:

Torimyyntiä

Torimyynti · torimyyntiä · torimyynnit

Hakuehdolla torimyyntiä löytyi yhteensä 162 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Tertun Taimi ja Kukka Oy LEPSÄMÄ

Puutarha, taimitarha

Puutarha ja taimitarha - Lepsämä, Nurmijärvi, Kesäkukkamyyntiä Helsinki. Puutarhalta: mm. taimia, siemenperunoita, yrttejä, kukkamultaa, pensaita, leikkokukkia, köynnöksiä ja ruusuja . Kukkamyynti Helsingin Kauppatorilla ja Nurmijärven Torilla kesällä ja syksyllä, Torilta saatte mm. kesäkukat pihalle ja parvekkeelle, kukka-asetelmat, amppelit, taimet, yrtit, havut, kranssit, callunat ynnä muuta. Seuraa kesä ja syys aikatauluamme verkkosivuilta.

Palvelu:torimyynti
 
 

Turun Keskiaikaiset markkinat TURKU

Kauppakamarin jäsen

Torimyyntiä, nähtävyys

Turun Suurtorilla järjestetään vuosittain kesä–heinäkuun vaihteessa nelipäiväiset keskiaikaiset markkinat. Torille kokoontuvat ritarit, linnanneidot, käsityöläiset, aateliset ja rahvaat pitämään hauskaa ja myymään tekemiään tuotteitaan. Markkinoilla voi tutustua keskiaikaisiin makuelämyksiin, ihastella käsityöläisten työnäytöksiä sekä päästä itse osalliseksi ainutlaatuista ilmapiiriä.

 
 

Helsingin Tukkutori HELSINKI

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä, torimyyntiä, julkisia palveluita

Helsingin Tukkutori (HelTu) on Helsingin kaupungin virasto. Helsingin Tukkutori palvelee yrityksiä vuokraten yrityksille tiloja omista kiinteistöistään. Alueella on omia kiinteistöjä 14 yhteensä 33 000 k-m2. Tontti sijaitsee Hermannin kaupunginosassa käsittäen 18 ha.

 

Muuta hakua

Torimyyntiä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus