:

Turvallisuuspalveluita

Turvallisuuspalvelu · turvallisuuspalvelua · turvallisuuspalvelut · turvallisuuspalveluita · turvallisuuspalveluja

Hakuehdolla turvallisuuspalveluita löytyi yhteensä 451 yritystä. Tulokset 1—20:

Helatalo Kajaanin Lukko - Kajaanin Lukko Oy KAJAANI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lukkoliike, lukkojen korjauksia, turvallisuuspalveluita

Helatalo - Kajaanin Lukko Oy on luotettavan palvelun erikoisliike. Olemme Abloy-valtuutettu lukkoliike ja FK:n hyväksymä rikosilmoitinliike. Osaava 7 henkinen henkilökunta, joista 6 Abloy-valtuutettua lukkoseppää. Vähittäis- ja tukkumyyntinä lukitusjärjestelmät, turvallisuuden kokonaisratkaisut, turvatarkastukset, oviautomatiikka, lukkoasennus, -huolto, avaus ja päivystys. Myymme mm. älylukot, helat, vetimet, kamerat, hälyttimet, apuvälineet, kiinteistömatot sekä Smedbo kylpyhuonetarvikkeet.

 

Anvia Securi Oy - Securi Kokkola KOKKOLA

Lukkoseppä, lukkoliike, turvallisuuslaitteita

Anvia Securi Oy - Yksi Suomen suurimmista turva-alan yhtiöistä. Liiketoimintaan kuuluvat lukituksen ja oviautomatiikan sekä sähköisten turvajärjestelmien toimitukset ja niihin liittyvät palvelut.

Tuote:kiinteistön turvapalvelut
 

Anvia Securi Oy - Securi Kuusamo KUUSAMO

Lukkoliike, turvallisuuspalveluita

SECURI Kuusamo on paikallinen ja alueellinen ABLOY – valtuutettu lukitus- ja turvallisuusalan asiantuntijaliike. SECURI Kuusamo on osa Anvia Securi Oy:tä. Valtuutukset ja hyväksynnät: - Abloy valtuutettu - Laatujärjestelmä ISO 9001 - Ymäristölaatujärjestelmä ISO 14001 - FK (entinen SVK) hyväksymä rikosilmoitinasennusliike - TUKES:n hyväksymä paloilmoitinliike - TUKES:n hyväksymä S2 sähköurakointioikeus Suomen Turvaurajoitsijaliitto Ry:n jäsenliike.

 

Anvia Securi Oy - Securi Tampere TAMPERE

Turvallisuuspalveluyritys, turvallisuuspalveluita

Securi Tampere on erikoistunut yritysten ja yksityisten asiakkaiden turvallisuusjärjestemiin. Toimitamme asiakkaille rikosilmointijärjestelmät, kulunvalvontajärjestemät sekä hälytyskeskuspalvelut.

 

iLOQ Oy OULU

Turvallisuuspalveluita, lukkojen valmistaja, lukkojen valmistusta

iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuk

 

Securitas Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, jonka tavoitteena on ennaltaehkäisevin toimin varmistaa asiakkailleen häiriötön toimintaympäristö. Yritys on ISO 9001-laatusertifioitu v. 2003.

Palvelu:turvallisuuspalvelut, kokouksien turvapalvelut
 

Top Information PORVOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, turvallisuuslaitteita

Top Information, perustettu 1990 on luotettava Porvoolainen turvallisuuspalveluita tarjoava liike. Tavoitteemme on olla paras turvallisuusalan yhteistyökumppani toiminta-alueellamme. Toimintaamme kuuluu mm. rikosilmoitin- kameravalvonta- paloilmoitin -kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmien asennus ja huolto sekä antenni- ja ATK verkkojen asennukset. Käyttövarmuus on ensisijaisen tärkeää, asentamaamme järjestelmiin käytetään vain luotettaviksi todettujen valmistajien tuotteita.

 

Securitas Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita

Securitas är den ledande säkerhetstjänsten i Finland. Målet är att i föväg garantera kunderna en ostörd verksamhetsomgivning. Företaget uppfyller kvalitetssertifikatet ISO 9001 sedan år 2003.

 

Tansec Oy LAPPEENRANTA

Turvallisuuspalveluita

Tansec Oy on turva-alan kokenut asiantuntijayritys ja edistyksellisten turvapalvelujen kehittäjä. Osana KYMP-konsernia se hyödyntää tuotekehityksessään koko konsernin monipuolista ICT-osaamista. Tarjoamme yrityksellesi luotettavat ja tarpeitasi parhaiten palvelevat turva- ja hyvinvointiratkaisut suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

 

Coor Service Management ESPOO

Siivouspalveluita, kiinteistöpalveluja, teollisuuspalveluita, Teräsrakentaminen

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työllistämme noin 1000 henkilöä eri puolilla Suomea.

Palvelu:turvallisuuspalvelut
 

Safe Rec Oy HÄMEENLINNA

Turvallisuuspalveluita

SafeRec on koko maan kattava tietoturvapalveluihin erikoistunut ketju. Palvelumme käsittävät niin paperisten kuin digitaalistenkin tallenteiden hävittämisen luotettavasti sekä sähkölaitteiden ja elektroniikkalaitteiden (SER) tietosuojatun kierrätyksen. SafeRec-palveluita tarjoavat itsenäiset yritykset eri puolilla Suomea, joiden toimintamalli tietosuojapalveluiden osalta on yhtenäinen ja täyttää SafeRec-palveluiden tarkat laatukriteerit.

 

Tansec Oy KOTKA

Turvallisuuspalveluita

Tansec Oy on turva-alan kokenut asiantuntijayritys ja edistyksellisten turvapalvelujen kehittäjä. Osana KYMP-konsernia se hyödyntää tuotekehityksessään koko konsernin monipuolista ICT-osaamista. Tarjoamme yrityksellesi luotettavat ja tarpeitasi parhaiten palvelevat turva- ja hyvinvointiratkaisut suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

 

Seniortek Oy ROVANIEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Turvallisuuspalveluita, hälytysjärjestelmiä

Seniortek Oy - Inhimilliset, luotettavat ja kustannustehokkaat turvallisuus- ja hälytysjärjestelmät eri kohteisiin ja eri-ikäisten tarpeisiin uudella yksinkertaisella tavalla. Olemme kehittäneet turva- ja valvontajärjestelmät palveluasumiseen, kotona asuvien tarpeisiin, turvalliseen oppimisympäristöön ja päiväkotiin. Tuotteillamme on pitkä käyttöikä. Vanha järjestelmä voidaan halutessa päivittää uuteen.

 
 

PrivaCo HELSINKI

Turvallisuuspalveluita

Private Connexion oy PrivaCo on vuonna 1989 perustettu yksityisetsivätoimisto. Olemme erikoistuneet yksityisetsivätoimintaan sekä erilaisiin yrityspalveluihin. Tehtävänämme on tarjota asiakkaillemme vakaan ja osaamiseltaan ammattitaitoisen ratkaisun. Toimialueenamme on koko Suomi ja tarvittaessa teemme toimeksiantoja myös ulkomaille. Omaamme myös sisäasiainministeriön myöntämän vartioimisliikeluvan.

 
 

Poko Oy - Pohjolan Koiravartiointi OULU

Vartiointiliike, turvallisuuspalveluita, vartiointia

Poko Oy - Pohjolan Koiravartiointi on vartiointipalvelujen ja valvontatekniikan toimittaja. Meiltä löydät kattavat ratkaisut valvontajärjestelmien, vartioinnin ja turvakuljetusten toteuttamiseen mutkattomasti ja luotettavasti. Olemme paikallinen, yli 20 vuotta vartiointi- ja turvallisuussalalla toiminut oululainen yritys. Oulun alueen lisäksi palvelualueseemme kuuluvat myös Muhos, Kempele, Oulunsalo, Utajärvi, Liminka, Tyrnävä, Lumijoki sekä Oulainen. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

 
 

Oravais Repaper (på svenska) ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Asiakirjojen tuhoamista, turvallisuuspalveluita

Specialister inom dokumentförstöring. Varje handling, urkund, fil; all viktig material. Vi förstör alla dokumenten säkert och ansvarsfullt till full belåtenhet. Bevis material neutralisering, dokument förstöring, handlingsförstöring, förstöring av filer. Låt ERT problemavfall bli VÅRT problem! Arkiv förstöring, filförstöring, filneutralisering, verifikatförstöring. Vårt arbetsområde är hela Österbotten, i huvudsak Vasa trakten.

 
 

MH Service JYVÄSKYLÄ

Järjestyksenvalvoja, turvallisuusalan konsultointeja

MH Service on vuodesta 1999 alkaen toiminut järjestyksenvalvonta- ja turvallisuusalan yritys, jonka toimialaan kuuluvat järjestyksenvalvontapalvelut, koulutuspalvelut ja konsultointi. Me tarjoamme yrityksellenne luotettavat sekä kattavat järjestyksenvalvonnan palvelut ja yrityskuvaanne sopivat järjestyksenvalvonnan ammattilaiset. Ota yhteyttä niin kartoitamme yrityksenne järjestyksenvalvonnan tarpeet ja annamme räätälöidyn tarjouksen järjestyksenvalvojapalveluista!

Palvelu:Turvallisuuspalveluita
 
 

TTF Tactical Training Finland Oy VALKEAKOSKI

Turvallisuuspalveluita

Järjestämme turvallisuuskoulutusta oppilaitoksissa ja eri alan yrityksissä koko Suomen alueella. Tarjoamamme palvelut ovat suunnattu aloille, joissa turvallisuus nähdään tärkeänä osana päivittäistä toimintaa. Valmiiden palvelukokonaisuuksien lisäksi tarjoamme yrityksille ja ryhmille mittatilaustyönä räätälöitäviä palveluita. Ota yhteyttä!

 

Muuta hakua

Turvallisuuspalveluita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus