:

Turvallisuuskoulutus

Turvallisuuskoulutus

Hakuehdolla turvallisuuskoulutus löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

Securitas Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, jonka tavoitteena on ennaltaehkäisevin toimin varmistaa asiakkailleen häiriötön toimintaympäristö. Yritys on ISO 9001-laatusertifioitu v. 2003.

Palvelu:turvallisuuskoulutus
 

Suomen Konsultointikeskus Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Konsultointia, koulutuspalveluita

Suomen Konsultointikeskus Oy:n toimintana on koulutus- ja konsultointipalvelujen tuottaminen teollisuuden, palvelualojen, yhteisöjen sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Toiminta kattaa myös työterveyteen sekä työssajaksamiseen liittyvän toiminta-alueen.

Hakusana:trukinkäytön turvallisuuskoulutus , nostimien käytön turvallisuuskoulutus
 

Hämeen Pelastusliitto ry TAMPERE

Pelastustoimintaa, väestönsuojelua

Hämeen Pelastusliitto ry on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n (SPEK) jäsen ja alueellinen yhdistys. Sen toimialuetta ovat Pirkanmaa, Päijät-Häme ja Kanta-Häme. Yhdistys on jäsenyhteisöjensä aatteellinen järjestö, jonka toiminnan painopiste on turvallisuuden kehittämisessä ja kouluttamisessa.

Hakusana:turvallisuuskoulutus
 
 

FIRE 21

Turvallisuusalan koulutusta

Fire21 tarjoaa sinulle joustavan tavan hankkia turvallisuuskoulutusta. Järjestämme korttikoulutusten lisäksi alkusammutus-, turvallisuus- sekä poistumiskoulutusta. Tilaisuudet voidaan järjestää meidän tiloissamme Vantaalla tai teidän yrityksenne tiloissa. Koulutuksen lisäksi teemme pelastus- ja tulityösuunnitelmia sekä turvallisuuden riskikartoituksia. Parannetaan siis yhdessä yrityksenne turvallisuutta kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä!

Hakusana:turvallisuuskoulutus
 
 

Meriturva - Merenkulun turvallisuuskoulutuskeskus LOHJA

Koulutuspalveluita, kokoustilojen vuokrausta

Tasokkaat kokous- ja majoitustilat pelastautumiskoulutusyksikössämme Lohjalla ovat hyvä vaihtoehto kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Erikokoisia kokoustiloja on tarjolla jopa 60 hengen kokouksiin. Tilausravintola Merituuli toimittaa kokoustarjoilut toiveidenne mukaan. Koulutus- ja kokousasiakkaamme voivat halutessaan myös varata majoituksen kurssiasuntolastamme. - Pelastautumiskurssit veneilijöille, laivamatkustajille ja tyky-ryhmille.

Palvelu:turvallisuuskoulutus
 
 

RTC Koulutus Oy HELSINKI

Koulutusta, opetusala

RTC Koulutus Oy on rakennusalan täydennyskouluttaja ja osa Vahanen-konsernia. Järjestämme vuosittain kymmeniä rakennusalan koulutuksia korjausrakentamisen, kestävän rakentamisen, rakennusoikeuden ja rakennyusfysiikan aloilta. Lisäksi järjestämme tilauskoulutuksia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Lue lisää kotisivultamme, www.rtckoulutus.fi

Palvelu:turvallisuuskoulutus
 
 

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö - Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland ry HELSINKI

Järjestö, yhdistys, pelastustoimintaa

Etelä-Savon Pelastusalan liitto ry on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n (SPEK) jäsen ja alueellinen yhdistys. Sen toimialuetta on Etelä-Savo. Yhdistys on jäsenyhteisöjensä aatteellinen järjestö, jonka toiminnan painopiste on turvallisuuden kehittämisessä ja kouluttamisessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme!

Palvelu:turvallisuuskoulutus
 
 

MH Service JYVÄSKYLÄ

Järjestyksenvalvoja, turvallisuusalan konsultointeja

MH Service on vuodesta 1999 alkaen toiminut järjestyksenvalvonta- ja turvallisuusalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat järjestyksenvalvontapalvelut, koulutuspalvelut ja konsultointi. Me tarjoamme yrityksellenne luotettavat sekä kattavat järjestyksenvalvonnan palvelut ja yrityskuvaanne sopivat järjestyksenvalvonnan ammattilaiset. Ota yhteyttä niin kartoitamme yrityksenne järjestyksenvalvonnan tarpeet ja annamme räätälöidyn tarjouksen järjestyksenvalvojapalveluista!

Palvelu:Turvallisuuskoulutukset
 
 

TTF Tactical Training Finland Oy VALKEAKOSKI

Turvallisuuspalveluita

Järjestämme turvallisuuskoulutusta oppilaitoksissa ja eri alan yrityksissä koko Suomen alueella. Tarjoamamme palvelut ovat suunnattu aloille, joissa turvallisuus nähdään tärkeänä osana päivittäistä toimintaa. Valmiiden palvelukokonaisuuksien lisäksi tarjoamme yrityksille ja ryhmille mittatilaustyönä räätälöitäviä palveluita. Ota yhteyttä!

Palvelu:palvelualojen turvallisuuskoulutus
 
 

JUSA TEAM LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, järjestyksenvalvontaa, turvallisuusalan koulutusta

Kun tarvitset järjestyksenvalvojia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tai ravintola-alan turvallisuuteen, ota yhteyttä ammattilaiseen. Lisätietoa kotisivuiltamme.

Hakusana:turvallisuuskoulutus
 
 

KIVAL Oy KANGASHÄKKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Liikkeenhoidon kehittämistä

Tarjoan osaamistani ja kokemustani yrityksenne käyttöön turvallisuuskoulutuksissa ja turvallisuuden kehittämisessä. Yhdessä pystymme parantamaan turvallisuuttanne ja sen myötä tehostamaan ja saamaan toimintanne kannattavammaksi. Koulutuksissa vien teorian käytäntöön soveltaen, jolloin työntekijöiden on helppo omaksua turvallinen tapa toimia eri tilanteessa.Turvallisuuden parantaminen ja kehittäminen yhteistyössä yrityksenne kanssa on myös olennainen osa-alue koulutusten lisäksi. Ota yhteyttä!

Hakusana:turvallisuuskoulutus
 
 

Fi-turvallisuuskoulutus IISALMI

Turvallisuusalan koulutusta

Fi-turvallisuuskoulutus on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa turvallisuuskoulutus- ja turvallisuuskonsultointipalvelut koko Suomen alueella. Turvallisuuskoulutus käsittelee toimintamalleja, joita voivat käyttää mm. sosiaali- ja terveysalan henkilökunta sekä lasten, nuorten ja kehitysvammaisten parissa työskentelevät. Koulutuksissamme opitaan oikeita toimintamalleja, hallittujen ja turvallisten menetelmien käyttöä sekä toiminnanhallintaa jouduttaessa haastaviin tilanteisiin.

Palvelu:terveydenhuollon turvallisuuskoulutus, turvallisuuskoulutuksia, turvallisuuskoulutus
 
 

MH-Trukkipalvelut Oy KERAVA

Nostolaitteita, kuljetinlaitteita, siirtolaitteita

Henkilönostokorien sekä henkilönostotrukkien tarkastukset, trukkikaluston kuntokartoitukset, trukinkuljettajan turvallisuuskoulutus sekä varasto- ja logistiikka-alan koulutus. Erikoisosaamistamme on trukkien käyttöön ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Tarvitsitpa sitten turvallisuuskoulutusta, kuntotarkastusta tai konsulttiapua esimerkiksi trukkien ostovaiheessa, käänny puoleemme. Meillä on erilaisista trukeista yli kahdenkymmen vuoden kokemus!

Palvelu:Trukinkuljettajan turvallisuuskoulutus
 
 

Total Kiinteistöpalvelut Oy JYVÄSKYLÄ

Turvapalveluyritys, siivousyritys, verkkokauppa, kiinteistönhoitoa, logistiikkapalveluja

Total Kiinteistöpalveluilla on pitkä kokemus kiinteistöjen huoltamisesta ja siivouksesta. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kiinteistöpalvelut yhdellä oven avauksella. Ystävällinen ja osaava henkilökuntamme räätälöi parhaiten tarpeesi täyttävän palvelupaketin nopeasti ja edullisesti. Voit valita palveluja perusaskareista vaativiin asiantuntijatöihin. Lisätietoja saat kotisivuiltamme.

Palvelu:turvallisuuskoulutus
 
 

New Flow services Oy OULU

Turvallisuuspalveluita

New Flow Services Oy - turvallisuuden asiantuntija. Erityisosaamistamme ovat turvallisuuspalvelut yleisötapahtumissa ja ravintoloissa. Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla kaikki turvallisuussuunnittelusta ja järjestyksenvalvonnasta vartiointiin ja tapahtuman/illan aikaiseen turvallisuusjohtamiseen. Päätoimialueenamme on Pohjois-Suomi.

Hakusana:turvallisuuskoulutus
 
 

Turvallisuusratkaisut Firesec JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita

Turvallisuusratkaisut FIRESEC on vuonna 2012 perustettu yritys, jonka tarkoitus on ehkäistä riskejä niin ihmisen kuin myös yrityksen päivittäisessä arjessa. Tarjoamme suunnitelmia, koulutuksia ja palveluita päivittäisten riskien pienentämiseksi ja niiden ennalta ehkäisemiseksi.Pyrimme kehittämään yrityksen palveluita ja lisäämään niitä mahdollisimman kuluttajaystävälliseksi ammattitaitoisen henkilökuntamme toimesta. Käy tutustumassa laajaan palveluvalikoimaamme kotisivuillamme www.firesec.fi

Hakusana:turvallisuuskoulutus
 
 

FQ21-Koulutus&Konsultointi oy HELSINKI

Turvallisuusalan koulutusta

FQ21 tarjoaa sinulle joustavan tavan hankkia turvallisuuskoulutusta. Järjestämme korttikoulutusten lisäksi alkusammutus-, turvallisuus- sekä poistumiskoulutusta. Tilaisuudet voidaan järjestää meidän tiloissamme Vantaalla tai teidän yrityksenne tiloissa. Koulutuksen lisäksi teemme pelastus- ja tulityösuunnitelmia sekä turvallisuuden riskikartoituksia. Parannetaan siis yhdessä yrityksenne turvallisuutta kokonaisvaltaisesti. Ota yhteyttä! Espoon toimipisteen osoite on Rajamaankaari 7, 02970 Espoo

Palvelu:turvallisuuskoulutus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus