:

Toimistopalveluita

Toimistopalvelu · toimistopalvelut · toimistopalveluja · toimistopalveluita

Hakuehdolla toimistopalveluita löytyi yhteensä 194 yritystä. Tulokset 1—20:

Mikkelin Ulataksi Oy - Taksi Mikkeli MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Taksikeskus

Tilaa taksi numerosta: 0600 30055. Ylläpidämme tilausvälityskeskusta 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Toimisto sijaitsee Mikkelin keskustassa, Naisvuoren näkötornin juurella. Koulutamme taksinkuljettajia alueellemme. Kalustomme koostuu 1+4 ja 1+6 henkilöautoista ja 1+8 henkilön pikkubusseista, myös pyörätuolivarustuksella. Taksiin unohtuneet arvotavarat toimitamme poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon, pienempiä esineitä voit tiedustella torin taksiasemalta suoraa kuljettajalta.

Yhteystiedot: Toimistopäällikkö - Toimistopalvelut, Taksitoimisto avoinna arkisin 9-15
015 321 850

 

Coor Service Management ESPOO

Siivouspalveluita, kiinteistöpalveluja, teollisuuspalveluita, Teräsrakentaminen

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työllistämme noin 1000 henkilöä eri puolilla Suomea.

Palvelu:toimistopalvelut
 

Oulun Toimistogalleria Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, toimistohotelli

Oulun Toimistogalleria Oy on täyden palvelun toimistohotelli ja tilitoimisto, joka sijaitsee aivan Oulun keskustassa. Toimistohuoneet ovat valmiiksi kalustettuja ja meiltä voi myös vuokrata neuvottelutilan tarpeen mukaan. Meiltä saatte myös kaikki taloushallinnon palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja verosuunnitteluun.

Hakusana:toimistopalvelut
 
 

Tilitoimisto Kivi JYVÄSKYLÄ

Tilitoimisto

Tarjoamme yrityksille tilitoimisto- ja toimistopalveluita ammattitaidolla. Ota yhteyttä!

Palvelu:Toimistopalvelut
 
 

Ramekon Oy HELSINKI

Arkisto, asiakirjojen tuhoamista

Ramekon Oy tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille mm. seuraavat palvelut: paperin, arkistojen ja diskettien tuhous sekä asiakirjahävitykset.

Palvelu:toimistopalvelut
 
 

ppshp - Oulaskankaan sairaala OULAINEN

Sairaala

Yhteystiedot: HALLINTO-JA TOIMISTOPALVELUT:

(08) 429 7511 (fax)

 
 

Suuruspää Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Toimitilojen vuokrausta, kokoustilojen vuokrausta, toimistotila

Yrityskeskus Pisparanta, Rantatie 27 tarjoaa toimivia ja muunneltavia toimitiloja monenlaiseen käyttöön. Valittavissa on tiloja 14 neliömetristä aina 40 neliömetriin saakka. Kätevästi samassa rakennuksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat tasokkaat kokous- ja saunatilamme. Lisäksi laadukas ravintola Kokkipoika lounas- ja pitopalveluineen sijaitsee alakerrassamme.

Palvelu:toimistopalvelut
 
 

Tili ja Laskenta Heikkinen Oy KALAJOKI

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Olemme vuonna 1993 perustettu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella oli kysymyksessä kirjanpidot, tilinpäätökset, yritysten perustamiset, veroilmoitukset, maksuliikenteen hoito, talouspäällikköpalvelut tai muut taloushallinnon asiat. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! We serve in english too!

Palvelu:toimistopalvelu
 
 

Toimistopalvelu Leino NAANTALI

Tilitoimisto, isännöintipalveluja

Vuonna 2000 perustettu tili- ja isännöitsijätoimisto tarjoaa kaikki taloushallinnon peruspalvelut asiantuntevasti niin pienyrityksille, yhteisöille kuin yksityisille henkilöille.

 
 

Tilitoimistopalvelut Meritili Oy KOTKA

Tilitoimisto

Tilitoimistopalvelut Meritili on vuonna 2004 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee keskellä Kotkan ydinkeskustaa. Olemme erityisesti pk-yrityksiin sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöihin erikoistunut palveluntarjoaja.

Palvelu:toimistopalvelut
 
 

Ylläksen Toimistopalvelu YLLÄSJÄRVI

Kirjanpitoa, toimistopalveluja

Ylläksen Toimistopalvelu tarjoaa monipuolisia toimistopalveluja yrityksille ja yhteisöille Ylläsjärven ja lähikuntien alueella. Ydinosaamistamme ovat laskutuspalvelu, kirjanpitopalvelu ja muut toimistopalvelut.

 
 

Faktacount HELSINKI

Tilitoimisto, kirjanpitoa

FaktaCount tarjoaa yrityksille uuden täyden palvelun taloushallinnon, siihen liittyvän neuvonnan sekä kattavan verotuksen ja yritysjärjestelyjen konsultoinnin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Lassilassa. Lisäksi saat kauttamme tilintarkastuksen, talouscontroller- ja liikejuridiikan palvelut. FaktaCount on täyden palvelun tilitoimisto, joka kuuluu osana Fakta-yhtiöt konserniin. Kyseessä on Taloushallintoliiton auktorisoima toimisto. Fakta-yhtiöt on perustettu 1977.

Palvelu:toimistopalvelut
 
 

TK-Taloushallinto Oy JURVA

Tilitoimisto

TK-Taloushallinto Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti kaikki taloushallinnon palvelut. Meillä yrityksesi taloushallinto on osaavissa ja kokeneissa käsissä.

Palvelu:Toimistopalvelut
 
 

A & O Tili- ja Toimistopalvelu Oy TURKU

Tilitoimisto

Olemme vuonna 1994 perustettu tilitoimisto. Tarjoamme ammattitaidolla taloushallinnon palveluita pk-yrityksille. Kun olet perustamassa yritystä ammattitaitoinen kirjanpitäjä auttaa monessa sinua askarruttavassa kysymyksessä. Peruskirjanpidon lisäksi hoidamme kustannuslaskennan ja yhtiömuodon vaihdokset. Olemme mukanasi koko yrityksen elinkaaren ajan. Ota yhteyttä niin löydämme juuri sinun liiketoimintaasi sopivan vaihtoehdon kirjanpidolle. Arto Keskinen, 050-552 9191 tai 02-251 6670.

 
 

Toimistopalvelu Teljä Ky KOKEMÄKI

Kirjanpitoa

Kaikki Taloushallinnon palvelut vankalla ammattitaidolla! Soita ja kysy lisää.

 
 

Kauppatorin Taloushallinto Oy HELSINKI

Tilitoimisto

Helsingissä toimiva täyden palvelun tilitoimisto. Meidän palveluihin kuuluu kaikki tilitoimistojen valikoima mm: palkanlaskenta, osto- ja myyntirekonstra, tilintarkastukset sekä monenlaiset taloushallinnon paketit! Neuvomme myös liiketoiminnan kehittämisessä! Ota rohkeasti yhteyttä!

Palvelu:Toimistopalvelut
 
 

Kalajoen kaupunki - Tekniset palvelut KALAJOKI

Kauppakamarin jäsen

Teknisiä palveluita

Yhteystiedot: Hallinti ja toimistopalvelut, Tekninen johtaja Marko Raiman
044 4691 213

 
 

Kaijan Toimistopalvelu RAUTALAMPI

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä

Käänny puoleemme kaikissa tili- ja kirjanpitoasioitta

 

Muuta hakua

Toimistopalveluita:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus