:

Työvaatteiden valmistajat

Työvaatteiden valmistaja · työvaatteiden valmistajat · työvaatteiden valmistajia

Hakuehdolla työvaatteiden valmistajat löytyi yhteensä 60 yritystä. Tulokset 1—20:

Leijona Group Oy SAVONLINNA

Työvaatteiden valmistaja, työvaatteita

Leijona Group Oy tarjoaa kattavan ja monipuolisen työvaate-malliston lisäksi henkilönsuojaimet sekä turvajalkineet eri toimialoille. Leijona on valmistanut työ- ja ammattiasuja jo yli 50 vuoden ajan. Leijona ammattiasujen vahva tuotekehitys sekä jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin takaa työasujen toimivuuden eri ammattien jatkuvasti muuttuvissa tarpeissa. Hyvin puettu työntekijä viestii menestyksellisestä ja vetovoimaisesta yrityksestä sekä hyvästä työnantajasta.

Tuote:työvaatetus, huomioväriset työvaatteet, hotellialan työvaatteet, hoiva-alan työvaatteet, hoitoalan työasut, antistaattiset työvaatteet, palosuojatut työvaatteet
 

Lindström Oy HELSINKI

Pesula, työvaatteiden valmistaja, työvaatteiden valmistusta, ergonomiatuotteita, mattoja, turvavarusteita, suojavarusteita, turvavaljaita, putoamissuojaimia, turvakenkiä, työsuojaimia, tekstiilipalveluja, tekstiilien vuokrausta, mattopalveluja, ravintolatekstiilejä, työvaatteita, työasuja, vaihtomattopalveluita

Tekstiilipalveluyritys Lindström vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa tekstiilien ja puhtauden keinoin. Olemme alan markkinajohtaja ja yksi Euroopan ja Aasian johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Palveluitamme ovat työvaate-, henkilönsuojain-, matto-, hygienia-, ravintolatekstiili- ja teollisuuspyyhepalvelu sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotelli- ja terveydenhuoltoalan tekstiilit.

Palvelu:Työvaatevuokraus
Tuote:Työvaate, Työasu
 
 

Oy PD-Service Ltd KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvaatteiden valmistaja, työvaatteita

Tyylikästä näkyvyyttä työvaatetukseen! Asiakaspalvelumme sekä työvaatteiden suunnittelu-, kaavoitus-, logistiikka- ja varastointitoiminnot ovat Kokkolassa. Oman brodeeraamon kautta pystymme nopeasti lisäämään vaatteisiin yrityslogot ja henkilönimikoinnit tai valmistamaan irralliset merkit. Palvelemme kaikissa työvaatetuksen tarpeissa.

Tuote:työvaatteet, työasut
 
 

JK-Brossi Oy HUITTINEN

Tekstiilituotteiden valmistaja, mainoslahjoja, liikelahjoja

JK-Brossi Oy on erikoistunut liikelahjatekstiilien myyntiin ja brodeeraukseen. Yrityksen tuotevalikoiman kaksi suurinta tuotemerkkiä ovat James Harvest Sportswear ja Printer Active Wear, joiden valtuutetuksi jälleenmyyjäksi yritys valittiin keväällä 2000. Näiden laadukkaiden tuotemerkkien ja ammattitaitoisen brodeerauksen ansiota pystymme tarjoamaan asiakkailleen erittäin laadukkaita asukokonaisuuksia, perinteisestä business-pukeutumisesta aina muodikkaaseen vapaa-ajan pukeutumiseen asti.

Tuote:työvaatteet
 
 

E. Laiho Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvaatteiden valmistaja

Kotimainen työvaate – aina oikeanlainen Haluatko työvaatteen, joka istuu, kestää ja näyttää hyvältä? Suunnittelemme korkealaatuisia työvaatteita ja valmistamme ne kaikki Suomessa. Mallistomme syntyvät yhteistyössä tunnettujen kotimaisten suunnittelijoiden kanssa.

Palvelu:työvaate, kotimainen työvaate, työvaatteet, työvaate valmistaja
 

Muuta hakua

Työvaatteiden valmistajat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus