:

Urheiluhierojat

Urheiluhieroja · urheiluhierojat · urheiluhierojia

Hakuehdolla urheiluhierojat löytyi yhteensä 71 yritystä. Tulokset 1—20:

 

HieroSampo TAMPERE

Hieroja, hierontaa

Tervetuloa rentoutumaan ja laittamaan lihakset kuntoon HieroSampoon Tampereen idylliseen Tampellaan. HieroSammossa teitä palvelee koulutettu hieroja Sampsa Laine. Olen valmistunut kesällä 2015 Tampereen urheiluhierojakoulusta. Hierontaan on tervetullut jokainen, olet sitten ammattiurheilia, toimistotyöntekijä tai eläkeläinen. Jokaiselle luodaan juuri hänelle oikea hieronnan hoitomuoto.

Palvelu:Urheiluhieroja
 
 

Varalan Urheiluopisto TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Koulutusta

Varalan Urheiluopisto - Liiku luonnon helmassa keskellä Tamperetta. Suomen urheiluopistojen uranuurtaja, vuonna 1909 perustettu Varalan Urheiluopisto on merkittävä osa suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheiluelämän historiaa ja tätä päivää. Opiston koulutus- ja kurssitoiminta koostuu liikunnan ammatillisesta peruskoulutuksesta, vapaan sivistystyön koulutuksesta ja kursseista, ammatillisesta lisäkoulutuksesta sekä maksullisesta palvelutoiminnasta.

Hakusana:urheiluhieroja
 
 

BODY STOP - Training & Welfare TAMPERE

Urheiluhieroja, personal trainer, hierontaa

BODY STOP - Training & Welfare tarjoaa personal trainer -palvelut. Asiakkaalle laaditaan kunto-ohjelma, jota ohjataan ja seurataan, jotta asiakas saavuttaa tavoitteensa. Asiakassuhde perustuu jatkuvaan yhteydenpitoon asiakkaan ja valmentajan välillä. Urheiluhieronta ja urheiluteippaukset kuuluvat myös olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Soita ja kysy lisää!

 
 

FysioToma - Fysioterapeutti Tommi Ahola PIRKKALA

Fysioterapeutti, hierontaa

FysioToma tarjoaa fysioterapiaa, urheiluhierontaa, klassista hierontaa, henkilökohtaista kuntosaliohjausta sekä kinesioteippausta. Ryhmäohjauksia myös sopimuksen mukaan. Yrityksen vastaanotot eri toimipisteissä Pirkkalassa osoitteessa Saapastie 2 , 33960 Pirkkala Kauppakeskus Veskan 2. kerroksessa, JumppaVeskan tiloissa.Ajanvaraus löytyy netistä tai ajan voi tilata myös puhelimitse 0408379844. Tervetuloa!

Palvelu:urheiluhieroja
 
 

Koulutettu hieroja Aleksei Ilin KOTKA

Urheiluhieroja, hierontaa

Laadukasta hierontaa Kotkan keskustassa. Palveluihin kuuluvat klassinen hieronta ja urheiluhieronta. Myös lämpöhoidot. Klassinen hieronta sopii mm. lihasperäisiin vaivoihin, kivun lievitykseen, yleiseen rentoutukseen, ennalta ehkäisevään lihashuoltoon, poistamaan sidekudoskiinnikkeitä ja aineenvaihduntajätteiden synnyttämiin, lihaskovettumiin. Lämmön vaikutukset: analgeettinen vaikutus=kipua poistava vaikutus, verenkierron vilkastaminen, verentungos, verevyys, lihasjännityksen laukeaminen.

 
 

Koulutettu hieroja Tanja Suominen TAMPERE

Hieroja

Tervetuloa rentoutumaan ja laittamaan lihashuolto kuntoon. Olen Tanja Suominen 23-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Valmistuin Tampereen urheiluhierojakoulusta kesällä 2015. Työskentelen Beauty Studio La Chocolán tiloissa Tampereen keskustassa. Asiakkaakseni ovat tervetulleita kaikki! Voit olla ammattiurheilija, penkkiurheilija tai vain rentoutumisen tarpeessa. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus.

Palvelu:Urheiluhieroja, Koulutettu urheiluhieroja
 
 

KOULUTETTU HIEROJA SAMI LEHTOMÄKI LAPPEENRANTA

Hierontaa

Hieronta on hyvää ja tehokasta hoitoa, joka lievittää lihasperäisiä vaivoja ja aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja. Hierontaa käytetään myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Hierontamenetelmä, joita on useita erilaisia, valikoituu tarpeen ja tavoitteiden mukaan.

Hakusana:urheiluhieroja
 
 

Cerratum Urheiluhieronta JÄRVENPÄÄ

Hyvinvointipalveluja

Cerratum Urheiluhieronta tarjoaa klassista hierontaa ja urheiluhierontaa Tuusulan ja lähikuntien alueella. Koulutettu hieroja / urheiluhieroja Marko Siltaloppi on terveydenhuollon ammattilainen, joka osaa räätälöidä juuri sinun kehosi hyvinvoinnille parhaiten sopivan hieronnan.

Hakusana:urheiluhieroja
 
 

Energy Puls Wellness Center Oy PORI

Kunto-ohjaaja, liikuntasali, kuntokeskus, personal trainer, liikuntakeskus, kuntoneuvontaa, liikuntapalveluja

Liikuntakeskus Puls on Porissa sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa viihtyisät tilat ja korkeatasoiset liikuntapalvelut. Liikutpa yksin tai ryhmässä, meidän tavoitteemme on, että viihdyt jokaisella kerralla ja odotat jo seuraavaa. Monipuoliset palvelumme on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan huolta pitäville yksityis- ja yritysasiakkaille. Tervetuloa! Meiltä myös personal trainer -palveluita kysy lisää! Ainoana Satakunnassa meidän uutuutemme online-valmennus. Lisää: www.puls

Hakusana:urheiluhieroja
 
 

SamiKo koulutettu hieroja - kuntoneuvoja

Hieroja, hierontaa

Klassista hierontaa kuluttajille ja yritysasiakkaille.Triggerihierontaa, trigger- eli liipasinpisteet ovat ärtyneitä kipupisteitä, joita voi esiintyä kireissä lihaksissa tai lihaksien sidekalvoissa. Ne saattavat aiheuttaa heijastekipua läheisiin lihaksiin. Tiedusteluita voi laittaa myös sähköpostitse.

Palvelu:urheiluhieroja
 
 

Hieroja Aki Luukkonen KAJAANI

Hieroja, urheiluhieroja

Hieroja Aki Luukkonen suorittaa perinteistä hierontaa ja urheiluhierontaa. Savihoidot ja lämpöhoidot tehostavat perinteistä hierontaa, poistavat kuona-aineita ja rentouttavat lihaksia.Hanki lahjaksi lahjakortti hierojalle.Voit varata akilta myös ilta-aikoja, jolloin työpäivän jälkeiset hierojakäynnit onnistuvat.

 
 

Tammerkosken Fysioterapia TAMPERE

Fysioterapiapalveluja

Fysikaalinen hoitolaitos Tammerkosken Fysioterapia palvelee Sinua aivan Tampereen ydinkeskustassa. Meiltä saat kattavasti monipuoliset fysioterapeutin palvelut. Tammerkosken Fysioterapialla on Kelan kanssa fysioterapiahoitoja koskeva ns. suoraveloitussopimus. Kelakorvaus vähennetään suoraan hinnasta, jolloin asiakas maksaa hoidosta vain omavastuuosuuden. Perille pääset helposti, sillä tilamme sijaitsevat Koskipuiston bussipysäkkien välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa!

Työtapa:urheiluhieroja
 
 

Hierontajyvaskyla.fi JYVÄSKYLÄ

Hieroja, urheiluhieroja, hierontaa

Hierontapalvelu Jyväskylästä. Klassiset hieronnat sekä urheiluhieronnat edullisesti! Hieronta sekä urheiluhieronta ovat erikoisalaamme.

Palvelu:urheiluhieroja, Urheiluhieroja Jyväskylä
 
 

HierojaTurku.fi TURKU

Hieroja, hierontaa

Ammattitaitoista sekä monipuolista hierontaa Turun alueella yli 20 vuoden kokemuksella.

Palvelu:urheiluhieroja, urheiluhieroja turku
Kohderyhmä:Urheiluhieroja Turku
 
 

Mehiläinen Kuopio KUOPIO

Yksityisiä lääkäripalveluita

Yhteystiedot: Fysioterapeutti, urheiluhieroja , Kaila Kristiina


 
 

Mehiläinen Jyväskylä JYVÄSKYLÄ

Yksityisiä lääkäripalveluita

Yhteystiedot: Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja , Viljanen Iida


 

Muuta hakua

Urheiluhierojat:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus