:

Uskonnollista toimintaa

Uskonnollinen toiminta · uskonnollista toimintaa

Hakuehdolla uskonnollista toimintaa löytyi yhteensä 294 yritystä. Tulokset 1—20:

Lappeenrannan seurakuntayhtymä LAPPEENRANTA

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, hautauspalveluja, kokoustilojen vuokrausta

Joutsenon, Lappeen, Lappeenrannan, Lauritsalan ja Sammonlahden evankelis-luterilaiset seurakunnat muodostavat Lappeenrannan seurakuntayhtymän, jonka yhteisinä työmuotoina toimivat apu ja tuki elämään, erityisnuorisotyö, lapsityö, diakonia, kansainvälinen- ja maahanmuuttajatyö, oppilaitostoiminta, perheasiain neuvottelukeskus, päihde- ja kriminaalityö, sairaalasielunhoito, yhteiskunnallinen työ sekä viestintä. Katso lisätietoa seurakuntien toiminnasta verkkosivuiltamme!

 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä TURKU

Seurakunta, uskonnollista toimintaa, kokoustilojen vuokrausta

Kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kymmenen paikallisseurakuntaa löytyvät näiltä sivuilta. Tätä kautta pääset myös tutustumaan muiden kieliryhmien seurakunnalliseen toimintaan. Kansainvälinen seurakunta toimii englanniksi ja kokoontuu Tuomiokirkossa. Saksalainen seurakunta kokoontuu Tuomiokirkossa ja toimitilassaan Kaskenkadulla.

 

Helsingin Ortodoksinen seurakunta HELSINKI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Helsingin ortodoksinen seurakunta on jäsenmäärältään suurin maamme ortodoksisista seurakunnista. Seurakuntaamme kuuluu yli 20 000 jäsentä eli noin 30 % kirkkokuntamme väestöstä. Alueellisesti seurakunta käsittää lähes koko entisen Uudenmaan läänin alueen. Toiminta on erityisen vilkasta pääkaupunkiseudulla, jossa valtaosa jäsenistöstä asuu.

 

Kuopion ev.lut. seurakunnat KUOPIO

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Kuopion ev.lut. seurakunnat palvelevat kaikissa elämäntilanteissa, avioliittoon vihkiminen, kodin siunaaminen, perheasiain neuvottelukeskus ja pappien päivystys. Kaikki kirkolliset palvelut. Järjestetään leiririppikouluja, päivärippikouluja, iltarippikouluja ja sairaalasielunhoitoa. Rippikouluun ilmoittautuminen kotisivuiltamme. Seurakunnat ovat Alava, Kallavesi, Männistö, Puijo, Riistavesi, Vehmersalmi ja Tuomiokirkkoseurakunta.

 

Kirkkonummen suomalainen seurakunta KIRKKONUMMI

Kirkko, seurakunta, uskonnollista toimintaa

Seurakunnastamme löytyy toimintaa kaiken ikäisille ihmisille. Lapsiperheille seurakunta tarjoaa muun muassa pyhäkouluja, päiväkerhoja, perhekerhoja sekä erilaisia leiriä ja retkiä. Varhaisnuorille pidetään monenlaisia kerhoja, ja myös heidän kanssaan leireillään yhdessä. Aikuisille seurakunta tarjoaa mm. raamattupiirejä ja hiljaisuuden viikonloppuja. Ikäihmisille järjestetään kerhoja, leirejä sekä syntymäpäiväjuhlia.

 
 

Porin Evankelis-Luterilainen Seurakuntayhtymä PORI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Kirkossa välittyy tunnelma! Tule sinäkin. Porin seurakuntayhtymässä on kuusi paikallisseurakuntaa. Asukkaat ja kirkko kohtaavat arjessa monella tapaa: lasten harrastuksissa, nuorisotoiminnassa, perhetyössä ja useissa ikimuistoisissa juhlissa. Seurakunta tarjoaa virkistäytymismahdollisuuksia kuntalaisilleen. Leirikeskukset ja kurssikeskukset ovat kaikkien käytettävissä. Kaunis Porin kaupunki ja sen seurakunta kutsuu mukaansa. Käy kotisivuillamme katsomassa ajankohtaiset leirit ja tapahtumat!

 
 

Naantalin seurakuntayhtymä - Naantalin Seurakunta NAANTALI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Vuoden 2009 alussa syntyi laajentunut Naantalin kaupunki ja sen myötä aloitti Merimaskun, Naantalin ja Rymättylän seurakuntien muodostama seurakuntayhtymä. Seurakuntayhtymän talous- ja kiinteistöasiat hoidetaan Naantalissa. Virkatodistukset, toimituksista sopiminen ja tilavaraukset hoituvat kuten ennenkin oman seurakunnan kirkkoherranvirastossa. Tarkista seurakuntien yhteystiedot ja henkilöt kotisivuiltamme. Tietoa Naantalin, Rymättylän, Merimaskun ja Velkuan kirkoista verkkosivuilla.

 
 

KAUHAJOEN SEURAKUNTA KAUHAJOKI

Seurakunta, uskonnollista toimintaa

Yleisimmät kirkolliset toimitukset ovat kaste, konfirmaatio, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen. Järjestämme myös kerhotoimintaa lapsille ja nuorille.

 
 

Lahden Vapaaseurakunta LAHTI

Uskonnollista toimintaa

Viikkotilaisuuksiamme: Keskiviikkoisin: Päiväpiiri Torstaisin: Mamit&Muksut Perjantaisin: Warikko Lauantaisin: Kuningasklubi: Jumalan kohtaamisen ilta nuorille ja nuorille aikuisille Sunnuntaisin: Jumalanpalvelus, Pyhis 4-8 vuotiaille ja Junnuklubi 9- 14 vuotiaille Meillä myös: Alfa-kurssit: Tutustumista kristinuskoon rennolla ja mukavalla tavalla. Partiolippukunta Lahden versot. Tutustu kotisivuihimme tai soita toimistoon ja kysy lisää

 
 

Helsingin metodistiseurakunta HELSINKI

Uskonnollista toimintaa

Suomen Metodistikirkko on osa kansainvälistä United Methodist Churchia. Kirkon juuret ovat John Wesleyn perustamassa piispallisessa Metodistikirkossa, joka perustettiin Yhdysvalloissa joulupäivänä 1784.

 
 

Mikkelin Seurakuntayhtymä - Mikkelin Maaseurakunta - Maaseurakunnan kirkko MIKKELI

Kirkko, seurakunta, uskonnollista toimintaa, nähtävyys

Järjestyksessä jo kolmas Mikkelin maaseurakunnan kirkko valmistui 1817 ja on siitä lähtien ollut aktiivisessa käytössä. Kirkossa järjestetään myös paljon musiikkiesityksiä sen hyvän akustiikan vuoksi.

 
 

Karjalan Evankelinen Seura Ry HAMINA

Uskonnollista toimintaa

Yhdistyksen tarkoituksena on olla yhdyssiteenä evankelisluterilaista uskoa tunnustaville kristityille. Se haluaa koota yhteen ihmisiä, jotka työskentelevät Jumalan sanan levittämiseksi ja lähimmäisrakkauden totetuttamiseksi.

 
 

NOUSIAISTEN SEURAKUNTA NOUSIAINEN

Uskonnollista toimintaa

Diakoniatyö on palvelemista elämän eri vaiheissa. Diakoniatyö on laaja-alaista ja monimuotoista. Se on pyyteetöntä avun antamista jonka perustana on rakkaus lähimmäiseen. Täältä löydät kattavat palvelumme seurakunnan jäsenille; jumalanpalvelukset sunnuntaisin, diakoniapalvelut, seurakuntapiirin toiminta, laajat kerhotoimintamme mm. päiväkerhot, iltapäiväkerhot, varhaisnuorisotyö, rippikoulut, pyhäkoulu, partiotoiminta ja kuoro- sekä musiikkikerhot. Katso tarkemmin kotisivuiltamme palvelut.

 
 

KITTILÄN SEURAKUNTA KITTILÄ

Uskonnollista toimintaa

Marian kappeli on matkailijoiden ja asukkaiden oma kirkko Levillä.

 
 

Oulun seurakuntayhtymä - Oulun Ev.-lut. seurakunnat OULU

Seurakunta

Oulun seitsemän seurakuntaa muodostavat yhdessä Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymän. Oulun seurakuntayhtymään kuuluvat Oulun tuomiokirkkoseurakunta, Haukiputaan seurakunta, Karjasillan seurakunta, Kiimingin seurakunta, Oulujoen seurakunta, Oulunsalon seurakunta ja Tuiran seurakunta.

Hakusana:uskonnollista toimintaa
 
 

Mikkelin Seurakuntayhtymä - Anttolan seurakunta ja kirkko ANTTOLA

Kirkko, seurakunta, uskonnollista toimintaa, nähtävyys

1800-luvulla Juvalta Anttolaan siirretty puukirkko on peräisin 1700-luvulta. Nykyisin se on suojeltu rakennus.

 

Muuta hakua

Uskonnollista toimintaa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus