Uimahallit

Uimahalli · uimahallit · uimahalleja

Hakuehdolla uimahallit löytyi yhteensä 79 yritystä. Tulokset 1—20:

Kauhajoen Virkistysuimala - Urheilutalo KAUHAJOKI

Urheilutoimintaa, virkistystoimintaa

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA VIRKISTYMÄÄN MONIPUOLISEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN PALVELUIHIN! Käytössäsi mm. Kahluu-, opetus- ja terapia-allas, vesihierontapiste, pore- ja kylmävesialtaat ja kokoustilat.

Palvelu:uimahalli
 

Mestarilaatoitus Oy JOENSUU

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi- ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

Hakusana:uimahallien huolto ja saneeraus
 
 

Elimäen Puustelli ry ELIMÄKI

Asumispalveluita, vanhusten palveluja

Elimäen Puustelli ry on vuonna 1988 perustettu yhdistys, jonka monipuolisen toiminnan tukipisteinä ovat sekä Elimäen että Korian palvelukeskukset. Tarjoamme tehostettua palveluasumista vanhuksille ja vammaisille, jotka alentuneen toimintakykynsä vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.Kotisivulinkin kautta löydät Korian palvelukeskuksen yhteystiedot.

Palvelu:Uimahalli
 
 

Haukiputaan kunta - Uimahalli Vesi-Jatuli HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Uimahalli

Vesi Jatuli on uimahalli ja pienoiskylpylä Haukiputaalla. Jatulista voit varata myös kokoustiloja ja saunatiloja, samassa yhteydessä on myös kuntosali

Yhteystiedot: Uimahalli Vesi-Jatuli, Kassa
050 410 2161

 
 

Suomussalmen Kunta - Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut SUOMUSSALMI

Kylpylä, kuntosali, uimahalli, saunoja

Kiannon Kuohut on monipuolinen kylpyläkokonaisuus,joka sijaitsee keskellä kaunista kainuulaista luontoa. Kylpylä on saanut nimensä kuuluisan, Suomussalmella vaikuttaneen kirjailijan Ilmari Kiannon mukaan.Viihtyisä ja valoisa vesikeidas tarjoaa veden virkistävää voimaa, hemmottelua ja rentouttavaa yhdessäoloa. Altailla nautit uinnista, hellivistä poreista sekä ohjatuista allasvoimisteluista. Voit harrastaa myös vesijuoksua. Kahvilapalvelut ovat käytettävissä kylpylän aukioloaikoina.

 
 

Haapaveden kaupunki - Liikuntatoimi HAAPAVESI

Kauppakamarin jäsen

Liikuntatoimi

Yhteystiedot: Uinninvalvojat, Uimahalli, liikuntahalli
044-7591254

 

Muuta hakua

Uimahallit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.