:

Turva-ala

Turva-ala

Hakuehdolla turva-ala löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

 

FIRE 21

Turvallisuusalan koulutusta

Fire21 tarjoaa sinulle joustavan tavan hankkia turvallisuuskoulutusta. Järjestämme korttikoulutusten lisäksi alkusammutus-, turvallisuus- sekä poistumiskoulutusta. Tilaisuudet voidaan järjestää meidän tiloissamme Vantaalla tai teidän yrityksenne tiloissa. Koulutuksen lisäksi teemme pelastus- ja tulityösuunnitelmia sekä turvallisuuden riskikartoituksia. Parannetaan siis yhdessä yrityksenne turvallisuutta kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä!

 
 

MH Service JYVÄSKYLÄ

Järjestyksenvalvoja, turvallisuusalan konsultointeja

MH Service on vuodesta 1999 alkaen toiminut järjestyksenvalvonta- ja turvallisuusalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat järjestyksenvalvontapalvelut, koulutuspalvelut ja konsultointi. Me tarjoamme yrityksellenne luotettavat sekä kattavat järjestyksenvalvonnan palvelut ja yrityskuvaanne sopivat järjestyksenvalvonnan ammattilaiset. Ota yhteyttä niin kartoitamme yrityksenne järjestyksenvalvonnan tarpeet ja annamme räätälöidyn tarjouksen järjestyksenvalvojapalveluista!

 
 

JUSA TEAM LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, järjestyksenvalvontaa, turvallisuusalan koulutusta

Kun tarvitset järjestyksenvalvojia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tai ravintola-alan turvallisuuteen, ota yhteyttä ammattilaiseen. Lisätietoa kotisivuiltamme.

 
 

Vartiointipalvelu Defentor Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Vartiointiyritys, hälytyskeskus, turvallisuuspalveluita, vartiointipalveluja, hälytysjärjestelmiä, turvallisuusalan koulutusta

palvelumme: Vartiointipalvelut, paikallis- ja aluevartiointi, arvokuljetukset, hälytysvalvonta 24 H, hälytyskeskus palvelut, rikosten paljastaminen, turvajärjestelmät, turvatarkastukset, järjestyksenvalvonta, henkivartijapalvelut, kiinteistöturvallisuus.

 
 

Fi-turvallisuuskoulutus IISALMI

Turvallisuusalan koulutusta

Fi-turvallisuuskoulutus on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa turvallisuuskoulutus- ja turvallisuuskonsultointipalvelut koko Suomen alueella. Turvallisuuskoulutus käsittelee toimintamalleja, joita voivat käyttää mm. sosiaali- ja terveysalan henkilökunta sekä lasten, nuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelevät. Koulutuksissamme opitaan oikeita toimintamalleja, hallittujen ja turvallisten menetelmien käyttöä sekä toiminnanhallintaa jouduttaessa haastaviin tilanteisiin.

 
 

Total Kiinteistöpalvelut Oy JYVÄSKYLÄ

Turvapalveluyritys, siivousyritys, verkkokauppa, kiinteistönhoitoa, logistiikkapalveluja

Total Kiinteistöpalveluilla on pitkä kokemus kiinteistöjen huoltamisesta ja siivouksesta. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kiinteistöpalvelut yhdellä oven avauksella. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme räätälöi parhaiten tarpeesi täyttävän palvelupaketin nopeasti ja edullisesti. Voit valita palveluja perusaskareista vaativiin asiantuntijatöihin. Lisätietoja saat kotisivuiltamme.

Palvelu:turva-ala
 
 

FQ21-Koulutus&Konsultointi oy HELSINKI

Turvallisuusalan koulutusta

FQ21 tarjoaa sinulle joustavan tavan hankkia turvallisuuskoulutusta. Järjestämme korttikoulutusten lisäksi alkusammutus-, turvallisuus- sekä poistumiskoulutusta. Tilaisuudet voidaan järjestää meidän tiloissamme Vantaalla tai teidän yrityksenne tiloissa. Koulutuksen lisäksi teemme pelastus- ja tulityösuunnitelmia sekä turvallisuuden riskikartoituksia. Parannetaan siis yhdessä yrityksenne turvallisuutta kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä! Espoon toimipisteen osoite on Rajamaankaari 7, 02970 Espoo

 
 

Sata Systems Oy RAUMA

Turva-ala

Sata Systems Oy tarjoaa turva-alan palveluita yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Me asennamme valvontakamera- ja murtohälytinjärjestelmät, sekä palohälyttimet, ja suoritamme myös huollot. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

 
 
 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus