:

Työterveyshuolto

Työterveyshuolto · työterveyshuoltoa · työterveyshuollot · työterveyshuoltoja

Hakuehdolla työterveyshuolto löytyi yhteensä 63 yritystä. Tulokset 1—20:

Koillismaan Terveys Oy KUUSAMO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yksityinen lääkäri, työterveyshuolto

Koillismaan Terveys oy on syksyllä 2011 toimintansa alottanut yksityisiä terveyspalveluita ja sairaanhoitopalveluita tarjoava yritys. Toimimme Kuusamon, Posion, Taivalkosken ja Sallan aleella. Kotisairaanhoito suorittaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia, ottaa verinäytteitä, valvoo lääkitystä ja seuraa asiakkaan vointia. Työterveyshuolto kuuluu kaikille työssä käyville ja se on osa perusterveydenhuoltoa. Työnantajalla on työterveyshuollon järjestämisvelvollisuus.

Palvelu:työterveyshuolto
 

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyspalveluja

Yrityksemme on kotihoidon, osastohoidon, työterveyshuollon, palveluasumisen ja vastaanottotoiminnan ammattilainen jo v. 1993 lähtien. Julkisen terveyden- ja sairaanhoidon rinnalla pyrimme täydentämään hoitoketjua tarjoamalla halukkaille yksityisen palveluntuottajan laadukasta ja turvallista hoitoa.

Palvelu:työterveyshuolto
 

EIRAN LÄÄKÄRIASEMA JA SAIRAALA HELSINKI

Lääkäriasema, sairaala

LÄÄKÄRIASEMA: Vastaanotolle joustavasti ja jonottamatta. Yleislääkärivastaanotto, 80 eri alojen erikoislääkäriä, laboratorio, röntgen, fysioterapia - kaikki saman katon alla. YKSITYISSAIRAALA: Kirurgista ja vuodeosastohoitoa. Kirurgian erikoisalueina mm. silmäkirurgia, plastiikkakirurgia, gynekologia sekä yleiskirurgiset toimenpiteet. Kokeneiden, pitkälle erikoistuneiden kirurgiemme käytössä on mm. viimeisin tähystys- ja laserteknologia. Tervetuloa leikkaukseen turvalliseen sairaalaympäristöön.

Palvelu:työterveyshuolto
 

Mehiläinen - Työterveys OULU

Työterveyspalveluja

Palvelukokonaisuutemme kattaa moniammatilliset, kokonaisvaltaiset työterveyspalvelut

Palvelu:työterveyshuolto
 
 

Avire-Kuntoutus Oy HELSINKI

Terveyspalveluja

Avire-Kuntoutus on erikoistunut työikäisten kuntoutukseen. Meille tulevien kuntoutujien kirjo on laaja, työelämään pyrkivistä nuorista työelämän konkareihin. Kuntoutusta on tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin: työssä jaksamiseen, kuntoutustarpeen selvittämiseen, työelämään hakeutumiseen ja siirtymiseen, työkyvyn arvioimiseen ja ylläpitämiseen.

Palvelu:työterveyshuolto
 
 

Lohjan Työterveys Ry LOHJA

Lääkäriasema, työterveyshuolto

Lohjan Työterveys Ry - Työterveyshiolto on ehkäisevää terveydenhuoltoa, jota toteutetaan työterveyshuoltolain (743/78) perusteella. Työterveyshuollon tavoitteena on terveellinen ja turvallinen työympäristö, hyvin toimiva työyhteisö, työhön liittyvien sairauksien ehkäisy sekä työntekijän työkyvyn ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja terveyden edistäminen.

 
 

Lääkäriasema Cantti Oy KUOPIO

Lääkäripalveluita, yksityisiä lääkäripalveluita

Lääkäriasema Cantti Oy on Minna Canthin hengessä perustettu yksityinen kuopiolainen lääkäriasema. Cantissa asiakkaat saavat yksilöllisen kohtelun, joka osaltaan madaltaa hoitoon hakeutumisen kynnystä. Lääkäriasema Cantissa työskentelee monia eri alojen pitkälle erikoistuneita lääkäreitä. Naistentautien ja yleislääketieteen lisäksi muita erikoisaloja ovat muun muassa kirurgia, neurokirurgia, fysiatria, reumatologia, ihotaudit, neurologia, psykiatria ja psykoterapia.

Palvelu:työterveyshuolto
 
 

Kouvolan kaupungin perusturva, terveydenhuolto KOUVOLA

Terveyskeskus

Kouvolan seudun kunnat Anjalankoski, Elimäki, Jaala, Kouvola, Kuusankoski ja Valkeala yhdistyivät Kouvolan kaupungiksi vuoden 2009 alusta lähtien. Kuntaliitoksen jälkeen kuntien terveyspalvelut saivat uuden yhteisen nimen, Kouvolan kaupungin perusturva ja terveydenhuolto. Terveyskeskuspalvelut pysyvät jatkossakin tutuissa paikoissaan. Puhelinnumerot löytyvät kotisivuilta.

Palvelu:Työterveyshuolto
 
 

Avire Oy SIUNTIO KK

Terveyspalveluja

Avire-brändin alle muodostuu ainutlaatuinen hyvinvointiin ja kuntoutukseen keskittyvä kokonaisuus, jonka muodostavat Siuntion Hyvinvointikeskuksen työhyvinvointi- ja kuntoutusliiketoiminta (ny. Avire Oy), Avire-Kuntoutus ja FysioSporttis. Yhtiöiden yhteenlaskettu henkilöstömäärä on noin 165 henkilöä ja liikevaihto noin 15,5 miljoonaa euroa.

Palvelu:työterveyshuolto
 
 

Työterveys Tom Pirttikoski SAVONLINNA

Työterveyshuolto

Tom Pirttikoski on työterveyslääkäri. Vastaanotto sijaitsee Sinisenä talona tunnetussa rakennuksessa Savonlinnan Terveyspalvelussa. Pätevyys: yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri. Palveluihin kuuluu esimerkisksi: työpaikkaselvitykset, ajokorttitodistukset sekä T- ja merimieslääkäritodistukset, erilaiset terveys- ja seurantatarkastukset, aseluvat, työtapaturmien hoito sekä tarvittava jatkohoitoon ohjaus kuuluvat työterveyshuollon piiriin.

Palvelu:työterveyshuolto, työterveyshuollon erikoislääkäri
Yhteystiedot: Yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, Tom Pirttikoski
015 534665, 040 7565 347

 
 

Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä KEMI

Sairaala, terveydenhoitopalveluja, terveyspalveluja

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri palvelee potilaita järjestämällä erikoissairaanhoitoa kuuden jäsenkunnan asukkaille. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista, asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa. Sairaanhoitopiirin omistajakuntia ovat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat.

Yhteystiedot: Työterveyshuolto, Call center
030 6000

 
 

Työterveyshuolto - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä RAAHE

Työterveyshuolto

Suomen Terveystalo Oy vastaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän työterveyshuollon järjestämisestä

 
 

Tornion kaupunki - Työterveyshuolto TORNIO

Työterveyspalveluja, terveyspalveluja

Yhteystiedot: Työterveyshuollon ajanvaraus, Terveyskeskusavustaja Kummu Pirkko
050 597 1164

 
 

Hyrynsalmen kunta - Hyrynsalmen terveysasema HYRYNSALMI

Terveyskeskus

Yhteystiedot: Työterveyshuolto, Työterveysavustaja Partanen Tuula
0447970234

Työterveyshuolto, Työterveyshoitaja Seppänen Saara
0447104463

 
 

Tornion kaupunki - Terveyskeskuspalvelut TORNIO

Terveyskeskus, terveyspalveluja

Yhteystiedot: Työterveyshuollon ajanvaraus, Terveyskeskusavustaja Kummu Pirkko
0505971164
(016)431431 (fax)

 

Muuta hakua

Työterveyshuolto:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus