:

Urheilua

Urheilu · urheilua

Hakuehdolla urheilua löytyi yhteensä 1805 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Urheilu Pajala Oy OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Urheilukauppa

Huollamme sukset, pyörät ja aseet,jännitämme sulkapallo-, squash- ja tennismailat,korjaamme komposiittimailat sekä vaihdamme ja muotoilemme luistinten terät. Abloy-avainpalvelustamme saat avainkopiot heti mukaan. Vaihdamme pyörät, jääurheilu- ja hiihtovälineet sekä aseet ja kiikarit kilpailukykyiseen hintaan.Valikoimissamme Crescent, Bianchi ,Merida pyörät. Adidas,Puma lenkkitossut. Atomic,Peltonen, Madshus sukset. Halti, Rukka, Haglöfs, Löfler,ulkoiluasut. Easton, Pallas,Graf, luistimet.

 
 

Kajaanin Pallohalli Oy KAJAANI

Urheiluhalli

Kajaanin Pallohalli on kajaanilaisten yhteinen sisäliikuntapaikka Vimpelin urheilukeskuksen läheisyydessä. Kajaanin Pallohalli on osakasseurojensa aktiivisessa käytössä arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Silloin hallin täyttävät koiraharrastajat ja pesäpalloilun sekä jalkapalloilun harrastajat.Myöskin golfin harrastajat ovat todenneet hallin mainioksi harjoittelupaikaksi. Varauksia hoitaa Hallipäällikkö Ilmari Hyvärinen. Varaus sähköpostilla: ilmari.hyvarinen@kajaani.net tai 050-565 9795.

Hakusana:urheilu
 
 

Sportlive VANTAA

Kuntosali, kuntokeskus, kunto-ohjelmia, urheilutoimintaa, solarium

Sportlive on Vantaalla Martinlaaksossa toimiva mukava ja viihtyisä kuntosali joka sopii mainiosti aloitteleville sekä kokeneemmillekin treenaajille. Tarjoamme kivan ilmapiirin ja siistit tilat. Kattavan valikoiman laitteita sekä runsaan määrän käsi/vapaita-painoja. Salille liittyminen on ilmaista, eikä pakkojäsenyyksistä tarvitse huolehtia. Hinta on aina yhtä edullinen!

 
 

Kampin Keilahalli & Bar HELSINKI

Keilahalli, urheilutoimintaa, keilailu

Koe Kampin keilahallissa keilailukokemus vailla vertaa. Kaupungin keskeisin kohtauspaikka. Kampin kauppakeskuksen 4. kerros. Tule ja tee kaato. Tervetuloa!

 
 

Rauman Keilahalli Oy RAUMA

Keilahalli, keilailutarvikkeita

Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Keilaaminen on klassinen, jännittävä, hyväntuulinen harrastus, jonka suosio kasvaa. Ratavarauksen teet helpoiten rekisteröitymällä nettikalenteriimme. Tällä tavoin voit tehdä itse omat varauksesi suoraan kalenteriin. Isompiin varauksiin paras tapa on soittaa keilahallille (02-822 1922). Soittamalla onnistuu helposti suuremmatkin varaukset sekä sauna-, kabinetti-, tai ruokavaraukset. Tervetuloa!

Palvelu:urheilutoimintaa
 
 

Wallsport Oy SEINÄJOKI

Urheilutoimintaa

Urheilua ja vapaa-ajan toimintaa!

 
 

Piruetti Oy TAMPERE

Vaateliike, tanssitarvikeliike, balettitossuja, balettia, tanssit

Piruetti on vuonna 1974 perustettu yritys, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattavan valikoiman. Meiltä löydät siis kaikki tanssi- ja liikunta-asut ja -tarvikkeet saman katon alta.

Palvelu:Liikunta ja urheilu, Urheilu
 
 

Purolta Oy KIIMINKI

Lämmitysjärjestelmiä, maalämpö, lattialämmitystä, maalämpöpumppuja

Purolta Oy on kiiminkiläinen v.1999 perustettu yritys, joka on erikoistunut vesikiertoisiin lattialämmityksiin ja maalämpöjärjestelmiin. Kauttamme saa myös lämmönvaihtimia, sulanapitojärjestelmiä ym. Meiltä saat myös huoltopalvelun, varaosat ja tarvikkeet. Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy:n oma Lämpöässän huoltopäivystys palvelee viikon jokaisena päivänä iltakymmeneen. Luotettava Warmia-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, käytössä huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu. Ota yhteyttä!

Kohderyhmä:Palloilukentät ja muut urheilu / harrastealueet
 
 

Oluthuone Pekko TAMPERE

Olutravintola, ravintola, erikoisoluita

Hatanpäähän on kuoriutunut uusi pub, Oluthuone Pekko. Tunnelmallisessa tiilimajassaan oluen jumala Pekko tarjoaa perinteisten juomien lisäksi pienpanimotuotteita. Nälän lepyttämiseksi on tarjolla menun mukaista välipalaa. Oluthuone on myös viihdyttävä olohuone jossa ruudulta näkyy tärkeimmät pelit sekä urheilutapahtumat. Meiltä tapahtumia kuten; Hanskin Tietovisa torstaisin klo 21.00 ja monenmoista muuta viihdyttävää ajanvietettä. Toivotamme teidät ystävällisesti tutustumaan Oluthu

Palvelu:Urheilu kilpailut
 
 

EasyDNA Finland LAHTI

Biotekniikkayritys, näytteenottoja

Medbiolab tarjoaa genetiikan ja molekyylibiologian laboratoriopalvelut Suomessa. Laaja-alaiset geenitestit ja mikrobiomin tutkimus kuluttajille ja ammattilaisille. Käytämme vain CE-merkittyjä tuotteita ja menetelmiä kaikessa toiminnassamme.

Palvelu:urheilu
 
 

Kajaanin Tennishalli Oy KAJAANI

Urheilutoimintaa, liikuntapalveluja

Kajaanin Tennishallissa on kaksi tenniskenttää,yksi sulkapallokenttä sekä golf lyöntimattoja n,kahdellekymmenelle. Halli on avoinna syyskuusta toukokuuhun ma-to 9-21 pe 9-19 la 10-18 su 12-21. Ulkokentille voidaan varata vuoroja kesäisin kenttien ilmoitustaululla olevista varauslistoista. Talvisin pelivuoroja voi varata arkisin klo 9-19 välisenä aikana soittamalla puh. 08-626211 Hinnat; tenniskenttä 19€/tunti, sulkapallokenttä 15€/tunti, golf 8€/tunti.

 
 

Porin Keilahalli Bowling 4 You Oy PORI

MaRa ry:n jäsen

Keilahalli, urheilutoimintaa, keilailu

Tervetuloa viihtymään, kuntoilemaan ja rentoutumaan. Meidät löydät joko Porista, Forssasta ja Raumalta. Keilaaminen on klassinen, jännittävä, hyväntuulinen harrastus, jonka suosio kasvaa. Automaattisten pistelaskimien ansiosta sinun on helppo keskittyä itse peliin – ja nauttia voitonriemusta. Vuokrattavanasi on myös kokoustila 25 henkilölle, sekä saunatilat 12 henkilölle illanviettoa ja juhlia varten.

 
 

Lahden Tennis- ja Squashkeskus Oy LAHTI

Urheilutoimintaa, tennishalli

Olemme monipuolinen urheilukeskus, josta löydät 4 tenniskenttää, 5 sulkapallokenttää sekä 5 squashkenttää. Meillä on myös golfsimulaattori, pöytätennis ja kuntosali. SAUNA JA KUNTOSALI KÄYTETTÄVISSÄ VELOITUKSETTA PELIVUORON YHTEYDESSÄ. Viihtyisässä kahviossamme on varusteiden myyntiä, huoltoa sekä vuokrausta. Hinnaston löydät kotisivuiltamme.

 
 

Nokian Pyry Ry - NoPy jääkiekkojaosto NOKIA

Urheiluseura

Nokian Pyryn toiminta-ajatus on tarjota Nokian seudun kaikille halukkaille lapsille, nuorille ja aikuisille, mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa oman taitotasonsa ja halunsa mukaan, laadukkaassa valmennuksessa ja mahdollisimman pienin kustannuksin. Korostamme kaikessa toiminnassamme "reilun pelin" merkitystä. Laadukkaasta toiminnastamme meille on myönnetty Nuori Suomi-sinetti vuonna 2005

Aihepiiri:urheilu
 
 

Aqua Trio Oy VANTAA

Urheilutoimintaa

Aqua Trio järjestää perhe- ja vauvauinteja sekä uimakoulutoimintaa Vantaalla ja Kotkassa. Meiltä löydät myös uintivälineitä perheen pienimmille. Toimimme Vantaalla Foiben Palvelukeskuksessa, Martinlaakson uimahallissa sekä Havukosken Palvelukeskuksessa. Kotkassa uimme Katariinan uimahallissa. Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan iloiseen joukkoomme!

 
 

Valkealan Kajo Ry VALKEALA

Urheiluseura, urheilutoimintaa

Valkealan Kajo on urheilun yleisseura, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteliikuntaan kaikenikäisille Valkealan kunnan alueella.

 

Muuta hakua

Urheilua:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus