:

Työvoiman vuokrausta

Työvoiman vuokraus · työvoiman vuokrausta

Hakuehdolla työvoiman vuokrausta löytyi yhteensä 677 yritystä. Tulokset 1—20:

Voite Oy HELSINKI

Työvoiman vuokrausta

Voite on myynnin ja eri alojen asiantuntijoiden rekrytointiin, kehittämiseen ja sitouttamiseen erikoistunut yritys. Vahvuutemme perustuu ensiluokkaisiin yhteistyökumppaneihin ja pitkäaikaiseen kokemukseen asiantuntijaorganisaation eri tehtävistä. Matkalla tavoitteeseen on monta voitettavaa estettä. Osa meistä yrittää selvitä niistä yksin, osa haluaa matkalle kumppanin. Voite on kumppani, jonka kanssa löydät tulevaisuuden mahdollisuudet.

 

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Rekrytointia, henkilöstöpalveluja, henkilöstövuokrausta

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy - Henkilöstöpalveluihin erikoistunut suomalainen perheyritys vuodesta 2003. Toimimme henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin kumppanina. Perheyrityksenä teemme sen mitä lupaamme, jotta saat kauttamme osaavaa henkilöstöä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Tarjoamme niin osa-aikaista kuin vakituistakin työsuhdetta, aina elämäntilanteesi mukaan. Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Hakusana:työvoiman vuokraus, työvoimavälitys, työvoiman välitys, työvoimavuokraus, henkilöstön vuokraus
 

Cen-Trading Ab Oy HANKO

Rakennusliike, henkilöstövuokrausta

Cen-Trading Ab Oy on täyden palvelun rakennusliike. Palveluihimme kuuluvat rakennusurakointi, saneeraukset, uudisrakentaminen, huoneistoremontit ym. alaan liittyvät työt. Vuokraamme myös henkilöstöä, pääasiassa rakennus- ja metallialalle. Toimialueenamme on Hanko, Tammisaari, Karjaa sekä pääkaupunkiseutu. Palvelemme sopimuksen mukaan myös kauempana. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja kattavista palveluistamme!

Hakusana:työvoiman vuokraus
 
 

Suomen Palveluapu Oy HELSINKI

Henkilöstöpalveluja

Suomen Palveluapu Oy on maamme vanhin yksinomaan suurkeittiö- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen keskittynyt yksityinen yritys. Tarjoamme ammattitaitoista työvoimaa suurtalouskeittiöihin ja ravintoloihin ja haemme jatkuvasti listoillemme ammattitaitoista keittiöhenkilökuntaa pääkaupunkiseudulle. Vahvuutemme on keskittyminen yhteen toimialaan eli olemme oman alamme asiantuntijoita.

Palvelu:henkilöstön vuokraus, työvoiman vuokraus, työvoiman välitys, työvoima
 
 

Osuuskunta Eurojopi PALTAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönhuoltoa

Eurojopi tuottaa monialaisia palveluita Kainuussa: Kajaanin ja Paltamon alueella. Toimialaan kuuluu kiinteistönhoito, työvoiman vuokraus, taloushallinto, kotona-asumisen tukipalvelut ja siivouspalvelut (viikkosiivous, suursiivous, rakennussiivous, ikkunoiden pesu). Yksityiset saavat kauttamme tukipalveluina kotipalvelua ja kotiapua: siivous, asiointi, ulkoilutus, vaatehuolto, pihatyö, haravointi. Taloushallintomme huolehtii yritysten palkanlaskennasta. Toimitamme eri aloille vuokratyövoimaa.

Palvelu:henkilöstön vuokraus
Aihepiiri:työvoimapalvelut
 
 

Osuuskunta Takuu-Pesti TP HUMPPILA

Työvoiman vuokrausta

Vuokraamme työvoimaa yrityksille ja kotitalouksille lähes joka alalle. Hoidamme puolestasi niin isot kuin pienemmätkin hommat. Myös kone- ja laitevuokraus.

Hakusana:työvoiman vuokraus
 
 

H-Henkilöstöpalvelut TAMPERE

Henkilöstönvälitystä

Henkilöstövuokraus tarjoaa työvoimaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Työnhakijaverkostamme löytyy erialojen ammattilaisia nopeasti erilaisiin tarpeisiin päivittäin. Rekrytoimme työntekijöitä niin määräaikaisiin kuin vakituisiin tehtäviin. Meiltä saat ammattinsa osaavat tekijät yrityksesi tarpeisiin. Toimimme Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Palvelu:työvoimavuokraus, henkilöstön vuokraus, työvoiman vuokraus, työvoima, työvoiman välitys
 
 

Transval Henkilöstöpalvelut Oy TUUSULA

Työvoiman vuokrausta

Terminaalipalvelut Varastopalvelut Erityisalueiden palvelut

 
 

TempNor Group Oy TORNIO

Isännöintiä, henkilöstöpalveluja, työvoiman vuokrausta, kiinteistönvälitystä

TempNor Group Oy on pohjois-suomalainen yritys, joka on erikoistunut henkilöstöpalveluiden ja kiinteistöpalveluiden tuottamiseen Suomessa ja Pohjoismaissa. TempNor Group Oy:n toimialat ovat henkilöstö-, kiinteistö- ja rakennuspalvelut. Nämä kaikki palvelut saatte käyttöönne saman katon alta. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

 
 

Silta Monitori Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Työvoiman vuokrausta

Silta Monitori Oy toimii työpankkiyrityksenä, joka tarjoaa uudenlaisia ratkaisuja henkilöstötarpeisiin. Uudenlaisen työrinkitoiminnan kautta yritys saa työntekijän täsmätarpeeseen. Työpankin kautta haluamme tarjota erityisesti nuorille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden näyttää osaamisensa työelämässä. Rakennuspalvelumme tarjoaa yrityksille ja yksityisille monipuolisia rakennusalan palveluita.

 
 

Mustanen A. Ky HELSINKI

Työvoiman vuokrausta

Reilun kymmenen vuoden kokemuksella laadulla ja ammattitaidolla kuljetus alan palvelut. Myös työvoiman vuokraukset. Toimin uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
 

Jocke Transport Oy MERIMASKU

Työvoiman vuokrausta

Jocke Transport Oy on kuljetuspalveluja ja kuljettajavuokrausta tarjoava yritys. Meiltä kaikenlaiset kuljetuspalvelut: ammattitaitoiset ja varmat irtoperäkuljetukset, kuljettajien vuokraukset eritasoisiin kuljetustehtäviin, lähettipalvelut ja pikakuljetukset ympäri Euroopan. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja Pohjoismaat. Tarjoamme irtoperäkuljetuksia huolitsijoille ja pikakuljetuksia yrityksille ja yksityisille asiakkaille.

 
 

HRS Advisors Oy ESPOO

Työvoiman vuokrausta

Me Advisorit olemme kokeneita henkilöstöalan ammattilaisia. Rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutostilanteiden hallinta ovat ydinosaamistamme. Tuttuja ovat monet toimialat ja tehtävät. Se, mihin uskomme ohjaa toimintaamme ja on asiakkaamme etu: meille tärkeää on yhteistyö, välittäminen sekä vastuullisuus. Jaamme tietoamme, osaamistamme ja kokemustamme asiakkaan eduksi. Seuraamme aikaamme ja olemme mukana kehityksessä.

 
 

HN Työpalvelut Oy PIEKSÄMÄKI

Työvoiman vuokrausta

Oletko kyllästänyt hoitamaan asioita useamman alihankkijan kanssa? HN Työpalvelut Oy on perustettu, jotta sinä saisit kaikki palvelut saman katon alta. Tarjoamme Etelä-Savon ja Pirkanmaan alueella monipuoliset palvelut aina rakentamisesta ja mökkitalkkaripalveluista henkilöstön vuokraukseen ja muuttoon. Tutustu palveluihin paremmin nettisivuillamme ja ota yhteyttä!

 

Muuta hakua

Työvoiman vuokrausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus