:

Trukkeja

Trukki · trukit · trukkeja

Hakuehdolla trukkeja löytyi yhteensä 74 yritystä. Tulokset 1—20:

Berner Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Teollisuuden raaka-aineita, yleistukkumyyntiä

Berner Osakeyhtiön toimialoina ovat kodin tunnetut tuotemerkit: autonhoito, maatalous, kauneus ja terveys, tutkimus, trukit, urheilu ja vapaa-aika.

Tuote:trukit
 

Kuljetusliike Rahikkala Oy JYVÄSKYLÄ

Kuljetusliike, tieliikenteen tavarankuljetusta, maarakennusta

Kuljetusliike Rahikkala Oy - Kuljetukset, maanrakennustyöt, nosturiautokuljetukset ja trukkipalvelut kaiken kattavasti Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Toimintavarmuutemme ja palvelumme laatu perustuu yli neljän vuosikymmenen kokemukseen sekä tarkkaan toiminnanvalvontaan. Sopimusajot. Lumenajo ja kuormaus talvisin. Toimimme pääsääntöisesti sopimusasiakkaidemme kanssa, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita mahdollisuuksien mukaan.

Palvelu:kuorman lastaus trukilla, kuorman purku trukilla
 

Ab Solving Oy PIETARSAARI

Kuljetinlaitteita, siirtolaitteita, trukkeja

Valmistamme vaunuja ja järjestelmiä, joilla siirretään raskaita taakkoja sisätiloissa. Meiltä saa kuljetusjärjestelmiä raskaiden kuormien kuljetukseen ilmatyynyillä tai pyörillä. Tarjoamme myös automaattitrukkeja ja trukkijärjestelmiä raskaiden ja keskiraskaiden taakkojen automaattiseen käsittelyyn.

Valmistaa:trukki
 

Konecranes Oyj HYVINKÄÄ

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, nostolaitteita, nostopalveluja, teollisuusautomaatiota

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, joka toimittaa tuottavuutta lisääviä nostoratkaisuja ja palveluita valmistus- ja prosessiteollisuudelle, ydinvoimaloille, laivanrakennusteollisuudelle ja satamille. Meillä on resurssit, teknologia ja asenne, joiden avulla täytämme Lifting Businesses TM -asiakaslupauksemme: emme nosta vain taakkoja, vaan kokonaisia liiketoimintoja.

Valmistaa:haarukkatrukit
 

Ab Solving Oy PIETARSAARI

Kuljetinlaitteita, siirtolaitteita, trukkeja

Med Solvings luftkuddebaserade eller hjulgående materialhanteringsutrustningar hanteras tunga laster inom industrin effektivt och säkert. Luftkuddetruckarna används för att flytta stora laster på en luftfilm praktiskt taget friktionsfritt. För kontinuerlig materialhantering eller automatiska monteringslinjer erbjuder vi autotruckar, AGVer.

 

Suomen Konetalo OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Konehuoltoa, koneiden vuokrausta, koneiden myyntiä, konekorjaamo

Suomen Konetalo Oy - trukkien ja nostimien myynnin, huollon ja varaosien ammattilainen Suomessa. Maahantuomme, myymme ja huollamme Sinobom ja Sumner nostimet sekä Doosan trukit. Huollamme merkkiriippumattomasti trukit, jäänhoitokoneet, maanrakennuskoneet, kurottajat ja nostimet. Myös merkkiriippumaton varaosamyynti. Lukuisat huoltoautomme ja keskeiset palvelupisteemme Oulu, Tampere, Pori, Espoo, Nurmijärvi, Turku tarjoavat huoltovarmuutta ja asiantuntemusta, ota yhteyttä!

Tuotemerkki:Doosan Trukit
Tuote:dieselkäyttöiset trukit , sähkökäyttöiset trukit , kaasukäyttöiset trukit , trukkien varaosat
 
 

Konehuolto Oikarinen Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennuskoneiden huoltoja, maarakennuskoneiden myyntiä, maarakennuskoneiden korjausta

Konehuolto Oikarinen on erikoistunut maansiirtokoneiden, traktoreiden, trukkien, kaivinkoneiden ja pienkoneiden myyntiin ja huoltoon sekä tarvikemyyntiin ja varaosamyyntiin Kajaanissa. Merkkihuolto seuraavien valmistajien koneille: Komatsu/Lännen, Cace IH, New Holland-traktorit, Doosan-maarakennuskoneet, Clark Heli-trukit, Sunward-maansiirtokoneet, Hyundai-, Deutz-moottorihuolto, JCB-teletrukit ja -maansiirtokoneet, Wille-kiinteistökoneet.

Tuote:trukit
 
 

A-Rengas Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, rengashuolto

A-Rengas Oy - Renkaiden asiantuntija Ylivieskassa. Palvelemme ammattitaidolla lähes kaikilla rengasalan eri sektoreilla aina kottikärryn renkaista suurimpiin maatalousrenkaisiin ja vanteisiin. Laajalla valikoimalla pidämme huolen siitä, että asiakas saa juuri sen tyyppiset renkaat mitä tulee hakemaan: henkilöautojen renkaat ja vanteet, kuorma-autojen renkaat ja vanteet, maansiirtokoneiden renkaat, metsäkoneiden renkaat, sisärenkaat, moottoripyörien ja mopojen renkaat.

Tuote:trukin renkaat
 
 

Salon Puutavara Oy SALO

Puutavara

Salon Puutavara Oy - puutavaraa ja rakennustarvikkeita 40 vuoden kokemuksella. Laaja valikoima etenkin kotimaisten valmistajien rakennus- ja sisustuspuutavaraa sekä pihanrakentamistuotteita, peruspuutavarasta maaleihin. Salon Puutavaran kuljetuspalvelu hoitaa tavarat haluamaanne paikkaan toiveidenne mukaan. Lisäksi vuokraamme Valmet-merkkistä trukkia, nostovoima 12tn. Tulemme myös itse Meriniityn teollisuusalueella nostamaan trukin kanssa jos tarvitaan.

Palvelu:trukki
 
 

Satakunnan Trukki- ja Autohuolto Oy PORI

Trukkihuoltoa

Satakunnan Trukki- Ja Autohuolto Oy on Berner Oy:n valtuuttama huoltokorjaamo, ja erikoisosaamisemme ovat Mitsubishi- ja Combilift-trukkien huolto ja korjaus. Myös Hyster- ja Yale-trukkien huolloista meillä on vuosikymmenien kokemus.

Palvelu:trukkien akut , trukkien varaosat
 
 

Trafmek SALOINEN

Trukkihuoltoa

Trafmek - Trukkihuoltoihin ja korjauksiin erikoistunut täyden palvelun yritys. Huollamme kaikki trukit paikan päällä, asiakkaan toimitiloissa. Muistathan myös erittäin nopean ja kattavan päivystyspalvelumme! Huollamme ja korjaamme kaikki merkit ja trukkityypit: 500-16 000kg, polttomoottoritrukit, sähkötrukit ja kaasutrukit. Toimialueemme on laaja: toimimme noin 100 kilometrin säteellä Raahesta, akselilla Raahe - Oulu - Liminka - Kempele - Pyhäjoki - Ylivieska - Kalajoki.

Hakusana:trukkien korjaus ja huolto, trukkien huoltoliike
 
 

Trukkihuolto Kale Oy PORI

Trukkihuoltoa

Trukkihuolto Kale Oy korjaa kuntoon erilaiset trukkimerkit huolellisesti ja ammattitaidolla. Huollamme trukkisi maahantuojan kouluttamien asentajien voimin. Trukkien huoltopalvelumme palvelee trukkiongelmaisia asiakkaita Porin seudulla Satakunnassa.

Palvelu: trukkien korjaus, trukin varaosat
 
 

MH-Trukkipalvelut Oy KERAVA

Nostolaitteita, kuljetinlaitteita, siirtolaitteita

Henkilönostokorien sekä henkilönostotrukkien tarkastukset, trukkikaluston kuntokartoitukset, trukinkuljettajan turvallisuuskoulutus sekä varasto- ja logistiikka-alan koulutus. Erikoisosaamistamme on trukkien käyttöön ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Tarvitsitpa sitten turvallisuuskoulutusta, kuntotarkastusta tai konsulttiapua esimerkiksi trukkien ostovaiheessa, käänny puoleemme. Meillä on erilaisista trukeista yli kahdenkymmen vuoden kokemus!

Tuote:haarukkatrukki, trukit
 
 

Trukkihuolto Nikander Oy TURENKI

Trukkihuoltoa

Trukkihuolto Nikander Oyon trukkihuoltoon ja trukkien myyntiin erikoistunut, vuonna 2004 perustettu yritys Hämeenlinnassa. Korjaamme , huollamme ja varustelemme kaikki trukit tehokkaasti ja vahvalla osaamisella. Trukki kuin trukki - kaikki tarvittava meiltä.

Palvelu:trukki, käytetyt trukit, trukkivuokraus, trukkien varaosat, trukkien lisävarusteet
 
 

A-Trukit Oy TURENKI

Trukkeja

A-Trukit Oy on trukkeja, trukkien varaosia ja trukkitarvikkeita myyvä ja markkinoiva yritys. Yritys sijaitsee Hämeenlinnassa, josta käsin myymme ja vuokraamme trukkeja koko Suomeen.

Palvelu:trukin varaosia, trukkeja
 
 

Pohjanmaan Trukki Oy SEINÄJOKI

Trukkiakkuja, trukkeja, trukkihuoltoa

Pohjanmaan Trukki Oy on kaikkien trukkimerkkien huolto- ja korjaustoimintaan, sekä varaosien myyntiin erikoistunut yritys. Omaamme alaltamme jo yli 30 vuoden työkokemuksen ja meiltä saat ammattilaisten vankan tietotaidon käyttöösi.

Palvelu:trukkivuokraukset, trukkien huolto, trukkien korjaus, trukkivuokraus
Tuote:trukkien varaosat
 

Muuta hakua

Trukkeja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus