:

Tuholaistorjuntaa

Tuholaistorjunta · tuholaistorjuntaa · tuholaistorjunnat

Hakuehdolla tuholaistorjuntaa löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab AURA

Tuholaistorjuntaa

Onko tuholaisia? Kutsu apuun Destructor! Tuholaistorjunta ja neuvonta yrityksille ja yksityistalouksille vuosien asiantuntemuksella. Ennaltaehkäisevä tuhoeläintorjunta on elintarviketeollisuuden ja asunto-osakeyhtiöiden paras kumppani. Teemme sopimusasiakkaillemme räätälöityä tuholaistorjuntaa. Vuosisopimukset takaavat sovitut säännölliset käynnit kiinteistössä ja puhtaan työ- sekä asuinympäristön. Apua kaikkeen: home, jyrsijät, hyönteiset, muurahaiset, toukat. Pirkanmaa, Länsi-Suomi, Uusimaa.

Kohderyhmä:tuholaistorjunta Vaasa, tuholaistorjunta Kokkola, tuholaistorjunta Helsinki, tuholaistorjunta Pori, tuholaistorjunta Tampere, tuholaistorjunta Seinäjoki
Yhteystiedot: Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab, Ennaltaehkäisy - neuvonta - torjunta Pertti Leinonen
0400 740 262

 
 

Pöyhönen Oy NOUSIAINEN

Siivouspalveluita

Meiltä siivouspalvelut vuosikymmenien kokemukselta, laadukkaasti ja luotettavasti Nousiaisten, Turun ja Turun lähikunnissa. Asiakkainamme ovat niin yritykset, kuin yksityiset ja räätälöimme palvelut täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelu:tuholaistorjuntaa
 
 

Kuopion Desinfektiopalvelu OY HILTULANLAHTI

Tuholaistorjuntaa

Kuopion Desinfektiopalvelu Oy on erikoistunut haittaeläinten torjuntaan, desinfiointiin, homeentorjuntaan, otsonointiin ja sammaleen poistoon. Torjumme haittaeläimiä (elintarviketuholaiset, asuntovieraat, puutuholaiset, jyrsijät ja haittalinnut) kiinteistöjen sisä- ja ulkotiloissa. Otsonointia käytämme mm. kalmanhajun ja tupakan hajun poistoon. Asiakkainamme ovat kauppakeskukset, terminaalit, sairaalat, hotellit, maatilat, kaupat ja elintarvikealan yritykset sekä kotitaloudet.

Palvelu:tuholaistorjunta
 
 

Suomen Pointex Oy VARKAUS

Palontorjuntatuotteita

Olemme Varkaudessa toimiva palo- ja työturvallisuus- sekä haittaeläintorjunta-alan erikoisliike. Saat meiltä mm. sammutinhuolto ja -asennuspalvelut sekä paloturvallisuustuotteet kotiin ja liiketilaan. Teemme myös väestönsuojien huollot ja tarkistukset.

Hakusana:tuholaistorjunta
 
 

Tähtipalvelut Stjerna LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tuholaistorjuntaa

Tähtipalvelut Stjerna on Lohjalla toimiva tuholaistorjunta-alan palveluita tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat kaikki kiinteistöjen omistajat, kuten yksityiset henkilöt, kunnat ja yritykset. Palvelemme asiakkaitamme 500 km:n säteellä Helsingistä. Toimintaamme kuuluu tuholaistorjunta kaikessa laajuudessaan, ja autamme asiakkaitamme ongelmissa, joita aiheuttavat esim. jyrsijät, hyönteiset ja linnut. Hoidamme työt laadukkaasti, joustavalla aikataululla ja siististi jälkiä jättämättä.

 
 
 
 
 
 
 
 

Jesurun Ky TALMA

Tuholaistorjuntaa

 
 
 
 
 
 

Inconse Oy Ab LUOMA

Tuholaistorjuntaa

 
 
 
 

Faddal Oy VAAJAKOSKI

Tuholaistorjuntaa

 
 

JK-Sijoitus Oy HELSINKI

Tuholaistorjuntaa

 

Muuta hakua

Tuholaistorjuntaa:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus