Uimahallit

Uimahalli · uimahallit · uimahalleja

Hakuehdolla uimahallit löytyi yhteensä 78 yritystä. Tulokset 1—20:

Kauhajoen Virkistysuimala - Urheilutalo KAUHAJOKI

Urheilutoimintaa, virkistystoimintaa

TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA VIRKISTYMÄÄN MONIPUOLISEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN PALVELUIHIN! Käytössäsi mm. Kahluu-, opetus- ja terapia-allas, vesihierontapiste, pore- ja kylmävesialtaat ja kokoustilat.

Palvelu:uimahalli
 

Mestarilaatoitus Oy JOENSUU

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi- ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

Hakusana:uimahallien huolto ja saneeraus
 

Kuntokeidas Vesipekka - Uimahalli - Urheiluhalli Raahe RAAHE

Kylpylä, kuntosali

KUNTOKEIDAS VESIPEKKA - Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Parhaillaan on menossa uimahallin peruskorjaus- ja laajennushanke. Laajennusosa otetaan käyttöön huhtikuussa 2016, jolloin ovat käytössä kuntouinti- ja kahluuallas sekä liukumäki 45m, palloiluhalli (sulkapallo, tennis, salibandy), kuntosali sekä uudet puku-pesu- ja saunatilat. Syyskuussa 2016 valmistuu peruskorjausosa. Kahvila Vedenneito sijaitsee Kuntokeidas Vesipekan tiloissa.

 
 

Hepokullan Lämpö Oy TURKU

Isännöintiä, kiinteistönhoitoa

Hepokullan Lämpö Oy on alueen yhdeksän taloyhtiön omistama huoltoyhtiö, joka vastaa Hepokullan asuinalueesta Turussa, Vätin kaupunginosassa. Huolehdimme alueen hoidosta, isännöinnistä ja hallinnosta. Hepokullan Lämpö Oy:n rakennuksessa sijaitsevat toimisto, pesula, uimahalli, Hepokulta-sali ja kabinetti. Tervetuloa lapsiystävälliseen ja vehreään Hepokultaan, joka tarjoaa loistavat liikuntamahdollisuudet (Impivaaran urheilukeskus) aivan Länsikeskuksen kupeessa!

Hakusana:uimahalli
 
 

Elimäen Puustelli ry ELIMÄKI

Asumispalveluita, vanhusten palveluja

Elimäen Puustelli ry on vuonna 1988 perustettu yhdistys, jonka monipuolisen toiminnan tukipisteinä ovat sekä Elimäen että Korian palvelukeskukset. Tarjoamme tehostettua palveluasumista vanhuksille ja vammaisille, jotka alentuneen toimintakykynsä vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Kotisivulinkin kautta löydät Korian palvelukeskuksen yhteystiedot.

Palvelu:uimahalli
 
 

Haukiputaan kunta - Uimahalli Vesi-Jatuli HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Uimahalli

Vesi Jatuli on uimahalli ja pienoiskylpylä Haukiputaalla. Jatulista voit varata myös kokoustiloja ja saunatiloja, samassa yhteydessä on myös kuntosali

Yhteystiedot: Uimahalli Vesi-Jatuli, Kassa
050 410 2161

 
 

Suomussalmen Kunta - Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut SUOMUSSALMI

Kylpylä, kuntosali, uimahalli, saunoja

Kiannon Kuohut on monipuolinen kylpyläkokonaisuus,joka sijaitsee keskellä kaunista kainuulaista luontoa. Kylpylä on saanut nimensä kuuluisan, Suomussalmella vaikuttaneen kirjailijan Ilmari Kiannon mukaan. Viihtyisä ja valoisa vesikeidas tarjoaa veden virkistävää voimaa, hemmottelua ja rentouttavaa yhdessäoloa. Altailla nautit uinnista, hellivistä poreista sekä ohjatuista allasvoimisteluista. Voit harrastaa myös vesijuoksua. Kahvilapalvelut ovat käytettävissä kylpylän aukioloaikoina.

 
 

Haapaveden kaupunki - Liikuntatoimi HAAPAVESI

Kauppakamarin jäsen

Liikuntatoimi

Yhteystiedot: Uinninvalvojat, Uimahalli, liikuntahalli
044-7591254

 

Muuta hakua

Uimahallit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.