:

Traktoriurakointia

Traktoriurakointi · traktoriurakointia

Hakuehdolla traktoriurakointia löytyi yhteensä 199 yritystä. Tulokset 1—20:

Fixuremppa Oy HAUKIPUDAS

Kiinteistöpalveluja

Fixuremppa Oy - Luotettavaa kiinteistöpalvelua Oulun seudulla. Kaikki kiinteistöpalvelut saman katon alta. Palvelujamme ovat kiinteistöhuolto, remontti- ja rakennuspalvelut sekä koneurakointi. Lisäksi Fixuremppa Oy tarjoaa monipuolista kiinteistöpalvelua Haukiputaalla ja muualla Oulun seudulla niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille. Tutustu palveluihimme sivuillamme ja ota yhteyttä! PÄIVYSTYS 24H - 044 571 3053.

Hakusana:traktoriurakointi
 
 

Kuljetusliike Trans Härmä Oy YLIHÄRMÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetusliike, kuljetusala

MAANLAAJUISET KULJETUKSET LAIDASTA LAITAAN! Kuljetamme ylihärmäläisten tehtaiden tuotteita ympäri Suomea, sekä Ruotsiin. Pääsääntöinen toimeksiantaja on Skaala -ikkunat Oy Ylihärmässä, Pisari Oy Pietarsaaressa, Reikälevy Oy Ylihärmästä Pellon Group Oy ja Aurajoki Oy Aurasta. Kaikki liikkuu mistä kiinni saarahan, vankalla härmälääsellä ammattitairolla. Alueeseemme kuuluu mm. Vaasa, Seinäjoki, Pietarsaari, Alahärmä, Ylihärmä, koko Suomi ja Ruotsi.

Palvelu:traktoriurakointi
 
 

Traktoriurakointi Juhani Suominen ja Markku Suominen LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Laadukasta osaamista kunnon välinein. Kaivuutyöt, salaojat, kunnallistekniikka ja lumityöt.

Palvelu:traktoriurakointi
 
 

Rakennusliike Karjaluoto Oy KESTILÄ

Koneurakointiyritys

Pohjois-Suomessa tienhoidon urakointia. Yli 15 vuoden kokemus kunnossapito-urakoinnista niin kesä- kuin talvihoidosta sekä muusta alaan läheisesti liittyvästä urakoinnista (esim. siltojen korjaukset). Laaja kokemus maa- ja vesirakentamisesta sekä rakennusurakoinnista.

Palvelu:traktoriurakointi
 
 

Tmi Teuvo Kemppainen HYRYNSALMI

Traktoriurakointia, metsäpalveluita

Tmi Teuvo Kemppainen - Traktorityöt ja metsäpalvelut vankalla ammattitaidolla! Toteutamme kaikki metsänhoitoon liittyvät työt vuosien kokemuksella. Asiakkaitamme ovat metsäalan yritykset, yksityiset metsänomistajat sekä yhteisöt Kainuun alueella. Soita 040 5282306 ja kysy lisää!

 
 

PHM-urakointi Ky HAAPAVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtotöitä, maarakennusta

PHM-Urakointi Ky hoitaa kuljetukset, maanrakennustyöt ja vaihtolavapalvelut kaiken kattavasti Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toimintavarmuutemme ja palvelumme laatu perustuu pitkään kokemukseen alalta. Palvelemme myös yksityisasiakkaita mahdollisuuksien mukaan.

Palvelu:traktoriurakointia
 
 

Tmi Maunula Veli-Pekka RUOTSALO

Kalastusta, kaivinkonetöitä

Tmi Maunula Veli-Pekka valmistaa kalajalosteita itse pyydetystä kalasta! Teemme muun muassa tuorekalaa, savukalaa, maustekaloja kuten sinappisilakkaa ja valkosipulisilakkaa sekä suutarinlohta. Tuotteitamme voit ostaa suoraan kotoamme sekä torilta. Toimialaamme kuuluvat myös koneurakointi sekä lumen auraukset. Lisäksi teen erilaisia metsätöitä kuten esimerkiksi puunajoa. Kalustoomme kuuluvat kaivinkone, metsäkärry ja traktori. Soita ja tiedustele lisää!

Palvelu:Traktoriurakointi
 
 

Urakointi E. Miikki VALKEALA

Traktoriurakointia, maarakennusta

Urakointi Miikki on traktoriurakointiin erikoistunut yritys Valkealassa. Tarjoamme maatalousurakointia, lumiurakointia, maansiirtoa sekä muita traktoritöitä Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueella. Kalustosta löytyy traktori johon lisälaitteina perälevy, kauhat, peräkärry sekä kattava valikoima maatalouden laitteita. Kesällä 2008 kalustooni tuli lisäyksenä tela-alustainen kaivinkone, joten teemme myös erilaisia kaivinkonetöitä. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, maatalousyrittäjät sekä yritykset.

 
 

Metsäx - Kuljetus Huusko Oy KIIMINKI

Traktoriurakointia, metsänhoitoa

Metsäx - Metsäpalvelut ja traktoriurakointi. Suoritamme metsänviljelyä, taimikon ja nuoren metsän hoitoa metsänhoitoyhdistyksille ja yksityisille metsänomistajille. Lisäpalveluna metsässä tapahtuva puuntaimien kuljetus istutuspaikalle. Suoritamme myös metsurihakkuut, linjan raivaukset sekä pihapuun kaadot. Traktoriurakointia maataloustraktorilla, myös lumityöt ja aurauspalvelut. Palvelemme Pohjois-Pohjanmaalla, Oulu, Haukipudas, Oulunsalo, Kempele, Kiiminki, Muhos alueella

 
 

Anttila Transport Oy SUOLAHTI

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, kuljetuspalveluja

Anttila Transport Oy on vuonna 2002 perustettu kuljetus-ja työkonepalveluita tarjoava yritys. Toimimme Suolahdesta käsin, mutta toimialueena on koko Suomi ja myös ulkomaat. Asiakkaina meillä on sekä yksityistalouksia että teollisuutta. Kuljetusmarkkinolla vahvuutemme on luotettavuus, joustavuus sekä asiakaslähtöisyys. Sopimuskuljetuksiin kuljetuskalusto voidaan järjestää asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelu:traktoriurakointia
 
 

Lakkiniemi Ky SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Traktoriurakointia, puiden korjuuta

Teen koneellista puiden korjuuta kainuun alueella: Kajaani, Kuhmo ja Sotkamo. Työkoneisiin kuuluu moto- ja ajokoneet sekä maatalous traktori.

 
 

Urakointi J. Helttunen SUOMUSSALMI KK

Koneurakointia

Urakointi J. Helttunen tekee koneurakointia ja teiden hoitoa Suomussalmella. Pääasiallisesti traktoriurakointia, turpeennostoa, teiden lanausta ja teiden aurausta. Temme yhteistyötä Urakointi Aki Helttusen kanssa.

Palvelu:Traktoriurakointi
 
 

Koneurakointi M. Romppainen HYRYNSALMI

Traktoriurakointia, koneurakointia

Kun tarvitset traktoriurakointia niin ota yhteyttä alan ammattilaiseen.

 
 

Koneurakointi Juuso Niemelä YLI-II

Suomen Yrittäjien jäsen

Traktoriurakointia, koneurakointia

Koneurakointi Juuso Niemelä on Yli-Iiläinen koneurakointialan yritys. Palvelupalettiimme kuuluu mm. traktoriurakointi, kaivuutyöt, turvetuotanto, maa-ainesten kuljetus ja lumiurakointi. Toimialueemme on Oulu ympäryskuntineen.

Palvelu:traktoriurakointi
 
 

Tmi Arttu Kallio PARKANO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa, traktoriurakointia

Koneurakointi A. Kalliosta konetyöt Valmetin T 170 ja 8750 maataloustraktoreilla. Lisälaitteista löytyvät maansiirtoperäkärry, lumiaura, perälevy sekä paripyörät. Teen turvetyöt, talvikunnosspitoa, teiden lanaukset sekä maanajot kaupungeille, kunnlle, yrityksille ja yksityisille.

Palvelu:traktoriurakointi
 
 
 
 

Paalaus- ja Kalkin Levityspalvelu J. Mehtälä NIVALA

Traktoriurakointia

Paalaus- ja Kalkin Levityspalvelu J. Mehtälä tarjoaa paalausta ja kalkinlevitystä koko Oulun läänin alueella. Teemme myös maansiirtoa, maanajoa ja moninaisia traktoriurakointeja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää!

Palvelu:traktoriurakointi
 

Muuta hakua

Traktoriurakointia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus