄNTSÄLÄ

Timanttiporausta, timanttisahausta

Timanttisahaukset ja timanttiporaukset kaikkiin työkohteisiin.

Palvelu:timanttityö
 
 

Timanttityö KK Oy HELSINKI

Erikoisalarakennusta, timanttiporausta

Timanttityö KK Oy on timanttiporauksiin ja -sahauksiin erikoistunut yritys. Hoidamme timanttityöt kitkattomasti alusta loppuun kilpailukykyisin hinnoin. Käsipiikkaukset sähkö- ja paineilmakalustolla ovat myös osa palveluamme.

 
 

Timanttityöt P. Nieminen Oy PORI

Timanttiporausta

TIMANTTITYÖT P. NIEMINEN OY on timanttiporaus ja -sahaus alan yritys Porissa. Teemme myös purkutyöt ammattitaidolla. Rakennustoiminta ja maanrakennustyöt kuuluvat myös palveluihimme pienimuotoiset räjäytystyöt. Palveluumme kuuluvat: - Timanttiporaukset - Sahaukset - Purkutyöt - Piikkaukset - Pienimuotoiset räjäytystyöt

 
 

Turun Timanttipalvelu Oy TURKU

Timanttisahausta

Teemme timanttiporaukset ja timanttisahaukset vuosien kokemuksella uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimimme lähinnä Turun alueella. Palvelemme niin yksityisiä, rakennusliikkeitä kuin julkista sektoriakin. Kun tarvitset luotettavan ammattilaisen timanttiporauksiin tai timanttisahauksiin, ota yhteyttä!

Palvelu:timanttityö
 

Muuta hakua

Timanttitöitä:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus