:

Turkkeja

Turkki · turkit · turkkeja

Hakuehdolla turkkeja löytyi yhteensä 40 yritystä. Tulokset 1—20:

 

ANGELIKA TURKIS TURKU

Turkisliike, turkkeja

ANGELIKA TURKIS tunnetaan korkealuokkaisten turkkien valmistajana. Liikkeessä on upea valikoima turkkeja esim. minkit korkealuokkaisesta SAGAROYAL -laadusta. Valikoimassa myös sisäturkit. TERVETULOA!

Palvelu:turkkien korjaukset, turkkien valmistus, turkkien myynti, turkkien puhdistukset, turkkien kesäsäilytys, turkki
 
 

Hoitokoti Tulevaisuuden Portti Oy HURUKSELA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hoitokoti, psykiatrisia palveluja

Yksityinen kodinomainen psykiatrinen hoitokoti keskellä kauneinta Kymenlaaksoa. Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Jokaiselle kuntoutujalle laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jossa ilmenee kuntoutujan tavoitteet ja keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Huruksela sijaitsee Kotkan ja Kouvolan puolessa välissä. Toimialue: Kotka, Kouvola, Anjalankoski.

Yhteystiedot: Toiminnanjohtajana - mielenterveyshoitaja, Markku Turkki
050 9132990

 
 

Musti ja Mirri HAUKIPUDAS

Eläintarvikeliike, lemmikkieläintarvikkeita

Musti ja Mirri - Suomen SUURIN eläintarvikeliikeketju! Meiltä koirien, kissojen, pieneläimien, jyrsijöiden, kanien, lintujen ja akvaariokalojen korkealuokkaiset ruoat, puruluut, lelut, asusteet, sängyt, tarvikkeet ja lahjat sekä pakasteet. Mustissa ja Mirrissä on Suomen laajin koiranruokavalikoima. Mailtä myös eläinten hoitotuotteet, hyvinvointituotteet, vitamiinit, shampoot, lelut, häkit ja paljon muuta lemmikkeihin liittyvää. Toimialue: Oulun talousalue, Haukipudas, Kiiminki, Ii ja Yli-Ii.

Hakusana:eläimen turkin ja ihon hoitotarvikkeet
 
 

Hunajahukka RYMÄTTYLÄ

Lemmikkieläimiä, koirien trimmausta

Hunajahukka - Trimmausta taidolla ja sydämellä! Trimmaan kaikki koirarodut ammattitaitoidolla ja yli 20-vuoden kokemuksella. Karkeakarvaiset rodut asianmukaisesti ja huolellisesti nyppien, leikattaville roduille siisti arkitrimmaus koneella tai saksin. Myös turkimuotoilu asiakkaan toiveiden mukaan. Korkeajalkaiset, karkeakarvaiset terrierit valmistan halutessasi näyttelykuntoon, tarpeen mukaan myös muut terrierit, snautserit ja mäyräkoirat. Tervetuloa sekä puhdas- tai monirotuiset koirat!

Palvelu:turkin hoito, turkin leikkaus, turkin nyppiminen
 

Muuta hakua

Turkkeja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus