:

Urheiluseurat

Urheiluseura · urheiluseurat · urheiluseuroja

Hakuehdolla urheiluseurat löytyi yhteensä 172 yritystä. Tulokset 1—20:

Oulun Kärpät Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähalli, ravintola, urheiluseura, urheilua, urheiluseuratoimintaa, halleja

Oulun Kärpät on seura, joka tarjoaa kannattajilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen huikeita elämyksiä sekä näkyvyyttä huippu-urheilun parissa. Kärpät kantaa vastuuta myös Pohjois-Suomen juniorijääkiekkoilusta Kärppä-Säätiön toiminnan kautta. Säätiö tukee taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista juniorijääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa. Tämä luo parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä.

 

Kesport Raahe RAAHE

Urheiluvälinekauppa, urheilukauppa, urheiluvälinehuoltoa

Kesport Raahe - Kävelykadun päässä, Prisman kupeesta. Kattavasta valikoimissamme löytyy laadukkaat naiten, miesten ja lasten vaatteet ja jalkineet, urheiluvaatteet, ulkoiluvaatteet, urheilujalkineen, urheiluvälineet, kuntolaitteet sekä kotimaiset polkupyörät kaikenikäisille. Tervetuloa!

Tuote:urheiluseuran peliasut
 

Ahmat Ry HAUKIPUDAS

Urheiluhalli, urheiluseura, urheiluseuratoimintaa

Haukiputaan Ahmat on haukiputaalainen vuonna 1956 perustettu jääkiekkoseura.Seuralla on edustusjoukkue ja juniorit b-junioreista luistelukouluun.Jäähallissa on kahvio,sauna- ja kokoustilat.

 
 

Perämeren Jäähalli Oy KEMI

Luistelukenttä, urheilua, liikuntapalveluja

Perämeren jäähalli sijaitseee Kemin Jungossa. Jäähalli soveltuu erinomaisesti jääurheiluun, jääkiekosta aina taitoiluisteluun. Jääaikojen vuokraus urheiluseuroille, yrityksille sekä yksityis käyttäjille. Jääurheilun merkeissä hoidetulla kentällä viihtyvät päiväkodit, koulut sekä paikalliset joukkueet ja harrastajat. Tiloissamme toimii kahvio ja vuokrattavana tilava 30 hengen kokoustila ja saunatilat. Ota yhteyttä!

Aihepiiri:urheiluseurat
 
 

Joensuun Urheiluautoilijat ry YLÄMYLLY

Urheiluseura

Joensuun UA on vireä autourheiluseura, jonka jäsenmäärä on noin 400 henkilöä. Seuramme on rakentanut yhden Suomen hienoimmista JM/RC- ja Karting -radoista.

 
 

Joensuun Kataja Ry JOENSUU

Urheiluseura

Joensuun Kataja on yleisseura, jolla on jaostot yleisurheilussa, voimistelussa, hiihdossa, taitoluistelussa ja koripallossa.

 
 

Joensuun Keilailuliitto Ry JOENSUU

Urheiluseura

Joensuun keilailuliitto toimii kymmenen keilaseuran yhteisenä keskusorganisaationa järjestäen viikkokilpailuja, juniorien ja nuorten valmennusta sekä opastaen harrastajia keilailun saloihin.

 
 

Joensuun Pursiseura Ry JOENSUU

Urheiluseura

Joensuun pursiseuran toiminnan tarkoituksena on kehittää vapaa-ajan veneilyharrastusta niin, että seuran jäsenet harrastuksensa parissa toimiessaan voisivat kehittää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiaan tarpeittensa mukaisesti, edistää vesiliikkumisen turvallisuutta ja lisätä jäsenistönsä keskuudessa veneilyssä tarpeellisia tietoja ja taitoja, kehittyä urheiluseurana siten, että moottorivene- ja purjehdusurheilu saisivat lajille kuuluvan arvostuksen ja seuran urheilijat heille kuuluvan tuen.

 
 

Joensuun Salibandy Josba Ry JOENSUU

Urheiluseura

Salibandyn erikoisseura

 
 

Kouvot Ry KOUVOLA

Urheiluseura

 
 

Lempäälän Kisa Ry - Leki Jääkiekkojaosto LEMPÄÄLÄ

Urheiluseura

Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi huippu-, kilpa- tai kuntourheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

 
 

Joensuun Maila Ry JOENSUU

Urheiluseura

Pesäpallotoimintaa, sekä tyttö, että poikajuniorit. Miesten Superpesis.

 
 

Anjalan Jumppaseura ry MUHNIEMI

Urheiluseura

Anjalan Jumppaseuran tavoitteena on tarjota laadukasta ja monipuolista jumppaa kaikenikäisille paikkakuntalaisille. -Liikunnan iloa hyvässä seurassa!

 
 
 
 
 
 

Jääurheiluseura Haukat ry JÄRVENPÄÄ

Urheiluseura

Jääurheiluseura Haukat ry on perustettu vuonna 1979. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa jääurheilun harrastaminen hyvässä ja turvallisessa toimintaympäristössä jäseniensä yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Seuran edustamat jääurheilulajit ovat tällä hetkellä jääkiekko ja ringette. Lajeista päätetään seuran kevätkokouksessa vuosittain, joten muidenkin jääurheilulajien harrastaminen seuran puitteissa on mahdollista kysynnän ja seuran resurssien sen salliessa.

 

Muuta hakua

Urheiluseurat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus