:

Työnohjausta

Työnohjaus · työnohjausta

Hakuehdolla työnohjausta löytyi yhteensä 144 yritystä. Tulokset 1—20:

Koillismaan Terveys Oy KUUSAMO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yksityinen lääkäri, työterveyshuolto

Koillismaan Terveys oy on syksyllä 2011 toimintansa alottanut yksityisiä terveyspalveluita ja sairaanhoitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kuusamon, Posion, Taivalkosken ja Sallan aleella. Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus.

Palvelu:työnohjaus
 

Neural Oy - Neuropsykologikeskus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Psykoterapeutti, psykoterapiaa, neuropsykologipalveluita, neuropsykologista tutkimusta

Olemme Neural Oy:ssa erikoistuneet lasten, nuorten ja aikuisten neuropsykologisten ongelmien sekä erilaisten kielellisten, puheen ja kommunikaation häiriöiden tutkimiseen ja kuntouttamiseen. Tarjoamme neuropsykologisten ongelmien tutkimuspalveluita ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille sekä erikoispuheterapeutin palveluita: laaja-alaiset kielellisten taitojen, puheen ja/tai kommunikaation arviointi ja kuntoutus, lukemisen ja kirjoittamisen vaikeuksien tutkiminen ja kuntoutus.

Palvelu:työnohjaus Oulu
 
 

Avire-Kuntoutus Oy HELSINKI

Terveyspalveluja

Avire-Kuntoutus on erikoistunut työikäisten kuntoutukseen. Meille tulevien kuntoutujien kirjo on laaja, työelämään pyrkivistä nuorista työelämän konkareihin. Kuntoutusta on tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin: työssä jaksamiseen, kuntoutustarpeen selvittämiseen, työelämään hakeutumiseen ja siirtymiseen, työkyvyn arvioimiseen ja ylläpitämiseen.

Palvelu:työnohjaus
 
 

HeadPower Oy ESPOO

Energia-ala, it-palveluita

HeadPower Oy tuottaa sisältö- ja sovelluspohjaisia palvelukokonaisuuksia energia- ja telesektorille. Yrityksen palvelut keskittyvät Suomeen ja Pohjoismaihin. HeadPower Oy:n sähkönjakelualan tuotteet on suunnattu sähkönjakeluverkon haltijoille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille sekä alan tukkuliikkeille ja tarvikevalmistajille. Kaukolämpösektorin tuotteista hyötyvät kaukolämpöverkon omistajat ja rakentajat. Telesektorin tuotteita käyttävät teleoperaattorit ja verkonrakentajat.

Palvelu:työnohjaus
 
 

Keski-Savon Hoivakehitys ry PIEKSÄMÄKI

Asumispalveluita

Keski-Savon Hoivakehitys ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää syrjäytyneiden, psykiatrista kotikuntoutusta tarvitsevia sekä mielenterveyskuntoutujien elämänlaatua ja asumisolosuhteita kestävällä tavalla. Keski-Savon Hoivakehitys ry pitää yllä Nikulanmäen kuntoutumiskylää sekä Pieksämäellä sijaitsevaa Akseli ja Elina - kahvilaa.

Palvelu:työnohjausta
 
 

Janaranda YLIVIESKA

Hyvinvointipalveluja, terapiapalveluita, työnohjausta

Tarjoamme hyvinvointi- ja koulutuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityisille ihmisille. Toimintamme painopiste on työnohjaus-, valmennus- ja terapiapalveluissa. Kun tarvitset apua työhyvinvoinnin, parisuhteen tai oman elämäntilanteesi kanssa, ota yhteys. Meillä on taitoa, halua ja kokemusta auttaa asiakkaitamme parempaan elämään. Palvelumme on yksilön hyvinvoinnin näkökulmasta jaettu kahteen osaamisalaan: työnohjauspalveluihin ja terapeuttisiin palveluihin. Lisätietoa nettisivuiltamme!

Palvelu:työnohjaus
 
 

Psykoterapeutti Merja Nykänen LAHTI

Psykoterapeutti, psykoterapiaa

Olen psykiatrian erikoissairaanhoitaja sekä Kelan ja TEO:n hyväksymä psykoterapeutti. Annan yksilöpsykoterapiaa, pariterapiaa ja perheterapiaa, sekä työnohjausta, koulutusta ja konsultointia. Taustalla nyt jo 20 vuoden työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä, alueet lapsesta vanhukseen; tutkimus, hoito ja kuntoutus. Toimialueena Lahti sekä koko Päijät-Häme.

Palvelu:henkilöstön työnohjaus
 
 

Henkilöstöhallinto Hokka RAISIO

MaRa ry:n jäsen

Henkilöstökonsultointia

Tarjoan yrityksille ja yhteisöille esimies- ja työyhteisökoulutusta, työnohjausta, soveltuvuusarviointia sekä henkilöstöasioiden asiantuntijapalveluita yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Räätälöin palveluni oman tarpeesi mukaan. Palveluni ovat konkreettisia ja käytännönläheisiä. Tavoitteenani on aina yrityksen toiminnan tukeminen ja kilpailukykysi parantaminen. Parhaat tulokset saavutetaan silloin kun koko henkilöstö on kehittämisessä mukana.

Palvelu:työnohjaus
 
 

UnitCase TURKU

Psykoterapiapalveluita

Psykoterapiapalveluita nuorille, aikuisille, pariskunnille ja perheille. Psykoterapia on vuorovaikutuksellinen hoito- ja kuntoutusmuoto. Unitcase tarjoaa lisäksi myös työnohjaus- ja konsultaatiopalveluita yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille tavoitteena laadullisesti parempi toiminta työssä. Työnohjaus soveltuu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita oman ammattipersoonansa ja oman työyhteisönsä kehittämisestä.

Hakusana:työnohjausta, työnohjaus, työnohjauspalvelut
 
 

Avire Oy SIUNTIO KK

Terveyspalveluja

Avire-brändin alle muodostuu ainutlaatuinen hyvinvointiin ja kuntoutukseen keskittyvä kokonaisuus, jonka muodostavat Siuntion Hyvinvointikeskuksen työhyvinvointi- ja kuntoutusliiketoiminta (ny. Avire Oy), Avire-Kuntoutus ja FysioSporttis. Yhtiöiden yhteenlaskettu henkilöstömäärä on noin 165 henkilöä ja liikevaihto noin 15,5 miljoonaa euroa.

Palvelu:työnohjaus
 
 

Katriinan Kammari TURKU

Terapiapalveluita, työnohjausta

Terapiaa Turun seudulla - Tarjoan voimavarakeskeistä perheterapiaa yksilöille, pariskunnille ja perheille kaikissa erilaisissa elämään liittyvissä, pienissä ja suurissa pulmatilanteissa. Kammari tarjoaa myös voimavarakeskeistä yksilö-, ryhmä- ja työyhteisön työnohjausta. Vastaanottoni sijaitsee os. Jarrumiehenkatu 3 a, 20100 Turku. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä esimerkiksi ikäihmisille.

 
 

WonderfulLife Oy KÄLVIÄ

Terapiaa

WondefulLife on yritys, joka toimii Kokkolassa sekä Kalajoella. Yritys tarjoaa ostopalveluna kaupungeille ja kunnille (lastensuojelu, perheneuvola ja mielenterveystoimisto) psykoterapiapalveluita eri ikäisille.

Palvelu:työnohjaus
 
 

Hyvinvointipalvelu Steppi Oy YLIVIESKA

Hyvinvointipalveluja, sosiaalipalveluja, työnohjausta

Hyvinvointipalvelu Steppi tarjoaa yksityisiä sosiaalipalveluja Ylivieskassa ja lähikunnissa. Stepistä saat mm. tukihenkilöpalveluita, tuettua työtoimintaa, kuraattoripalvelua, työnohjauspalvelua. Järjestämme myös ohjausryhmiä ja viikonloppuleirejä esimerkiksi arjenhallintaan, uraohjaukseen ja itsetuntotyöskentelyyn. Leirit räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan. Lisätietoja nettisivuiltamme. Ota rohkeasti yhteys. marika.kivi@steppi.net sari.vierimaa@steppi.net

Palvelu:työnohjaus ylivieska
 
 

Psykoterapiakeskus Oivallus - RP Oy HELSINKI

Psykoterapeutti

Ammattitaitoinen psykoterapeutti Helsingissä. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka vievät heitä kohti toivomaansa tulevaisuutta. Tarjoan asiakkailleni käyttöön osaamiseni, kokemukseni ja olen heidän tukenaan koko matkan ajan kohti heidän asettamiaan tavoitteita.

Palvelu:Työnohjaus
 
 

Helsingin Perheklinikka HELSINKI

Yksityisiä lääkäripalveluita, sosiaalipalveluja, julkisia palveluita

Perheklinikan työntekijät tarjoavat mm. psykoterapia- ja neuvontapalveluita, tiedottavat ja toimivat asiantuntijana henkiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa, kouluttavat ja pitävät luentoja perheeseen liittyvistä aiheista sekä osallistuvat valistus- ja opetusaineiston tuottamiseen.

Palvelu:työnohjaus
 
 

Avatrac Oy - Psykologipalvelu Avacon HELSINKI

Koulutusta, psykologipalveluja

Avatrac tarjoaa työpsykologisia koulutus-, kehittämis- ja konsultointipalveluita työyhteisöille ja yrityksille. Asiakaslähtöistä konsultointi- ja koulutuspalvelua mm. johtamiseen, muutostilanteisiin, työyhteisöjen hyvinvointiin, työssä jaksamiseen ja sekä ryhmien että tiimien kehittämiseen.

Palvelu:tiimien työnohjaus, työnohjaukset
 
 

Henkilöstöjohdon Ryhmä- Henry ry HELSINKI

Järjestö, yhdistys

 

Muuta hakua

Työnohjausta:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus